Bir 54'ü Daha Kurtardık.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HAKKI BABALIK Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 143
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 67,912
Ynt: Bir 54'ü Daha Kurtardık.

Yeni resimler geliyooooor.
Willys yazıları siyah yapılıyor.

IMG-20140506-00137.jpg

IMG-20140506-00138.jpg

IMG-20140506-00139.jpg

IMG-20140506-00140.jpg

Etiketler

abi kaç gündür bakıyorum yeni resimler geldi mi diye sonunda... bizi bu mutluluktan mahrum bırakma :smiley: bu arada tente takılacak mı?

İyi günlerde güle güle kullanın.
Ne kadar keyif verici bir konu olmuş. Yazılar ayrı, fotoğraflar ayrı. Seyit bey haber vermese mahrum kalacaktım keyiften. CJ bölümüne takılıp kalmışız, böyle arada jeep'in aile büyüklerine de uğramak gerekiyormuş. Neredeyse üç saattir willys keyfi yapıyorum, teşekkürler.

Bir '54 ü meğer ne kadar özlemişim,bana bunu fakkettirdin,Hakkı bey.Biraz yakınlarda olsam inan çocukluğumda bizim jeepe yaptığım gibi çividen bir kontak anahtarı uydurup arada bir seninkini de aşırıp biraz dolaşırdım.

Herkese iyi dileklerinde ötürü çok teşekkürler. Yeni resimler ve yorumlara yakında gelecek. Kurt ağzı ve yedek benzin deposunun yerleştirilme resimleri önümüzdeki hafta yayınlanacak.

Allah kaza bela vermesın elınıze yuregınıze sağlık şimdilerde cj 3b araç bulmak orjınal toplamak onunla gezmek herkesın yaptıgı bır ıs değil bu araca verdığinız degerden oturu kutlarım. Başarılı güzel bir çalışma olmuş inanın eve geldıgım zaman bılgısayara oturdummu hemen bu sayfayı açıyom yenı haber resım varmı dıye buda bır çesıt aşk willyz lere karşı son olarak bızımle boyle guzel çalışmayı paylastıgınız için ayrıca tesekkur eder ve bol gezmeler

Güzel bir iş çıktı.İyi günlerde kullanmanızı temenni ederim ;D

sizi tebrik ederim, çok titiz bir çalışma ile fabrikasından yeni çıkmış gibi bir araç yaratmışsınız. konuyu garaj bölümüne taşısanız çok fazla kişiye ulaşır ve ders olur.
bizler bu tür araçları toplarken bazen maalesef çok abartıp bambaşka bir araca döndürüyoruz, ama siz orjinalliğine bağlı kalarak örnek bir çalışma yapmışsınız, çok beğendim.
kendi aracımı toplarken ben de Çine'de koltuk, tente ve döşeme işlerini yaptırmıştım. ön ve arka koltukları mekanizması ile aslının birebir kopyası olarak yeniden üretmişlerdi. yenilenmiş aracınızla keyifli günler geçirmenizi dilerim.

Hakkı bey ne oldu? Suyu kesilmiş değirmen gibi kala kaldık.Hani ilave resim ve açıklamalar gelecekti?Sınav haftası da kağıt okumaktan sıra gelmiyorsa koy birinin önüne kağıtları 50 den aşağı olmamak kaydıyla sıradan birer not yazıp geçsin.Asıl sınav burada.Zaten sınıfı geçmeyi garantiledim diye bu yapılmaz yani. :D

Bütün herkes burdaymış willys topiclerine bakmak gerekiyormuş çok zevkli çalışmalar olmuş devamını çok merakla bekliyoruz hep beraber döndürelim değirmeni :smiley:
Napsak bi 54 willys alıpta toplasak mı ne herkesin çok canı çekti ;D
Zor iş çok emek bol bilgi kolay gelsin :smiley:

Değirmenin suyu gelecek hocam, diploma töreni düzenlemesi ve yarıyıl sonu sınavları ile uğraşıyorum. Hatta 54 bende bile değil Gürbüz ustada, en az on gündür. Ufak tefek ayar işleri vardı gidip alamadım bile. Sibop ayarı yapılacaktı. Birde egsozdan girip ön tampondan çıkana kadar aracın tüm civataları tekrar sıkılacaktı. Hepsi yapıldı. Cumartesi gidip alacağım 54'ü. Cumartesi akşam yada pazar günü yeni resimleri yüklerim.
Geliyor geliyor merak etmeyin.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,740
Kayıtlı Üye Sayımız
166,557
Kaydolan Son Üyemiz
Takezo

SON KONULAR

Geri