Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan GEZENBİLİR Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 330
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 202,155
Ynt: Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu

Merhaba 1985 yalovada doğumluyum, Kocaeli Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek okulunda okuyorum... Bisiklet sporu ile ilgileniyorum.

Teşekkürler...

Etiketler

merabalar,adım galip,istanbul anadolu yakasında otruyorum.yeni üye olmakla birlikte çocukluğumda arkadaşlarla yapılan bisiklet gezilerini grup halinde yeniden gercekleştirmek istiyorum.

merhabalar arkadaslar ben ARİF GÜR aranıza 68 aksaraydan katılıyorum.dikkatinizi çekmek istiyorum,nigde aksaray deil,konya aksaray hiç deil,hele hele istanbul aksaray hiiiç degil.rica ediyorum bu konuda taviz vermeyelim.gel gelelim bana.doğaya aşık olan aklınıza gelebilicek bütün sporları denemiş olan,bisikleti hayat felsefesi olarak benimsemiş birisiyim.bisikletim kron xc 1000.(sarıkız) hobilerim doğa yürüyüşü yapmak,balık tutmak,yüzmek,gezmek,kamp yapmak,daga tırmanmak,oryantring,yani dogayla iç içe olan bütün herşeye varım.aranızda olmaktan büyük mutluluk duyuyorum.saygılarımla...

selamlar
istanbul.öğrenci.
giant terrago 3 disk im var.ayrıca dağcılık, kampçılık, dalış ve denizcilikle de uğraşıyorum.
çoğunlukla kadıköy-tuzla arasında biniyorum.

Selamlar; Edirne'den Ergun Gözet. 1957 doğumluyum. İletişim Fakültesi ve İşletme Fakültesi mezunuyum. EDOSK(Edirne Doğa Sporları Kulübü) üyesi bir bisikletçi eskisiyim. Corratec xvert motionum var. Zamanım oldukça uzun ve kısa her türlü tura katılıyorum. Herkese sevgiler, selamlar...

Merhaba
Ferdane Gül
6 Yıl önce ortayaşlı sayılacak bir komşumuzun bisiklet ögrenmesiile bende ögrenip bisiklet kullanmaya başladım ama sadece yaz ayları ve kısa süreler için....Şimdi bisiklete daha çok vakit ayırmayı düşünüyorum...Dalış,yelken,kampcılık,treeking ve halk oyunları ile ilgileniyorum.

Merhaba

Ben Ramazan, bir bucuk yildir istanbuldayim. Yaklasik 6 ay once edindigim Trek 71 FX ile genelde Anadolu yakasi olmak uzere yollari arsinliyorum.

Bir iki kez 100-200 km arasinda tek tabanca gunluk bisiklet yolcuklari yaptim. Uzun mesafe tecrubem bununla sinirli.

Hobi olarak, 5000-10000m arasi tempolu kosmayi, yuzmeyi ve fotograf cekmeyi sayabilirim.

saglicakla...

arakadaşalar hem uzun yol hemde arazide rahat kullanaileceğim bi marka model varmı tavsiye debileceğiniz hayla kendime uygun bişey bula bilmiş değilim bende beldeyama pathcat var ama sadece arazide rahat uzun mesafe yolculukta çok hantal kaıyo tavsiyelerinizi bekliyorum ???

Deniz bütçen nedir acaba ? ve nasıl bir bisiklet var aklında ? mtb ... yol _?

deniz tanrıkulu' Alıntı:
arakadaşalar hem uzun yol hemde arazide rahat kullanaileceğim bi marka model varmı tavsiye debileceğiniz hayla kendime uygun bişey bula bilmiş değilim bende beldeyama pathcat var ama sadece arazide rahat uzun mesafe yolculukta çok hantal kaıyo tavsiyelerinizi bekliyorum ???

Ben üç sene önce kardeşimle kendime bisiklet alacağım için kronxc1000 modelini almıştım. O zamanki fiyatlarla şu anki fiyatlar arasında sınıf gözetildiğinde çok fark olmadı. Biz o zaman 750 TL ye almıştık. Şu anda da kaliteli giriş sınıfı bir bisikleti o fiyatlara edinebiliyorsunuz.

Ben size kron ve trek in modellerini tavsiye edeceğim. Bütçenize göre bir belirleme yapabilirsiniz..

TREK 3900
http://www.velespit.com/asp/show_stock.asp?product=t3900&view=2

TREK 4300
http://www.velespit.com/asp/show_stock.asp?product=t4300&view=2

Kron satan pek bir yer görmediğim için sadece aşağıdaki modelini önerebiliyorum.

KRON CX 4000
http://www.velespit.com/asp/show_stock.asp?product=KRNXC&view=2

Tabii burada önerdiğim modeller v-fren'dir. Disk firen istendiğinde modelleri çeşitlendirmek mümkün.

deniz tanrıkulu' Alıntı:
bütçe olarak 1000 1500 kadar bi bütçe ayırabilirim hem arazi hem yola gidebilecek bişey arıyorum

oyaa' Alıntı:
merhaba arkadaşlar
ben oya topçu.bisilkletim mualla ile (bianchi orion) rizenin bayırlarında turlamaya başladık,tabi ki yağmur izin verdikçe :smiley:
yağsa da, açsa da çok keyif alıyoruz..

Selam. Lütfen kask takın. Fotoğrafta kasksız gördüğüm için yazıyorum. Kusura bakmazsınız değil mi?

Merhaba,

İstanbul - Erenköy'den Yiğit. Bisiklet ve fotoğraf tutkunuyum.

Bisikletle elverdiğince heryere giderim. Erenköy- Kadıköy / Erenköy - Kartal hattımız mevcut şuan için Smiley

Fotoğraf çekmekde ayrı bir zevk ve uğraş, bu konuda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Merhabalar ben Çağdaş 1990 doğumluyum bisikletin olduğu her yerde olmaya çalışıyorum çünkü hepsinden önce o pedal sesi insanı özgürleştiriyor.

Dorukhan arkadaşım doğru bir bisiklet tercih etmişsin bunun için seni tebrik ederim. İleri teknik bisiklet sürücüsü olmak herşey gibi zaman alır düşüp kalkman bıkmadan usanmadan uğraşman lazım fakat biraz detay verirmisin dağ sürüşü için mi yoksa şehiriçi sürüş mü ?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR