Bir CJ hikayesi de bizden olsun..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alsedo Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 139
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 41,798

Etiketler

Ynt: Bir CJ hikayesi de bizden olsun..

merhaba slm bu th 400 otomatik sanzuman quvartirak sansuman siz bunu böylemi kullanacaksiniz yoksa araziyi manuelmi yapacaksiniz ve manuel yapacaksaniz nasil yapacaksiniz bilgi verirseniz sevinirim simdiden tesekurler bendede var ayni th400 bende otomatiye cevireceyim ayrica amc 304 v8 motor ile ve bende dana 44 var bende onlari takacahim fakat benim ustalarin gözunu para burumus ne yapacagimi bilmiyorum kolayliklar gelsin cok iyi bir is cikacak eminim hoscakalin

bayraktar' Alıntı:
merhaba slm bu th 400 otomatik sanzuman quvartirak sansuman siz bunu böylemi kullanacaksiniz yoksa araziyi manuelmi yapacaksiniz ve manuel yapacaksaniz nasil yapacaksiniz bilgi verirseniz sevinirim simdiden tesekurler bendede var ayni th400 bende otomatiye cevireceyim ayrica amc 304 v8 motor ile ve bende dana 44 var bende onlari takacahim fakat benim ustalarin gözunu para burumus ne yapacagimi bilmiyorum kolayliklar gelsin cok iyi bir is cikacak eminim hoscakalin

Merhaba Erdal bey,

Şanzıman TH400 arazi çıkışlı olan model..Arazi şanzımanı Dana 300 olacak..Motor ile TH400 bağlantısı ve TH400 ile Dana 300 bağlantısı için iki ayrı adaptörü (flanş) Amerikadan Novak Adapter firmasından getirttik.Yurt dışı yazışmalarına göre sorunsuz çalışıyormuş.Ama galiba Türkiye'de bu flanşlarla ilk kez biz deneyeceğiz..Nasıl olacak açıkcası bizde tam bilmiyoruz.Hep birlikte göreceğiz ;D

benim bildiyim th 400 sanzumana 4,2 motor sorunsuz araya filas istemeden oluyor cunku ben 3,8 cj5 motoruna baglayip denedim araya filas istemiyor bana arazi sansumanini deyistirdinizde resimlerini gönderirseniz cok makbule gecer cunku bendede ayni sanzuman var bende arazinin manuel olmasini istiyorum simdiden tesekurler

bayraktar' Alıntı:
benim bildiyim th 400 sanzumana 4,2 motor sorunsuz araya filas istemeden oluyor cunku ben 3,8 cj5 motoruna baglayip denedim araya filas istemiyor bana arazi sansumanini deyistirdinizde resimlerini gönderirseniz cok makbule gecer cunku bendede ayni sanzuman var bende arazinin manuel olmasini istiyorum simdiden tesekurler

Keşke olsaydı ama maalesef 4.2 motora flanş olmadan TH400 olmuyor..Arazi montajı yapılırken detaylı resimleri siteye ekleyeceğim..

Evet aracımızın dün itibariyle kaporta ve boya işlemi bitti ve tekrardan mekanik servise girdi..Bugünden itibaren motor araca konularak işlemler başlıyor..

Hadi hayırlısı bakalım..

IMG-20120914-WA0006.jpg

IMG-20120914-WA0005.jpg

IMG-20120914-WA0004.jpg

IMG-20120914-WA0003.jpg

IMG-20120914-WA0002.jpg

IMG-20120914-WA0001.jpg

IMG-20120914-WA0000.jpg

hayirli olsun dikatle takipdeyim ayrica cok guzel bir sey ortaya cikacana eminim birde amerikadan aldiniz yedek parcalari hangi sirketden aldiniz bilgi verirseniz sevinirim teskurler kolay gelsin

bayraktar' Alıntı:
hayirli olsun dikatle takipdeyim ayrica cok guzel bir sey ortaya cikacana eminim birde amerikadan aldiniz yedek parcalari hangi sirketden aldiniz bilgi verirseniz sevinirim teskurler kolay gelsin

Novak Adapters firmasından temin ettik..

http://www.novak-adapt.com/

Selamlar hayırlı olsunALLAH kazasız günlerde binmek nasip etsin ellerinize sağlık çok güzel

Arkadaşlar aracın motor ve şanzımanı kondu..Ancak yurt dışından getirttiğimiz ara flanşlar dan birisi TH400 küçük türbüne göreymiş :mad: Ancak bizim türbün büyük modelmiş.O yüzden volan sacı delikleri uymadı :( Ankara'da şanzımanı aldığım firma ile aracı yapan ustayı görüştürdük uzun telefon trafiğinden sonra Ankara dan başka bir türbün bugün kargoya verildi..Artık pazartesi günü göreceğiz olup olmadığını ::smiley: Eğer olmazsa bizim işler yeni parça gelene kadar 20-25 gün daha uzar..

Bugün elektrik tesisatına başlandı..Hayırlısı bakalım..

Şimdi Murat ustadan gelen bazı resimleri ekliyorum..Resimler karışık olabilir idare edin artık..

Önümüzdeki hafta başında kendim gidip detaylı resimleri çekeceğim..

18.jpg

17.jpg

16.jpg

15.jpg

14.jpg

13.jpg

12.jpg

11.jpg

10.jpg

9.jpg

8.jpg

7.jpg

6.jpg

4.jpg

3.jpg

2.jpg

1.jpg

allah kolaylık versin, çok güzel oluyodur emınım yaw bu araba cıktıktan sonra ben bırak camura sokmayı camurdan geçmem kirlenmesin diye maşallah elinizden gelenın en iyisini yapıyorsunuz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,774
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR