pasolvon
karavansız karavancı
Sagol Yücel hocam.Haydaa. Neyse geçmiş olsun.
SM-N935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sagol Yücel hocam.Haydaa. Neyse geçmiş olsun.
Hayırlı olsun.Merhabalar, bende aranıza yeni katıldım, bu ay Erba firmasından 5.25 karavan almaya karar verdim ve Ocak ayında teslim edilecek. Karavanımı heyecanla bekliyorum Bu arada bende Ömerli köylüyüm. Karavanımı aldıktan sonra bol bol görüşmek dileğiyle
Hayirli olsun. Görüşürüz elbette.Merhabalar, bende aranıza yeni katıldım, bu ay Erba firmasından 5.25 karavan almaya karar verdim ve Ocak ayında teslim edilecek. Karavanımı heyecanla bekliyorum Bu arada bende Ömerli köylüyüm. Karavanımı aldıktan sonra bol bol görüşmek dileğiyle
Türkiye’de çoğunlukla kullanılan ölçü gösterimi Euro-Metrik biçimdedir. İlk sıradaki gösterim binek / oto grubuna aittir. Hafif ticari araç lastikleri için ise ölçünün sonunda C harfi bulunmaktadır. Bu işaret CP olursa, karavan / kamp tipi uzun süre bekleme sonrası yıl içinde kısa süreli kullanımlarda olan yanakları takviyelendirilmiş lastikleri gösterir. Ölçü grubunun başında T ve S harflerinin olması durumunda geçici kullanım lastiği olan stepne lastiklerini belirtir. Bu lastikler sadece aracınızdaki lastik hasarlandığında sizi en yakın servis noktasına götürmek için tasarlanmış olan, hız sınırı önceden belirlenmiş yedek lastiklerdir. T ile başlayanlar binek araçlar içindir. S ile başlayan yedek lastikler ise hafif ticari araç lastiklerine ait olan yedek lastiklerdir. Euro-metrik ölçü tanımının başında P veya LT olması durumunda ise bu lastiklerin ABD’de kullanımının yasal olduğunu gösterir. P binek lastikleri, LT ise hafif ticari araç lastiklerini tanımlar.
CP tyres have been developed for camping vehicles such as mobile homes and are fitted with a reinforced sub structure. Equivalent to C tyres in terms of construction, CP tyres therefore have a high load bearing capacity. Due to considerably higher air pressure, CP tyres have higher load bearing capacity and at the same time, greater protection from mechanical damage. This reinforcement is done over several layers as in 205/55 R16 99 CP V tyres. This protects the tyres during a long stationary period on a base plate.
Caution: RF-/XL tyres and LT tyre are not C tyres, even if they resemble them with regard to size and load index. Therefore you should check the paperwork for your vehicle or ask the manufacturer which tyres you can use.
In contrast, the abbreviation “CP” stands for “Camping”. This refers to C tyres which are optimised for the particular requirements of mobile homes, such as long standing times.
Merhabalar,
Pasolvon Hocam, Erba 5.25 galiba ruhsatlı model oluyor doğru mudur?
Sizin ve diğer arkadaşların tecrübesine göre yorum almak istiyorum. Mitsubishi L200 4*2 2.5 motor 136hp araç için en mantıklı çekmeli karavan hangisi olur?
Aracınızın 2700kg civarı çekme kapasitesi var. Piyasada bulunan hemen hemen tüm karavanları alsanız çekersiniz bu canavarla.
Şu adresten istediğiniz karavanla eşleştirebilirsiniz. Ben erba dengi ağırlıkla eşleştirdim 5 üzerinden 4,5 yıldız verdi mesela.
Outfit Matching Car and Caravan
Hocam cevap için teşekkürler öncelikle.
Ben de bu forumdaki farklı konu başlıklarından çok şey okudum. Açıkçası ERBA marka 750 kg altında olan bir model var. Tam kodunu hatırlamıyorum. O model gayet pratik geldi bana. Rize'de ikamet ediyorum. 2019 yazında Başta Salda Gölü olmak üzere Afyon ve civarında sürekli olarak öğretmen evlerinde konakladım. Afyon'da da termal merkezde kaldım. Konaklamaya buralarda yığınla para vermektense karavan daha mantıklı geldi.
Buarada 10-5-2 yaşlarında 3 çocuğum var. İkinci el ERBA 5.25 daha mı efektif olur?
Hayırlı olsun karavanınızı teslim alabildiniz mi ?Merhabalar, bende aranıza yeni katıldım, bu ay Erba firmasından 5.25 karavan almaya karar verdim ve Ocak ayında teslim edilecek. Karavanımı heyecanla bekliyorum Bu arada bende Ömerli köylüyüm. Karavanımı aldıktan sonra bol bol görüşmek dileğiyle
------------------------------------------------------------------------------------------Açıkçası ERBA marka 750 kg altında olan bir model var. Tam kodunu hatırlamıyorum. O model gayet pratik geldi bana. Rize'de ikamet ediyorum. 2019 yazında Başta Salda Gölü olmak üzere Afyon ve civarında sürekli olarak öğretmen evlerinde konakladım. Afyon'da da termal merkezde kaldım. Konaklamaya buralarda yığınla para vermektense karavan daha mantıklı geldi.
Buarada 10-5-2 yaşlarında 3 çocuğum var. İkinci el ERBA 5.25 daha mı efektif olur?
--------------------------------------------------------------Yaklaşık 1ay önce Erba 4.10 td modelini aldım bu arada biz iki kişiyiz İlk kış kampımıza Sakarya poyrazlardaki Al-Ko nun Kışa merhaba etkinliğine gittik yanımızda birde yetişkin misafirimiz vardı kış kampı olunca dışarıya masa atıp oturayım olmuyor haliyle zamanımızı içeride geçirdik.Zaten karavanın keyfine kış kamplarında varabiliyorsunuz çünkü yazın genelde dışarıda oturuluyor buda başka bir konu fakat 3 kişi gezinme kahvaltı hazırlama derken biraz sıkıntı yaşatıyor