Ynt: Bir CJ hikayesi de bizden olsun..
Teşekkürler..
jpcj7' Alıntı:Renk güzel olmuş gerçekten.
Teşekkürler..
jpcj7' Alıntı:Renk güzel olmuş gerçekten.
oguz28' Alıntı:araç güzel gidiyor. takibe devam yeni resimm
bayraktar' Alıntı:merhaba slm bu th 400 otomatik sanzuman quvartirak sansuman siz bunu böylemi kullanacaksiniz yoksa araziyi manuelmi yapacaksiniz ve manuel yapacaksaniz nasil yapacaksiniz bilgi verirseniz sevinirim simdiden tesekurler bendede var ayni th400 bende otomatiye cevireceyim ayrica amc 304 v8 motor ile ve bende dana 44 var bende onlari takacahim fakat benim ustalarin gözunu para burumus ne yapacagimi bilmiyorum kolayliklar gelsin cok iyi bir is cikacak eminim hoscakalin
bayraktar' Alıntı:benim bildiyim th 400 sanzumana 4,2 motor sorunsuz araya filas istemeden oluyor cunku ben 3,8 cj5 motoruna baglayip denedim araya filas istemiyor bana arazi sansumanini deyistirdinizde resimlerini gönderirseniz cok makbule gecer cunku bendede ayni sanzuman var bende arazinin manuel olmasini istiyorum simdiden tesekurler
bayraktar' Alıntı:hayirli olsun dikatle takipdeyim ayrica cok guzel bir sey ortaya cikacana eminim birde amerikadan aldiniz yedek parcalari hangi sirketden aldiniz bilgi verirseniz sevinirim teskurler kolay gelsin