alp selam,
arada bir forumda dolaşıyorum fazla hobi olunca her yere bakıyorum,geçen gün serbest muhabette yazdığım gibi bazen gelen seviyesiz cevaplar,konuyu araştırmadan anlamadan yazılan yazılar insanın hevesini kırıyor.Aslında bilgi paylaştıkça güzel.mesela senin geçende portbagajla ilgili yazdığın eleştirilerde %100 haklısın ama vız geliyor millete.
Bu ülkede usta olmayana usta kaptan olmayana kaptan dendiği gibi herkes bir şeyin haketmeden uzmanı..neyse paylaşımın güzel bizde 14 sene evvel los angelesten başlayan ve sadece off road dangiderek meksika,guatemala,hondoras,el salvador,nikaragua,costa rica,panama,equador,peru,şili usuaiaya oradan arjantin, brezilyada trancosoya devam eden bir tur yaptık.Yani batı sahilinden inip doğu sahilinden çıktık.Sadece peru 4 sene sürdü.Tatillerin önüne veya arkasına 2 ila 3 hafta ekleyerek motorları bıraktığımız yerden tekrar alarak .Hem filimleri hem fotoları var belki bir gün yüklerim.Başımıza binbir iş geldi 3 motor başlayıp 2 motor devam ettik.
Bir kaç sene evvel buradan motorları isteyene çok uygun paraya devretmeyi 2 senelik garaj kirası bedeline hatta sonunda vermeye kadar işi vardırdık ama malesef insanlar ilgilenmedi ilgilenen Brezilyaya uçak ile uçmanın 900 euro olduğunu söyledi ?? Bileti dahil edemedik ne yazıkki ;D
Neyse sonunda oradaki park ettiğimiz otelin sahibi yardım kuruluşuna bağışlarsak organize bu işi edeceğini söyledi ve bu işi sonlandırdık.
işte böyle