Beraber Bir Defender Yapalım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tahaozak Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 872
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 136,187
Ynt: Beraber Bir Defender Yapalım

amin cümlemize:smiley:

daha bunun elektrik tesisatı iş döşemesi dış süslemesi koltuğu teybi yrüyeniyle ilgili parçaları filan derken... bir dünya daha işi var... ben zaten yaz başında yaz sonuna hallederim derken, artık tarih vermiyorum:smiley:
bu sene bitsin de gerisi mühim değil modundayım artık:smiley:

Etiketler

Şase,yaylar, defransiyel vs boyandı motor da yarın gelecek inş ::smiley:

001.jpg

002.jpg

004.jpg

çok güzel oluyor kolay gelsinn
ortalama maliyetler hakkında bilgi verebilirmisiniz
bende tenteli alıp toplamak istiyorum birkaç farklı düşüncem varda
mesela motor bakımı toplam rektefiyesi
kesin olmasada üç aşşağı beş yukarı
boya masrafı saşaye kadar sökülmesi
ve bu işi trabzonda yapan ustalar ileride gene bu iişleri yapmak istermii

teşekkürler,
Motoru rektefiye yaptırmıyacam. Çıkma motor buldum tdi onu takacam 4000 tl onun fiyatı.
kaporta işlemi 2500 tl. (ama benim kaporta içler acısıydı) 5 adet kapı da yapacak.
Döşeme sökme takma 165 tl
Cam sökme takma fitiller hariç 180 tl
Kumlama + astarlama 300 tl
Civatalar 100 tl
Araç şase halindeyken çekme- taşıma işi 160 tl
şase boya 100 tl işçilik hariç.
boya fiyatı henüz konuşmadık
motor sökme takma için henüz bir fiyat konuşmadık.
şimdilik bu kadar.

veteran' Alıntı:
amin cümlemize:smiley:

daha bunun elektrik tesisatı iş döşemesi dış süslemesi koltuğu teybi yrüyeniyle ilgili parçaları filan derken... bir dünya daha işi var... ben zaten yaz başında yaz sonuna hallederim derken, artık tarih vermiyorum:smiley:
bu sene bitsin de gerisi mühim değil modundayım artık:smiley:

:smiley:)) bende 1.5 ayda bitirecektim sözde :smiley:)

ilgiyle takip ediyorum. yavaş yavaş oluyor ama güzel bir iş çıkacağını düşünüyorum.

inşallah bizde başlarızz
tenteliler 3.500 kapalılar 4.500 diye ihalesiz satış fiyatı diye duydum hurdasanda

4500 + trafik belgesi + plakası = 5350 tl
4 adet lastik = 1000 tl
akü = 230 tl
ihaleye git (yada doğrudan temin e ) otel masrafı, araç aldıktan sonra memlekete dönmesi = 750
şura bura 7500 daha 0 noktasındasın.
bence bulunduğun ilden temin etmek çok daha karlı olur.

araştırmak lazım tabikide
ama bu işin trabzonda yapılması hoşuma gitti inşallah ustalarınızla bende çalışırımm
güzel, l değişik bişeyler çıkarmaya çalışacamm
ortalama 15000 tl lik bir bütçeyle

tahaozak' Alıntı:
teşekkürler,
Motoru rektefiye yaptırmıyacam. Çıkma motor buldum tdi onu takacam 4000 tl onun fiyatı.
kaporta işlemi 2500 tl. (ama benim kaporta içler acısıydı) 5 adet kapı da yapacak.
Döşeme sökme takma 165 tl
Cam sökme takma fitiller hariç 180 tl
Kumlama + astarlama 300 tl
Civatalar 100 tl
Araç şase halindeyken çekme- taşıma işi 160 tl
şase boya 100 tl işçilik hariç.
boya fiyatı henüz konuşmadık
motor sökme takma için henüz bir fiyat konuşmadık.
şimdilik bu kadar.
bulduğunuz çıkma motor herhalde land motorudur.motorun durumu ne haldedir acaba?bu paralara alınan tdı motora rektefiye yaptırmak gerekiyormu?bende değişmeyi düşünüyorum bilgilendirirseniz memnun olurum teşekkürler.

benim bulduğum motorda ufak tefek işlemler yapmak gerekiyor ama rektefiye istemiyor gibi görünüyor (bu gün geldi motor bakacam). Landın tdi motorunu en ucuz bunu buldum rakam diğerlerinin yanında şaka gibi 7000 tl den aşağı ağzını açan olmadı ( bütün parçaları üstünde). 300 tdi sandık motor buldum 6500 tl ama parçaları yok onlarda 4000 tl gibi bir rakam tutuyor.

wanted' Alıntı:
araştırmak lazım tabikide
ama bu işin trabzonda yapılması hoşuma gitti inşallah ustalarınızla bende çalışırımm
güzel, l değişik bişeyler çıkarmaya çalışacamm
ortalama 15000 tl lik bir bütçeyle

Tabiki siz kararınızı verin aracınızı bulun ustalar daima hazır :smiley: ama Trabzonda parça biraz pahalı onuda not olarak ekliyim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,790
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
mehmedoah

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR