AKMühendis
Zirve
--------------------------------------Temkinli ve dikkatli olunması lazım her zaman.
Çok güzel bir tavsiye.
Mutlu tatilin,olmazsa olmaz kurallarının başında gelir.
--------------------------------------Temkinli ve dikkatli olunması lazım her zaman.
teşekkürler yazı için çok bilgilendirici. 10 yıldır çadır kampı yapıyorum , bisikletle şehirler arasında gezdim sonra motora geçtim şimdi arabam var. Bir kaç seneye çekme karavan düşünüyorum şuan araştırma geliştirme dönemindeyim , karavan almadım henüz ilk önce teorik bilgi çok önemli bence. Motorsiklet almadan öncede sürüş teknikleri vs çok araştırma yaptım, motorsiklet sürerken çok işime yaradı. Bu yazılar tecrübe paylaşımları çok değerli.
Pasolvon okumadan alim olan arkadaşlarımızdan değil..
Karavan sahibi olmuş,sürüş denemeleri yapmış bir arkadaşımız.
Bu nedenle önerileri dikkate alınmalı..
Hayırlı olsun.
SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Biz bunları yapmayalım o zaman birşey satarkenTeşekkür ederim arkadaşlar. Bu vesileyle ikinci el çekme karavan satışı hakkındaki tecrübelerimi de paylaşmakta yarar var.
Bendeki karavan yani erba 5.25 Türkiye yollarında en çok dolanan ve piyasası olan karavanlardan birisi olduğu için talep oldukça yüksek oldu. Satışta gördüğüm en temel problem, bazı karavancı arkadaşların fiyatlamayı doğru yapamaması. Siz cüzi bir pazarlık payı ile doğru fiyatı koyarsanız ilan ciddiye alınıyor.
Doğal olarak düzgün ve farklı açılardan fotoğrafların aydınlık, kaliteli ve güncel olması gerekiyor. Bunun dışında bir de 10-15 dakikalık bir karavan iç detayları videosu çekip youtube'a liste dışı olarak yüklerseniz merak edeni de boşu boşuna yormamış olursunuz ve önemli bir adımı daha baştan atlamış olursunuz. Liste dışı olarak yüklediğiniz videoların linkini sadece siz bilirsiniz ve isteyene paylaşabilirsiniz. Tavsiye ederim, ben bu yöntemi uyguladım ve ilgilenen arkadaşların çok işine yaradı.
Son olarak açıklamaya özen gösterilmesi ve detaylı olması gereksiz soru trafiğinin ciddi anlamda önüne geçiyor. Adam yazmış açıklamaya 3 kelime: "satılık tertemiz karavan". Hadi bakalım ayıkla pirincin taşını. Olası soruların cevaplarını açıklamada verirseniz siz de rahat ediyorsunuz alıcılar da.
Not : Youtube'a yükleme nedeni whatsapp'ın bu boyuttaki videoları dosya boyutu nedeniyle gönderemiyor oluşudur.
Yok üstad buraya kadar doğru da sonrasında yapmışım ben yanlışıBiz bunları yapmayalım o zaman birşey satarken
LG-K220 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi