Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan discovery-V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 706
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 197,399
Ynt: Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor

Önce parça parça , araç bu renge boyandı, sonra sondefa montajını yaptık, ve büyük gün geldi fırına götürdük.

Boyacı kafayı tamamen yedi ,fırında sıra beklerken bile hala zımpara yapıyordu ;D ;D

100_5429.jpg

100_5431.jpg

100_5432.jpg

100_5433.jpg

Etiketler

Boya bitti sonunda herkes derin bir nefes aldı, başlangıçta 6 kilo boya yeter diyorlardı içide dışı gibi boyanınca sarfiyat yaklaşık 15 kutuya çıktı, Sonradan oturak sacı ve tünelde yapılan tadilatlar la 2 kutu daha ekleme oldu, toplam 17 kilo boya 20 kutu pütür ve daha hatırlayamadığım bir sürü malzeme kullanıldı.

100_5464.jpg
100_5465.jpg
100_5466.jpg

altug onaran' Alıntı:
bu fotoğrafı çok beğeniyorum sanki önündeki aracı yiyecekmiş gibi duruyor ;D

Altuğ valla benim de en sevdiğim fotolardan biri. Ne zaman koyacak diye merak ediyordum ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Boya fotoları ... (Bunlar son daha fazla bunaltmayayım kimseyi ;D )

ne bunaltmak mı ;D

abi hızını almışken tutmayalım

ne kadar zamandır diskonun hikayesini bekliyorduk bu bizim için süpriz oldu (ben bu başlığı 1-2 sene sonra bekliyordum ;D ;D ;D )

altug onaran' Alıntı:
ne bunaltmak mı ;D

abi hızını almışken tutmayalım

ne kadar zamandır diskonun hikayesini bekliyorduk bu bizim için süpriz oldu (ben bu başlığı 1-2 sene sonra bekliyordum ;D ;D ;D )

tamam biraz daha devam edeyim ozaman , ama başka boya fotosu koymamayım, hatırladıkça midem kalktı ;D ;D Ama sonucu istediğimiz gibi oldumu , bence oldu.

discovery-V8' Alıntı:
tamam biraz daha devam edeyim ozaman , ama başka boya fotosu koymamayım, hatırladıkça midem kalktı ;D ;D Ama sonucu istediğimiz gibi oldumu , bence oldu.

Oldu Oldu. ;D ;D ben çok beğendim.. Aslında Renk Flashla çekilen fotolarda beyaz gibi gözüküyor ama Gerçek Rengi Kirli beyaz.
Fırında beklerkenki Porche u yiyecek gibi olan fotodaki daha gerçekci ;D ;D ;D

hyavuz2000' Alıntı:
Oldu Oldu. ;D ;D ben çok beğendim.. Aslında Renk Flashla çekilen fotolarda beyaz gibi gözüküyor ama Gerçek Rengi Kirli beyaz.
Fırında beklerkenki Porche u yiyecek gibi olan fotodaki daha gerçekci ;D ;D ;D

evet o foto çok güzel ;D

Sen beğendiysen sorun yok zaten, biraz bu renk konusunda baskı yaptım ama kusura bakma artık, bence iyi oldu ;)

Defendere en çok yakışan renklerden biri. Gayet güzel olmuş

discovery-V8' Alıntı:
evet o foto çok güzel ;D

Sen beğendiysen sorun yok zaten, biraz bu renk konusunda baskı yaptım ama kusura bakma artık, bence iyi oldu ;)

Yok yok süper seçim teşekkür ederim. ;D ;D ;D ,

İlk başta Açılış metnindeki KURŞUNİ renk te yapacaktık. Fakat sonradan o rengin Uygun olmayacağı kararına vardık.

Diğeri 4 renk ise: Kraliçe Yeşili ;D , Çöl Sarısı, Kirli Beyaz ve Koyu Gri tonu bir renk arasından seçim yapmak gerekti.

Hepsi çok güzeldi ama bu renk bence çok yakıştı. Teşekkür ederim. ;D ;D ;D

En baştan 38 inch lastikle yürütmeyi kafaya koymuştuk, araçlardan biri üzerinde ilk denemeler.

100_4139.jpg
100_4140.jpg

hyavuz2000' Alıntı:
Yok yok süper seçim teşekkür ederim. ;D ;D ;D ,

İlk başta Açılış metnindeki KURŞUNİ renk te yapacaktık. Fakat sonradan o rengin Uygun olmayacağı kararına vardık.

Diğeri 4 renk ise: Kraliçe Yeşili ;D , Çöl Sarısı, Kirli Beyaz ve Koyu Gri tonu bir renk arasından seçim yapmak gerekti.

Hepsi çok güzeldi ama bu renk bence çok yakıştı. Teşekkür ederim. ;D ;D ;D

hakan abi zaten bu saatten sonra renk değişirse boyacı kesin intihar eder ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Sağol hocam, senin çilekeşte buna benzer bir renk galiba ::smiley:

Evet çilekeşin rengide buna benziyor. Zaten benim iki tercihim vardı biri bu sizin seçtiğiniz renk ikinciside yeşil (904 tonga green)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,768
Kayıtlı Üye Sayımız
166,586
Kaydolan Son Üyemiz
Dmcgaraj

SON KONULAR

Geri