Yusuf kardeşim önerine teşekkür ederim havalandırmada sorun yok, orjinal fıamma marka gerekli kontrolleri yaptım ve dediğin gibi dayson kullanıyorum.yaybek' Alıntı:Cengiz hocam tavan havalandırması çok zayıf onu iyice kontrol edin eğer yırtık ve çatlağı varsa 40x40 bir tane sac yada temperet cam olan havalandırma ile değişmenizi öneririm yoksa ileride yaptığınız onca emek ve harcamaya yazık olur ek yerlerini yapıştırmada normal şeffaf silikon sakın kullanmayın mutlaka dayson mastik kullanın.tekrar kolay gelsin.
,metin0035' Alıntı:Sevgili Cengiz bey öncelikle hayallerinin peşinden koşarak elde ettiğin karavanının çok güzel olduğunu belirtmek isterim.Ayrıca emeğin ile dahada güzelleşecektir.Biz sevgili Sami bey ile ziyaretine geldiğimizde karavanınızı gördük ve çok beğendik.Fakat önceki sahibi değerini bilememiş.Şu ankaravanın bittimi?Bu yaz kullanmak istediğini söylemiştin. Sana ve sevdiklerine en güzel gezi ve kamplarında eşlik etmesi temennisi ile sevgi ve selamlarımı iletiyorum.
Kolay gelsin.
Hakan bey teşekkür ederim sizinde herşey gönlünüzce olsun.aslanahmet' Alıntı:Cengiz Bey, tadilat aşamalarınız kolay gelsin. Sonuç gönlünüzce olsun ve güzel gezilerde güle güle kullanın.
Sayın Ankirali ders vermek haddimize değil bizimki mecburuyetten hayatta çalışmadan ve emek vermeden hiç birşeyin sahibi olamıyorsunuz.Sizin adınıza ilk karavanlı tatilinize sevindim darısı benim ve olmıyanların başına az kaldı bende 20 gün sonra ilk karavanlı tatilime çıkmayı pılanlıyorum.ankirali' Alıntı:Cengiz bey ben "tavan bakımı nasıl yapılır" diye başlık açmıştım. Siz adeta bunun dersini veriyorsunuz. Hayallerinizin gerçekleşmiş olmasından sizin adınıza sevindim. Çünkü hayaller insanda itici güç yaratıyor.
Ben ilk karavan tatilimi dün gerçekleştirdim. Bakımlarının ve temizliğinin bitip tatilde ilk gün içinde kaldığınızda herşeye değdiğini göreceksiniz. Kolay gelsin.
Yücel bey teşekkürler sizin modelini yaptığınız araç ne alemde çalışma yapıyormusunuz.yugun' Alıntı:Cengiz Bey,
Kolay gelsin. Umarım bir an önce bitirirsiniz.
Selamlar.
yugun' Alıntı:Cengiz Bey,
Mini Karavanımız Çelebi'nin çelik konstruksiyon şasesinin yapımına tahmin ediyorum bu hafta başlanacak ve kısa bir süre içinde bitecek.
Ancak taşınma ihtimalimiz olması nedeniyle gerisine başlamayacağız.
Çünkü malzemelerini satın alıp getireceğimiz yerlere (ör: Manisa, Akhisar, Salihli) taşınma ihtimalimiz var.
Malzemeleri satın alıp Demirci'ye getirmek zatan başlı başına bir zorluktu projemiz için.
Bir de onları geri taşımayalım diye yeni yerimize yerleşmeden (veya burada kalacağımız kesinleşmeden) başlayamıyoruz.
Selamlar,
Hayırlısı olsun gönlünüzce olsun merakla sonucu bekliyorum.