Biraz İran - Pakistan - Hindistan ve Nepal'den

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ktmalp Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 17
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,906

ktmalp

Ana Kamp
Yer
İZMİR
Keşke durmadan hep gitsem...Gitsem...Gitsem....

23ir genel.jpg

14pak karakurum.jpg

12hin khojurahovaranasi.jpg

22nep kathmandu.jpg

Etiketler
Ynt: Biraz İran - Pakistan - Hindistan ve Nepal'den

Hikayesini ve daha çok fotoğraf isteriz ;)
İzmirlimisiniz?

Selamlar...
Özür ilerim geç yanıtlayabildiğim için...Motosiklet turlarından dolayı bilgisayarın başına geçemedim... evt İzmir liyim, hatta Alsancak doğumluyum... Kahramanlarda Gürkan vardır, Ergür motosiklet...Çok iyi dostlarımdandır..Tabii ki daha çok resim var... Hatta hepsi slayt larda...

Tekrar yollara cıkmak ve oralarda bir yerlerde canlı - cansız kalabilmek ieterdim...

Sizler...? Ne motor var , nerelere gitmek hedefiniz?

Saygılar...

Alp

Mrb,himaliyalarda resimler görmek,te hoş olurdu,hastayım oralara :D

ktmalp' Alıntı:
Selamlar...
Özür ilerim geç yanıtlayabildiğim için...Motosiklet turlarından dolayı bilgisayarın başına geçemedim... evt İzmir liyim, hatta Alsancak doğumluyum... Kahramanlarda Gürkan vardır, Ergür motosiklet...Çok iyi dostlarımdandır..Tabii ki daha çok resim var... Hatta hepsi slayt larda...

Tekrar yollara cıkmak ve oralarda bir yerlerde canlı - cansız kalabilmek ieterdim...

Sizler...? Ne motor var , nerelere gitmek hedefiniz?

Saygılar...

Alp

hoş geldiniz aramıza nick e bakınca bir yerlerden isminiz çağrışım yapıyor siz fethiyede mi ikamet ediyorsunuz veya şöyle sorayım yıllar evvel avusturalyaya gezi yapmıştınız yanlış hatırlamıyorsam ?

Selamlar... evet ...2001 yılında 5 ay kalmıştım... Motosikletimi de beraberimde getirip çok keyifli, biraz da maceralı bir yolculuk geçirmiştim... :smiley:

Ben '91 NX250 kullanıyorum.
İzmirde bir enduro motosiklet grubumuz var; fırsat buldukça motosikletleri yükleyip uzun kamplı arazi gezileri yapıyoruz.Duruma göre değişiyor yaptığımız gezilerin uzunluğu; bazen haftasonu gezisi oluyor.Bazen de 2 hafta boyunca dağlarda futursuzca dolaştığımız oluyor :D
Ben daha yurtdışına motorla çıkabilme fırsatı bulamadım ama hedefleri saymaya kalksak bitmez herhalde :smiley: Aramızdan biri çıkıp Kamçatkaya gidelim diyor diğeri Güney Afrikaya kadar gidelim diyor ;D

Bir ara tanışalım; geziler haricinde arada bir muhabbet etmek için de toplanıyoruz.
Yedek dişlinin yeri cuk oturmuş bu arada ;D

Enduro gurubunuz da Murat Kızak ta var mı?... Oda iyi dostumdur... Buralara mutlaka beklerim... İnanılmaz zevkli... Acizhane bir tavsiyem olacak, hiçkimsenin bir araya gelmesini bekleme... Bas git...Çünkü hep bir aksilik olur bu gurup işlerinde...

Sevgiler...

ktmalp' Alıntı:
Enduro gurubunuz da Murat Kızak ta var mı?... Oda iyi dostumdur... Buralara mutlaka beklerim... İnanılmaz zevkli... Acizhane bir tavsiyem olacak, hiçkimsenin bir araya gelmesini bekleme... Bas git...Çünkü hep bir aksilik olur bu gurup işlerinde...

Sevgiler...

Murat Kızakla pek beraber binemiyoruz motora, onlar genelde günübirlik çıkıyorlar ve altlarında special makineler var.Ne biz onlara, nede onlar bize ayak uydurabiliyor :smiley:
Grup olayı dediğiniz gibi zaten.Önce plan yapılır duyurulur, gelebilen gelir, gelemeyen için ''birdahaki sefere artık'' tesellisi yapılır.Herkesin planının birbirine uydurmak çok zor yoksa.
Sizin o taraflara geldim ben geçenlerde ama bundan sonra aklımda olsun, geçerken uğrayalım.

paylaşım için teşekürler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR