Sayın windyhill;windyhill' Alıntı:Sayın Yazer bey
Seyahat yazınızı yeni gördüm ve keyifle okudum paylaşımlarınız için teşekkürler,keyifli seyahatler diliyorum selamlar
sayın GULER; efendim, sizinde yüreginize, dilinize sağlık.must' Alıntı:Sayin Yazer;
Sayenizde butun Tebrizi tur otobusuyle gezmis kadar olduk.Elinize yureginize saglik.
Tesekkur ederiz.
Mustafa GULER
sayın enverdede; sevgili abim, ALLAH size daha güzellerini layık etsin. Fon müzik derken, inan YOUTUBE beni çok uğraştırıyor, araçta giderken Teyp te çalan müzik'in TELİF hakkı diye videoların bir çoğunun sesini kesmiş, ses olmayınca video kara filim gibi tatsız oluyor, bende çare olarak Fon müzik montajlıyorum, bunu tekrar Youtuba yüklüyorum, anlayacagınız beni bu video işi baya uğraştırıyor. umarım sizlere layık olmaya çalışırım.enverdede' Alıntı:Sn.Yazer...sizi şiddetle kınıyorum ! Nedir kardeşim güzel ,güzel gezip tozmuşsunuz,bunu kameraya alıp altınada o estrümantal müzikle montajlayıp paylaşmanız.Zaten karavanına olunca hemen kaynak yaratıyorsun ,ben bişey istedimmi yok muhabbetli ortama, şimdi birde bende alayım bundan çok güzelmiş mızıldanması başlattınız bende. :'( Sabrınıza ,emeğinize teşekkürler bir kez daha... Oh nede güzel gezdik Tebrizi,(arada bir iki yan aynaya baktım geçermiyiz aradan diye)