Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan discovery-V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 706
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 197,388

Etiketler
Ynt: Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor

edaghan' Alıntı:
ne çıkması? suyun musluğu ellerinde... gelirken yapsınlar bi güzellik. Türkiye'de binlerce offroad'çu var. :smiley:

Adamlar ingiliz , giderken senden bişey götürmezlerse sevin ;D

abi benim beyin iflas etti 9. sayfadan sonra dayanamadım direk buraya geldim şimdi gidiyorum benim garaja bizim ufaklığı parçalayacam :D abi ellerinize emeğinize sağlık çok emek ve para verilerek yapılan bir çalışma olmuş kazasız belasız bol çamurlu gezmeler bide bol araç kurtarmalar :D :D :D

Tempus' Alıntı:
Adamlar ingiliz , giderken senden bişey götürmezlerse sevin ;D

Benim arabanın eski motorundan kalan parçaları vereyim... para bile istemem... gerçi bir ön diff kilidine bir de çift kırmalı şafta hiç hayır demezdim ::smiley:

Bulsunlar Puma'lı Disco on earth, ondan sonra konuşalım :smiley:

Yavuz bey önce sizi ve emeği geçen ustaları olağan üstü sabır ve titiz çalışmalarınızdan dolayı tebrik edip plaket vermek lazım.Böyle bir araç türkiyede ilk defa toplanmıştır diyebilirim.On üç sayfalık resimlere bakmam 6 saat sürdü.Bu işler sadece parayla olmaz ,ustalarla uğraşmak kolay değil,işi profesyonelce bilmek mesleğini para için değil, sanat için yapan ustaları bulmak gerçekten çok zor.Ben 50 civarında araba toplattım ist ve bursa da .Eminim size ,toplatın diye böyle bir araç getirseler sınırsız parada olsa dönüp bakmazsınız.Allah sabır versin iyi günlerde kullanmak dileğiyle.

27istanbul27' Alıntı:
Yavuz bey önce sizi ve emeği geçen ustaları olağan üstü sabır ve titiz çalışmalarınızdan dolayı tebrik edip plaket vermek lazım.Böyle bir araç türkiyede ilk defa toplanmıştır diyebilirim.On üç sayfalık resimlere bakmam 6 saat sürdü.Bu işler sadece parayla olmaz ,ustalarla uğraşmak kolay değil,işi profesyonelce bilmek mesleğini para için değil, sanat için yapan ustaları bulmak gerçekten çok zor.Ben 50 civarında araba toplattım ist ve bursa da .Eminim size ,toplatın diye böyle bir araç getirseler sınırsız parada olsa dönüp bakmazsınız.Allah sabır versin iyi günlerde kullanmak dileğiyle.

Durmuş bey çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için, bu araç kardeşimin aracı yoksa uğraşılmazdı zaten, herşey yolunda bile gitse 1 yıl sürüyor, uğraşılmaz derken işim bu olsa seve seve yaparım ama hem normal yaşantını sürdür hemde bununla uğraş ciddi şekilde zaman alıyor. Ama çok zevkli bir okadarda sinir bozucu, Ahmet ve Ferhat olmasa bu işe hiç girmezdim benden daha titizdirler, taktıkları en ufak şeyi ben görene kadar bir sonraki aşamaya geçmezler, bu birazda yaptıkları işten emin olduklarından sanıyorum.

Hiç kopmleksleri yoktur, birşeyi araştırıp gelmişsem ilgiyle dinlerler uygulanıp uygulanamyacağını beraber tartışırız, beni en delirten tavır "olmaz" ve ya "bana işimi mi öğretiyorsun" vb. Bu arkadaşlarımda yoktur, iş yavaş ama emin adımlarla yürür. Bizimde acelemiz yok zaten çabuk olsun diye değil iyi olsun diye uğraştık. Sanıyorum uğraştığımızada değdi.

Selamlar

Selamlar Yavuz bey bu işleri iyi bilirim 40 yılımı verip kendimi emekli ettim,onun için sizi ve ustalarınızı takdir ettim.Hangi sanayıde motorcu ve kaportacınızla tanışmak isterim çünkü sanaatını satan ustalar kalmadı.

Hakan, seninki gibi bir abim olmasını çok isterdim,
güle güle kullan aracını,

Yavuzcum çok selamlar.
bu bilgiler yeni bakış açıları kazandırması bakımından da çok yararlı bir kaynak oldu.
paylaşım için teşekkürler

Bence de uğraştığınıza değmiş şimdiden inanılmaz olacak... Land Rover dan bir plaket bile gelebilir.. Ellerinize emeğinize sağlık..

süper ötesi bu oluyor demekki bu land rover ın sahiplerinin sizi bulup madalya şilt plaket ödül her ne varsa vermeleri gerek...elinize sağlık bi araç anca bu kadar olur..valla land rover bile bu kadar özenmiyordur bu araçları yaparken....

Maşallah süper güzel bir Land Rover.Allah size sabir versin.
Bu gidişle bende Land roverci olacağim. ;)

Sabır bu olsa gerek,ama sonuç muhteşem.

selamlar

Ben bir süre sonra olaydan koptum arkadaşlar ne oldu bittimi araç yollara düştümü yoksa Yavuz kenara çekilip kıs kıs gülüyormu bu yaptığım bir şakaydı yok aslında böyle bir araba gördüklerinizin hepsi montajdı mı diyecek bekliyorum merakla ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,767
Kayıtlı Üye Sayımız
166,585
Kaydolan Son Üyemiz
shotgun

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.