sayın;yamans, mustafayetim, nevzat, berkcantp, fsirin yazı ve ilginiz için teşkkürler.
umarım zevk alırsınız. Fakat, bu kaleme alma işi amma zor geldi. uzanıp çayı-sig.. tütürerek forumda yazıları okumak-resimlere bakmak ne güzelmiş, hele bilhassa sayın
[size=18pt][size=14pt]mustafayetim ailesinin romanları aşan yazı dizileri aklıma geliyor, bu nedenle forum ailesinin çaba ve emekleri için teşekkürlerimi borç görüyorum, umarım bu ahenk daha güzelliklere götürür[/size][/size]...
Oğlanı ayarladım, (bana 500e mal oldu) törenin tarihini öne çekti, Kahramanmaraş diye yola çıktık.
Maraş Maraş türküsüyle hanım bi gözünü açtı ki van dayız!!!!!! (bundan sonraki yaklaşık 3 saat aile meselesi aramızda kalsın)
:'(
eee hanım, ;D olan olmuş, derem ki gelmişken irana bir gün cük giriş-çıkış da yapalım, ipek halıları-perdeleri de çoook meşhurmuş deyince, hanım artık kaderin akışına bırakmış olacak ki kafasını sallayarak okeyledi.....
Ver elini Şıh ahmedi necat kardeşim sana misafiriz dedik çıktık yolaa….
Yazı dizilerimiz ile ilgili fikirlerinize çok teşekkürler .Siz de foruma renk kattınız .Bu kadar doğal içten ve esprili bir yazı dizisi görmedim .Emeğinize sağlık.Araç kameranızda da gözüm kaldı .Aman dikkat ,nazarım değer ))