Ynt: BEYAZ MARTI Adriyatik Yollarında
Neyse, geziniz çok güzel gidiyor, inanın büyük keyifle notlar alarak takip etmeye çalışıyorum. Beyaz martınızın ve sizin ailece emeklerinize sağlık.
İsmail bey katıldığım bir bakış açısı; ama işte vatanını seven her insan da sizler/bizler gibi üzülüyor ve düşünüyor sonuçta, elde değil tabi ki...mdr' Alıntı:Ahmet bey merhaba,
bu konuda daha öncede yazdım..Ben de ülkemi herkes gibi çok seviyorum.
Asla ve asla da başka yerde yaşamam-yaşayamam.
Ama bu benim eleştiri getirmemi engellemez-engellememeli.Bizler iş yaşamımızda bu kadar yönetim sistemleri ile çalışırken "eleştiriler bizim hazinemizdir." sloganı ile bunca çalışanı motive ederken..demekki boşuna yalan söylüyormuşuz..
Aslında normal hayatta birileri bizi hatalı sollayıp sıkıştırınca,kendimizin veya ailemizin hayatına kasdedince deliriyorsak...,yada siz sıraya girip usul usul sıranızı beklerken zontanın biri bütün bu güzellikleri hoyratca bir kenara itip kafadan girmeye kalkınca elinizden gelse agzını burnunu kırmak istiyorsanız...., yada bir piknik alanının herkes gittikten sonraki halini görüp içimizden olmadık küfürleri ediyorsak........v.s v.s ..Yada bir şey başkasında iken tu kaka...bize geçince bizden birilere geçince aksütten çıkmış kaşık gibi idiyse..... ne ala..mualla...
Ama bunu sesli olarak biri yazsa yada hatalarımızı biri yüzümüze söylerse.....vay...sen Ülkemizi sevmiyor musun..sen nasıl Türksün..başka ülkeler de eskiden iyi idi ama,şimdi yavaş yavaş onlarda bizim gibiler... ??? ??? ???
Bırakalım bunları.....hazımsızlarla işimiz yok...Devam o zaman bırakalım atalet momenti sürsün....
Neyse, geziniz çok güzel gidiyor, inanın büyük keyifle notlar alarak takip etmeye çalışıyorum. Beyaz martınızın ve sizin ailece emeklerinize sağlık.