Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan discovery-V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 706
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 197,397

Etiketler
Ynt: Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor

erenatac' Alıntı:
Muhteşem bir çalışma olmuş,ellerinize sağlık.

Sağolasın Eren. Bunda karpuz yarma sana çektirme, dona kadar ıslatma , çamura mapa düşürmek falan yok, Direk yanıma otur paşa paşa diğerlerini toplayalım araziden , kuru kuru tertemiz ;D ;D

acemi80' Alıntı:
Direk Cennetliksiniz(!) ne diyeyim ;D ;D ;D

Okurken başım döndü

Ben son bir seneyi yeniden yaşadım , anlatması bukadar uzun sürdü hocam ki daha bitmedi, birde yapmasını düşün artık ;D ;D acaba diyorum ben ondanmı 25 kilo verdim son 6 ayda ;D ;D ;D ;D

Çok güzel oldu Yavuz. Hakan, bakan herkesin imreneceği bir Defender kullanacak. Aman nazar boncuğunu unutmayın ;)

aslankurt72' Alıntı:
He Hocam sözün bittiği yer. Allah güç versin.Ben okuyarak yoruldum.

Sağol komutanım.

nkurtkaya' Alıntı:
Çok güzel oldu Yavuz. Hakan, bakan herkesin imreneceği bir Defender kullanacak. Aman nazar boncuğunu unutmayın ;)

Teşekkürler,Daha iyisi senin olsun Nejatcım.

Iceman®' Alıntı:
aklıma gelmişti böyle bir başlığın yakınlarda ortaya çıkacağı :smiley:

;D benim bile aklıma gelmemişti, fotoları ayıklamaya başlayınca o gazla başlıkta açıldı.

yavuz valla eline sağlık bir kere daha anladımki ben bu arabayı alırsam böyle toplamak isterim ,böylede toplayamayacağım için , başka bahara ;D ;D, süper süper diyecek sö yok valla gurur duydum böyle bir dosta sahip olduğum için ;) ;) ;)

cihanülker' Alıntı:
yavuz valla eline sağlık bir kere daha anladımki ben bu arabayı alırsam böyle toplamak isterim ,böylede toplayamayacağım için , başka bahara ;D ;D, süper süper diyecek sö yok valla gurur duydum böyle bir dosta sahip olduğum için ;) ;) ;)

;D ;D ;D ;D ;D Ağlatacaksın beni , boşuna demiyorum toplanmışını alın diye, senin canın tez bukadar beklemeyi kaldıramazsın gibime geliyor, bu işler aceleye gelmiyor. Heytem abi defender i sıfır alarak en doğrusunu yapmış ;)

Adnan Çetinel' Alıntı:
Yavuz, akisyon/macera filmi izler gibi izliyorum, ellerin dert görmesin, bitince beni de bir tur bindirir misin lütfen :smiley:).

Nerdeyse her fotoğrafta seni andım Adnancım, sizler olmasanız zor kalkardık altından, sizin haricinizde kendimizin getirdiği sadece birkaç parça var herbiri için resmen anamız ağladı (Umut gibi ballı olmadığımız için herseferinde problem çıktı ;D ;D ).

Bitince muhtemelen kullanmaya kıyamayacağız, senin showroom a koyalım dursun, istediğin kadar tur atarsın ;D ;D

Adnan Çetinel' Alıntı:
Yavuz, akisyon/macera filmi izler gibi izliyorum, ellerin dert görmesin, bitince beni de bir tur bindirir misin lütfen :smiley:).

Merhaba hemşerim, Yavuz macerada seninde payın olduğunu sık sık dile getiriyor, O kadarlık hakkın mutlaka vardır. :D :D :D

bu araç araziye çıkmazsa , geceleri çalıp offroad yapıp yıkayıp geri koyarsanız, sabaha kadar suç olmaz bence ;D

discovery-V8' Alıntı:
Nerdeyse her fotoğrafta seni andım Adnancım, sizler olmasanız zor kalkardık altından, sizin haricinizde kendimizin getirdiği sadece birkaç parça var herbiri için resmen anamız ağladı (Umut gibi ballı olmadığımız için herseferinde problem çıktı ;D ;D ).

Bitince muhtemelen kullanmaya kıyamayacağız, senin showroom a koyalım dursun, istediğin kadar tur atarsın ;D ;D

ya sen Umut'a bakma, o çok ballı, sorumluluk da azaldı zaten adamda, gel keyfim gel :smiley:)).
hah, bu fikri çok tuttum, görmek isteyene bilet keserim ama, ne yapalım, masraflarına biraz katkımız olsun :smiley:))

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,767
Kayıtlı Üye Sayımız
166,586
Kaydolan Son Üyemiz
zakalp

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR