Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan GEZENBİLİR Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 330
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 202,155
Ynt: Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu

Merhaba,

İstanbul A.hisarındanım. 1965 doğumlıyum.Bisiklete amatör olalrak binmeye çalışıyorum. Trek 7.3FX kullanıyorum. Haftasonları sabahları Salacak-Paşabahçe arasında binmeye çalışıyorum. Daha iyi bir güzergah olan Fenerbahçe-Kartal arasına da bazen kaçamak yapıyorum. Başka bir güzergah bilen varsa bilgilenmek isterim. Selamlar.

Etiketler

Öncelikle aramıza hoşgeldiniz İsmail Bey,

Anadolu Hisarı, Ananadolu Kavağı arasıda güzeldir.

Ben genelde göstepeden, evden çıktığımda Kadiköy - Vapur - Beşiktaş - Sarıyer - Vapur - Anadolu Kavağı - Beylerbeyi - Bağlarbaşı - Göztepe güzergahını izliyorum... Yaklaşık 70-80 km arası bir mesafe ediyor ve 8-9 saat arası bir zaman alıyor performansa göre... Bu aralıklarda birkaç etabı birleştirip bisiklete binebilirsiniz...

Saygılar..

Teşekkür ederim Kadir.
Belirttiğin güzergah için biraz daha antreman yapmam gerekecek gibi gözüküyor. Bu güzergahlarda vasıtalar (her yerde olduğu gibi) sorun yaratabiliyor. Performansımı arttıabilirsem A.kavağı güzergahı denemeyi gerçekten çok istiyorum..

Sağlıkla..

Selamlar,

İstanbul/Büyükçekmeceden Oğuz ben. Bisikletim 98 model bianchi aspid sx.. İstanbulda şehir içinde bisiklet sürmek çok kötü, araçların egzos dumanları sayesinde göründüğü kadar sağlıklı bi iş yaptığımız söylenemez.. 2 senedir ayrı kalmıştık biraz para harcayarak canavar duruma geri geldi..
Arkadaşlarım bu durumdan pek memnun değil, onlara ayırdığım vakitten çalıp bisikletimle daha çok vakit geçirmeye başladım :smiley:
Tüm bisikletçilerin pedalına kuvvet diyorum :smiley:

Selamlar.Ben Karabük'ten Tuncer Bayık.Karabük Demir Çelik (Kardemir)de, iş makinaları bakım atölyesinde makina mühendisiyim ve Yıldız Teknik Üniv. mezunuyum. Kamplı-çadırlı uzun bisiklet turlarına çıkmayı seviyorum.Yazın her hafta sonu, kışları da mümkün oldukça pazarları 80 ila 120 km lik yollar yapmaya çalışıyorum.2-3 yıldır burda 10-15 kişiyi de ayarttım :smiley: Her nekadar mtbyi yarış formunda sevmesemde Karabük bu konuda çok güzel imkanlar sunuyor,çünkü hiç düz biyer yok. Orman da çok.Ben şuana dek sadece ayartabildiğim kişilerle 80 ila 120 kmlik mesafeleri katettik. Bisikletim ,Corratec x-trail cross (hibrit) Sadece bunla 3 yıldır 7000 km den çok yaptım heralde. Karabük'te BİSKAR diye bir bisiklet grubu olşturduk bu arada.Artık amacım Karabük'te ulusal çapta MTB yarışları düzenlemek ,sizleri burada buluşturmak.
Hepinize selamlar...

selam ben Gökhan Erdoğan Kıklareli-Lüleburgazda yaşıyorum Trakya bölgesi bisiklet kullanımı için mükemmel bir yer özellikle yaşadığım yer bir kaç kişi ile beraber turlar düzenliyor ve trakyanın köylerini gezmeye çalışıyoruz doğa ile içi içe olmayı çok seviyorum bisiklet ise benim için bir tutku

arkadaşlar merhaba;

ben nazlı, siteye yeni üye oldum.Öğrenciyken Kocaelinde bisiklet klübündeydim.Uzun -kısa her türlü geziye katıldım.
Şimdi istanbuldayım ve düzenlenen bisiklet gezilerine katılmayı çok isterim.

Merhabalar;
Ben Bolu'dan Volkan
2006 model Corratec Motion bisikletim var ayrıca 90küsür model bianchi yol bisikleti.
Yaz aylarında yol antrenmanlarına çıkarım kış haricinde de dağa çıkarım
bisikleti seviyorum :D

Selamlar ,

Umut Hacıoğlu, çok fazla binmeye fırsat bulamadığım bir Trek 4300'üm var, geçen sene Sevgililer Günü kampanyasında almıştım. İsmi "Gara Şahin". Aldım 1 ay sonra kolumu kırdım Baltalimanında. Refleksin ve "kaskın" önemini anladım! Arkadaşlar mutlaka kask takın lütfen!

Memleket 7 Tepe olmasa saniye inmem üzerinden bisikletimin ama çok zor oluyor İstanbul'da. Boğaziçi köprüsünü bisikletlere açarlar mı acaba gibi ütopik bir isteğim var. Aslında bir paltformda bir araya gelsek neden olmasın? O zamana kadar sahillere ve arada bir Belgrad Ormanına mahkumum.

Keyifli sürüşler...

UFUKK' Alıntı:
Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz. ;)
hocam mrb memleket 7 tepe değilki İstanbul o dediğin yoksa konya ovasına ne demeli.git git bitmeyen ova.dümdüz hemde. :D

Konya ovası da gerçekten iyi mi kötü mü karar veremedim. Benim aradığım hafif çamurlu patika. Ama Konya ovası bana büyük gelir :smiley:

İstanbul'un tepelerinin haricinde bir de Beşiktaş-Emirgan arası gidildiğinde sizi ezmeye çalışan Ferrari, Porsche ve en kötüsü Range Roverların olması. Hafta sonları sıkışık trafikte giderken bu abiler galiba 900 liralık bisikletin zirilyon liralık araçlarını geçmelerini gururlarına yediremiyor olmalılar ki bisiklet genişliğindeki yolu bile siz geçerken kapatabiliyorlar. Bu şekilde Ortaköy'de bir Range Roverdan kurtulabilip önündeki İETT'nin mitolojik hayvan otobüsü Ikarus'a arkadan çarpmışlığım da var. Neyse bisikletçinin derdi çoktur, anlat anlat bitmez

Bu arada kaska takılabilen küçük aynalar var, acaba burada o aynayı deneyen arkadaş var mıdır? Nasıl bir sonuç veriyor çok merak ediyorum.

Teşekkürler...

coming_soon' Alıntı:
Konya ovası da gerçekten iyi mi kötü mü karar veremedim. Benim aradığım hafif çamurlu patika. Ama Konya ovası bana büyük gelir :smiley:

İstanbul'un tepelerinin haricinde bir de Beşiktaş-Emirgan arası gidildiğinde sizi ezmeye çalışan Ferrari, Porsche ve en kötüsü Range Roverların olması. Hafta sonları sıkışık trafikte giderken bu abiler galiba 900 liralık bisikletin zirilyon liralık araçlarını geçmelerini gururlarına yediremiyor olmalılar ki bisiklet genişliğindeki yolu bile siz geçerken kapatabiliyorlar. Bu şekilde Ortaköy'de bir Range Roverdan kurtulabilip önündeki İETT'nin mitolojik hayvan otobüsü Ikarus'a arkadan çarpmışlığım da var. Neyse bisikletçinin derdi çoktur, anlat anlat bitmez

Bu arada kaska takılabilen küçük aynalar var, acaba burada o aynayı deneyen arkadaş var mıdır? Nasıl bir sonuç veriyor çok merak ediyorum.

Teşekkürler...

Kask aynası kullanıyorum. İşe yarıyor.

selam ben ERDİNÇ. ordu doğumluyuum we pedal sewerlerle pedal çevirmeyi cok sewiyorum ;D

Resim 104.jpg

Merhaba ben Bilgin Aksoy. Tüm bisikletseverlere selamlar. 1980 İstanbul doğumluyum. Kocaelinde yaşıyorum. Bisikletim 2009 Corratec X-vert Expert. KOcaelinde olup bisiklet turuna çıkacak arkadaşlara duyurulur. İrtibata geçelim.

Merhabalar,

Derya ben, son iki yıldır bisiklet kullanamıyorum. )= Haziranda bir dahon düşünüyorum.

İyi akşamlar...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR