Bir CJ hikayesi de bizden olsun..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alsedo Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 139
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 41,752

Etiketler

Ynt: Bir CJ hikayesi de bizden olsun..

alsedo' Alıntı:
Bende şüpheye düştüm biraz..Bugün aracın yanına gidip detaylı bir bakacağım..

Yok bugün gittim ve yakından inceledim.Aracın tek gözüme takılan noktası arka tekerleklerin öne bakan taraflarıydı ama sorun olmayacak gibi gözüküyor.Çünkü makas küpeleri tam oturmamış pozisyondaydı ve arkaya doğru çalışacağını hesap edince sürtme olmaz gibi geldi.Zaten Murat epey kafa yormuş sıkıntı olmaz dedi. Bakalım artık arazide göreceğiz.

Araç bugün çekici ile boya işlemi için ustaya gitti.Aracın rengi 2012 model rubiconlarda olan haki yeşil olacak.Kupanın altı ve araç içinde zemin komple pütür kaplanacak.

Detay resimlerini çektikçe buradan paylaşmaya devam edeceğim.Bu arada aracın marşbiyel yüksekliği yerden 86 cm :eek: Basamak şart oldu artık..

selamlar izmir civarında bu şekilde detaylı arac toplayabılecek ustalarımız var mı acaba elımde 1 adet 80 model cj6 var kesıp cj7 yapmak ıstıyorum usta konusunda yardımcı olabılırmısnız

Evet aracımız boya işlemine başladı..Dün gittiğimde ön kısımlar hariç macun işlemleri bitmişti..Ancak ön çamurluklar ve kaput çok kötü durumda çıktı..Üzerlerinde yaklaşık yarım cm macun var..Bizde o şekilde düzeltip boyamak istemedik.O yüzden komple saca kadar kazınacak altta çıkacak çürükler onarılacak ve ondan sonra boya işlemi yapılacak..

Şimdi bir kaç resim..

IMG-20120731-WA0014.jpg

IMG-20120731-WA0013.jpg

IMG-20120731-WA0008.jpg

IMG-20120731-WA0007.jpg

IMG-20120731-WA0006.jpg

IMG-20120731-WA0004.jpg

Seyhan usta durum değerlendirmesi yaptı ve çamurluk ve kaputun saca kadar kazınmasına karar verdi :D :D

IMG-20120731-WA0009.jpg

IMG-20120731-WA0003.jpg

IMG-20120731-WA0002.jpg

IMG-20120731-WA0001.jpg

Aracın yüksekliği iyi de diffler yeterince yüksek gelmedi bana.. :( Bu iş naasıl olacak yahu..İlle 42 lastik mi takacağız.. Onu da taksak en fazla 2-3 cm oynayacak..Acaba CJ ler için portal aks uygulaması yapan var mı?

Şimdi arabanın iç zeminini nasıl bir malzeme ile kaplasak diye düşünüyoruz.Piyasada çetalı aluminyum denen bir malzeme var onunla kaplamayı düşünüyoruz. Bu konuda fikirleriniz var mı?

http://www.youtube.com/watch?v=uaQEjNSRhGw

Bu likte araca inip binmeyi kolaylaştıracak çok güzel bir basamak yapmışlar sizle paylaşmak istedim hem kullanışlı hemde kolayca yapılabilecek bişey olmuş difleride bence kafaya takmayın portal aks sizi maddi manevi yorar kolay gelsin gelişmeleri bekliyoruz.

cj yi dün gördüm maşallahı var
kaportayı macunluyorlardı ustalar işinin uzmanı kaportacılara denk gelmişsiniz kolay gelsin

araç çok güzel oluyor ellerinize sağlık....
yeniden hayat bulan her CJ için ayrı ayrı heyecanlanıyorum....
CJ farklıdır, CJ Aşk'tır ve hiç bir zaman o AŞK geçmez...
En azından ben 3 yıl önce sattığım CJ'mi hala unutamadım... :smiley:

merhaba arkadasim bende sizin gibi cj hastasiyim ve bende aracimi otomatik yapmak istedim ve th400 otomatik sanzuman aldim ve bu sanzumana uygun dana 44 ön ve arka defransiyeller aldim fakat aracim cj 5 oldu icin sanzuman uzun geldi ve kulanamadim ve duruyor su anda ayrica amc v8 motorumda var fakat kulanamiyorum aslinda bu behsetim butun aldiklarimi bu sayfada satilgiha cikarmistim fakat siz görmessiniz uygun bir fiyata verebilirdim yende guzel bir arac olacagina eminim hayirli olsun gule gule kulanin

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,581
Kaydolan Son Üyemiz
dr.cenkay

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR