Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan discovery-V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 706
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 197,395

Etiketler
Ynt: Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor

Yavuz abi ,Discovery'nin evriminde olduğu gibi kaliteli ,orjinal ve mükemmel bir çalışma... kolay gelsin ...

çok kıskandım ya... içim eridi gitti kendimden.. ne zevkli olmuştur o sanayi çayları.. yenisini yapmalıyım şimdi cj nin.. eline sağlık Yavuz abi..

Yavuz abi peygamber olacak adamsın, eşsiz bir emek ve sabır var ben bu kadarını beklemiyordum helal olsun.
İngiliz bile bu kadarını düşünmemiştir bence ;D ;D

Hakan abiciğim, paintballdaki savaş etiğine aykırı hareketlerini telafi amacıyla 1 2 haftasonu verirsin artık aracını. :smiley:)))

ufukozkan' Alıntı:
gel cipe bin o zaman :smiley: :smiley: :smiley:

cihanülker' Alıntı:
aynen veya LC YE aynı şeyler bizde zaten vardı :D

Ulen söyletmeyin şimdi , Eren Cihanı , sende Ereni çekerken düşürmedinizmi çocukceyizi çamurun göbeğine sırtüstü ;D ;D ;D ;D Kirmirdede sele kapılıp gidiyormuş nerdeyse ;D ;D ;D

erenatac' Alıntı:
Off çok cazip geldi be ;D
Bir elimde içeceğim,bir elimde sigaram vebastonun ısıttığı kabinde,gıcırdayan yeni koltuklarda oturup dışarıda çizmesini çamura kaptıran Cihan abiyi ve rafting yapan Ufuk abiyi seyretmek... Düşünmesi bile hoş ;D ;D (He bide o anda acaip bir yağmur yağıyo olsun ;D)

Gel Erencim gel sen benim yanıma çamurun suyun batağın içinde kaybedecek bunlar seni birgün , bir gittin kirmir çayına düşürdüler, ikincide Çamura düşürdüler. ;D ;D ;D ;D Hatta sulu kar yağıyor olsun buzz gibi, ısıtmalı ön camımızdan seyredelim bunları, hafiften müzikte açarız ooooh ;D ;D ;D

Yavuz içimden bir ses Kirmire gelmediğin için inceden inceye gaz veriyormuşsun gibi geliyor bana yoksa ne cihanın ne tolganın aracı sele kapılacak gibi değildi hele Erenin aracı zaten harikaydı çok ince düşündü ve köprü görevi yaptı hatta bu durum özellikle fotoğraflarla tescillendi ateş başında ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Ulen söyletmeyin şimdi , Eren Cihanı , sende Ereni çekerken düşürmedinizmi çocukceyizi çamurun göbeğine sırtüstü ;D ;D ;D ;D Kirmirdede sele kapılıp gidiyormuş nerdeyse ;D ;D ;D

Gel Erencim gel sen benim yanıma çamurun suyun batağın içinde kaybedecek bunlar seni birgün , bir gittin kirmir çayına düşürdüler, ikincide Çamura düşürdüler. ;D ;D ;D ;D Hatta sulu kar yağıyor olsun buzz gibi, ısıtmalı ön camımızdan seyredelim bunları, hafiften müzikte açarız ooooh ;D ;D ;D

Isıtmalı cam?? Olay bitmiş abi ;D ;D

Neyse senin başlığı katlettik zaten, susuyorum ben..

CJ7V8' Alıntı:
Yavuz abi ,Discovery'nin evriminde olduğu gibi kaliteli ,orjinal ve mükemmel bir çalışma... kolay gelsin ...

jeep' Alıntı:
çok kıskandım ya... içim eridi gitti kendimden.. ne zevkli olmuştur o sanayi çayları.. yenisini yapmalıyım şimdi cj nin.. eline sağlık Yavuz abi..

Sami ve Göktuğ çok teşekkürler.

Kaldığım yerden devam edeyim.

Yalıtımdan sonra motor yerine yerleştirildi.

101_6449.jpg
101_6450.jpg
101_6451.jpg
101_6452.jpg
101_6453.jpg
101_6454.jpg
101_6455.jpg

Valla elinize sağlık muhteşem birşey olmuş resimlerin devamını bekliyorum EMEĞİNİZE SAĞLIK ALLAH SAĞLIKLI GÜNLERDE KULLANMAK NASİP EĞLESİN...

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Yavuz altına birde koruma gelirse, o kaputun içi cehenneme dönmez mi,
Havalandırmayı iyi ayarlamak lazım.

Adı üstünde defender, bunlar yazın sıcak kışın soğuk olur ;D ;D

Şaka biryana örneklerinden gördüğümüz kadarıyla ısınma sorunu yok., ısınsa Discoda ısınırdı bundan daha kapalı. ;)

Yavuz abi ellerine sağlık, çok güzel bir çalışma ama bunu okuyanlar Defender toplamaktan gözleri korkabilir çıtayı en üst noktaya taşıdınız.

Hakan abi dünya üzerinde eşi olmayan bir araç ile gezeceksin aman nazar boncuğunu unutma.

Hakan bana "daha iyisi senin olsun" dedi ya, aklıma gelen 2010 model sıfır bir Defender oldu ama bundan güzel olmayacağını düşünüyorum, tek güzel tarafı bunca sabır gerektiren meşakkatli işten "yırtmış" olmak olurdu.

Yavuz, elindeki foto ve videolar ile bu re-build'i LR'ye göndersene, en azından profesyonel bir prodüksiyon için sponsor olsunlar da Discovery Channel'a veya BBC'ye versinler Top Gear'da yayınlasınlar. Adnan abi aracı olur belki. Benden bir fikir, ortaya koydum :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,767
Kayıtlı Üye Sayımız
166,586
Kaydolan Son Üyemiz
zakalp

SON KONULAR

Geri