Ynt: Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor
edaghan' Alıntı:
Hakan, Yavuz;
Her ikinizi de tebrik ederim... Sabrınızın 100.000'de biri bende olsaydı keşke... Sırf "oto sanayi" görmemek için ön şaftı çift kırmalıya geçirme projemi erteleyip duruyorum ki, bu projede yapmam gereken tek şey aracı şaftçıya götürmek
umarım güzel günlerde kullanmanız nasip olur.
Sağol Engin iyi dileklerin için de teşekkürler, Valla biz de çift kırmalı şaft için bayağı bir araştrma yapmıştık, Kolay gibi geliyor ama sanayiye gidince 5 dakikalık iş bir günde bitiyor
. inşallah tez zamanda tamamlarsın.
Deep' Alıntı:
Yavuz abi ve Hakan bey, sizleri tebrik ederim, müthiş bir çalışma olmuş. Galvanize defender projesi, ömürlük araba
Devamını bekliyoruz
38" ile tek olmaya aday gibi...
Mert selam, ya seninlede tanışamadık ama Projenin çeşitli safhalarında kulaklarını çınlattık. Katkılarından dolayı ve Spacer lar için de teşekkürler.
Bu arada senin G4 de çok güzel olmuş güle güle, kazasız belasız kullanman dileğiyle.
fastjunkie' Alıntı:
Yavuz abi peygamber olacak adamsın, eşsiz bir emek ve sabır var ben bu kadarını beklemiyordum helal olsun.
İngiliz bile bu kadarını düşünmemiştir bence ;D ;D
Hakan abiciğim, paintballdaki savaş etiğine aykırı hareketlerini telafi amacıyla 1 2 haftasonu verirsin artık aracını.
)))
Toxxta cılar aşkına, Ulen bizim borç öde öde bitmedi, ;D ;D , Onur tabiki seve seve veririm de, Yandaş medya hemen yayına verir görüntüleri bak ona karışmam ;D ;D ;D ;D
emrahmarti' Alıntı:
Yavuz abi ellerine sağlık, çok güzel bir çalışma ama bunu okuyanlar Defender toplamaktan gözleri korkabilir çıtayı en üst noktaya taşıdınız.
Hakan abi dünya üzerinde eşi olmayan bir araç ile gezeceksin aman nazar boncuğunu unutma.
Sağol Emrah, İnşallah dünyanın çeşitli yerlerini gezerken de güzel fotolar koyma imkanı bulruz. Bu arada sizin küheylanın sesini de anmadan geçemeyecem. Hala kulaklarımda sesi ;D ;D ;D
nkurtkaya' Alıntı:
Hakan bana "daha iyisi senin olsun" dedi ya, aklıma gelen 2010 model sıfır bir Defender oldu ama bundan güzel olmayacağını düşünüyorum, tek güzel tarafı bunca sabır gerektiren meşakkatli işten "yırtmış" olmak olurdu.
Senin de V8 aradığını duyduğum için yazmıştım. ;D ;D ;D
inşallah en kısa zamanda istediğin araca kavuşursun.
ufukozkan' Alıntı:
Valla o siyah tası beğenmedim. One beee ööle ,iiki son haline bakmadım. Hemen çakmışın uyduruk parçaları. Hakana söylerim bak.
;D Vay Ufuk abicim, Yaw şu şasiye bir kaç damla beyaz boya mı gelmiş ne, gittiğinde bir zahmet bakıver de boyacıyı arıyalım.... ;D ;D ;D ;D ;D ;D
yunus bager' Alıntı:
Konu bütünlüğü bozulmasın diye bişey yazmak istemedim ama foto ve yorumları sabırsızlıkla devamını beklediğim için bir işaret koymam gerekti
)
Yavuz abi eline sağlık böylebir arşivi parayla bile satmazlar
Hakan abi Allah güle güle kullanmak nasıp etsin
Amin Yunuscum çok teşekkür ediyorum hem iyi dileklerin için hemde yapmış olduğun katkılardan dolayı....
Yükseltme için helezonların altına yaptığın parçalarda tam bir şaheser di. Tekrar teşekkürler.
sword7' Alıntı:
Abi bir an önce bitsin şu Defender görünümlü uzay mekiği
Çok merak ettim nasıl olacak diye... Ellerinize, emeklerinize, yüreklerinize sağlık...
;D Teşekürler Umut, Valla inşallah 2010 yılı içinde tamamlıyacaz, heralde 1-1.5 aylık işi kaldı gibi gözüküyor....
SDC' Alıntı:
En güzeli de olsa makina bu...
Alınır, satılır, hep ulaşamadığımız bir araç vardır, aklımız onda kalır
Araçlar gelip geçici, beni defender'dan daha çok bilgi, emek ve sabrınız etkiledi doğrusu, nazarlık bunun için
Abla çok şairane ve güzel yazmışsın, Nazar boncukları içinde çok teşekkürler. En zor kısımlarını Yavuz abinin engin bilgisi, Ahmet ve Ferhatın becerileriyle, Forumda yazdığımız bir çok arkadaşında katkılarıyla, baya bir sabrımızı da zorlayarak heralde sona yaklaştık.
Herkese saygılar, sevgiler. İyi geceler.