Kızım,Dilara adına size teşekkür ederim.mdr' Alıntı:Teşekkürler Ertan bey..
şimdi olmazsa ilerde mutlaka fırsat bulur gezersiniz inşallah..
Evlenecek kızımıza mutluluklar dileriz şimdiden.
mdr' Alıntı:Teşekkür ederim..
Bende Nikon D7000 makina var..Ama bu geziye götürmedim.Çalınırsa üzülürüm diye ;D ;D
Kızıma verdigim Nikon D80 ile çekildi fotoların geneli.Videoları ve ara sıra fotolarıda Panasonic DMC- TZ7 İle çektik.
Ama bence kimse yanlış anlamasın...bu çok önemlidir. makinadan ziyade çeken ve makinaya takılan lens önemlidir.
zentoz' Alıntı:Ben işim gereği fazla ilgiliyimdir o yüzden sordum. Slovenya Köyleri videosunun kalitesi gayet tatmin edici bununla birlikte yaylada yaptığınız çekimde gayet iyi geldi. o yüzden sordum teşekkürler.
mdr' Alıntı:...
21 Haziran Perşembe..
Saat 07.30 da kalktık.Gece Kaldıgımız büyük otoparktan çıktık..güzel ve manzaralı iç açıcı bir yerde kahvaltı yapmak için yola çıktık.
saat 08.00 de Krsko kasabasına geldik.Tertemiz ve şirin bir kasaba..Manzaralı bir yerde kahvaltımızı yaptık..Hiphop adındaki benzin istasyonunda eksiklerimiz giderdik.Hırvatistana geçmek için Küçük bir sınır kapısına geldik .
Görevliler sıra bize gelince "burası international kapı degil.." diyerek ..işlerini bırakıp sabırla dil bilmemelerine ragmen gitmemiz gereken sınır kapısını tarif ederek (Razvor ),hatta aracımızdaki gps cihazına slovence olan zapolovec kasabasının adını dahi girerek sıradaki araçlara aldırmadan yardımcı oldular....
Kasabaya geldigimizde yol dogru mu diye sormak için durup ilk gördügümüz markete girdik.O sırada Skoda Octavia 4*4 araçlarıyla CE P9-971 plakalı polis aracı geldi. Saygılı bir şekilde "pasaport lütfen dedi.İnerek vermek için hamle yapınca.."yerinizde kalın" gibi işaret yaparak pasaportları aldı araçlarına gittiler.5-6 dk bekledik.İyi biliyorum birşeyden şüphelendiler..Araçlarının içinden sorgulama yapıp merkezleri ile tlf-telsiz konuşması yaptılar.Geri gelip pasaportu verdiler.Gittigimiz yeri bilip bilmedigimizi sordular bizde "gps kaydını gösterdik" eliyle "eşlik edebiliriz oraya kadar size dercesine işaret edip önümüze düştüler. Razvor sınır kapısına geldik.
Pasaport kontrolünü memur yaptı.bizimle gelen polisler bizi ugurladılar elimizi sallayarak selam verip ayrıldık..çok güzel bir jestti.HIRVATİSTANA GİRDİK..
Ravno-brezco kasabasından geçerek Hırvatistan başkenti Zagrep e geldik.Çok büyük ve tarihi eski bir şehir ZAGREP..
Galiba Panasonic DMC- TZ7'nin lensi de Ara GÜLER'in hep önerdiği Leica lens..?mdr' Alıntı:Teşekkür ederim..
Bende Nikon D7000 makina var..Ama bu geziye götürmedim.Çalınırsa üzülürüm diye ;D ;D
Kızıma verdigim Nikon D80 ile çekildi fotoların geneli.Videoları ve ara sıra fotolarıda Panasonic DMC- TZ7 İle çektik.
Ama bence kimse yanlış anlamasın...bu çok önemlidir. makinadan ziyade çeken ve makinaya takılan lens önemlidir.
VAP' Alıntı:Galiba Panasonic DMC- TZ7'nin lensi de Ara GÜLER'in hep önerdiği Leica lens..?
gezmen' Alıntı:İpsala, Kapıkule ...'den dışarıya çıkanların/çıkmış olanların bakış açısı, nasıl da değişiyor!... ;D
Cavid Sezen
mdr' Alıntı:;D ;D ;D ;D
Cavid hocam..aslında bakış açısı çogumuzun aynı..çıkmaya gerek yok bile...ama iyice perçinliyor bu durum..
ALP_ER_TUNGA' Alıntı:İsmail abi, rotanız boyunca tüm istasyonlarda LPG satılıyormuydu dikkatinizi çektimi?