Benim Karavanım ve Tadilat Aşamaları; Cengiz Küçük (kurtadam)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kurtadam Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 107
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 27,056
Ynt: Benim Karavanım ve Tadilat Aşamaları; Cengiz Küçük (kurtadam)

Aliminyum taşıyıcıların içine karvanın polyester tarafından çıkan cam elyaflarını doldurdum hem izelasyon hemde çevreye atık olmaması için.

14.jpg

15.jpg

16.jpg

Etiketler

Tavan yalıtımları bittikten sonra sansımıza sağanak yağan yağmurlar tavanı test etmemize yardımcı oldu,su sızıntısı olmadığına emin olduktan sonra ısı yalıtımlarını yapmaya başladım

17.jpg

18.jpg

Cengiz hocam tavan havalandırması çok zayıf onu iyice kontrol edin eğer yırtık ve çatlağı varsa 40x40 bir tane sac yada temperet cam olan havalandırma ile değişmenizi öneririm yoksa ileride yaptığınız onca emek ve harcamaya yazık olur ek yerlerini yapıştırmada normal şeffaf silikon sakın kullanmayın mutlaka dayson mastik kullanın.tekrar kolay gelsin.

Sevgili Cengiz bey öncelikle hayallerinin peşinden koşarak elde ettiğin karavanının çok güzel olduğunu belirtmek isterim.Ayrıca emeğin ile dahada güzelleşecektir.Biz sevgili Sami bey ile ziyaretine geldiğimizde karavanınızı gördük ve çok beğendik.Fakat önceki sahibi değerini bilememiş.Şu ankaravanın bittimi?Bu yaz kullanmak istediğini söylemiştin. Sana ve sevdiklerine en güzel gezi ve kamplarında eşlik etmesi temennisi ile sevgi ve selamlarımı iletiyorum.

Kolay gelsin.

yaybek' Alıntı:
Cengiz hocam tavan havalandırması çok zayıf onu iyice kontrol edin eğer yırtık ve çatlağı varsa 40x40 bir tane sac yada temperet cam olan havalandırma ile değişmenizi öneririm yoksa ileride yaptığınız onca emek ve harcamaya yazık olur ek yerlerini yapıştırmada normal şeffaf silikon sakın kullanmayın mutlaka dayson mastik kullanın.tekrar kolay gelsin.
Yusuf kardeşim önerine teşekkür ederim havalandırmada sorun yok, orjinal fıamma marka gerekli kontrolleri yaptım ve dediğin gibi dayson kullanıyorum.

metin0035' Alıntı:
Sevgili Cengiz bey öncelikle hayallerinin peşinden koşarak elde ettiğin karavanının çok güzel olduğunu belirtmek isterim.Ayrıca emeğin ile dahada güzelleşecektir.Biz sevgili Sami bey ile ziyaretine geldiğimizde karavanınızı gördük ve çok beğendik.Fakat önceki sahibi değerini bilememiş.Şu ankaravanın bittimi?Bu yaz kullanmak istediğini söylemiştin. Sana ve sevdiklerine en güzel gezi ve kamplarında eşlik etmesi temennisi ile sevgi ve selamlarımı iletiyorum.

Kolay gelsin.
,
Metin bey teşekkür ederim karavan henüz bitmedi ama epey kolayladık taban döşemesi ve ince işleri kaldı 20 Hazirana yetiştirmeye çalışıyorum,tatile ozaman çıkacağım

Cengiz Bey, tadilat aşamalarınız kolay gelsin. Sonuç gönlünüzce olsun ve güzel gezilerde güle güle kullanın.

Cengiz bey ben "tavan bakımı nasıl yapılır" diye başlık açmıştım. Siz adeta bunun dersini veriyorsunuz. Hayallerinizin gerçekleşmiş olmasından sizin adınıza sevindim. Çünkü hayaller insanda itici güç yaratıyor.
Ben ilk karavan tatilimi dün gerçekleştirdim. Bakımlarının ve temizliğinin bitip tatilde ilk gün içinde kaldığınızda herşeye değdiğini göreceksiniz. Kolay gelsin.

aslanahmet' Alıntı:
Cengiz Bey, tadilat aşamalarınız kolay gelsin. Sonuç gönlünüzce olsun ve güzel gezilerde güle güle kullanın.
Hakan bey teşekkür ederim sizinde herşey gönlünüzce olsun.

ankirali' Alıntı:
Cengiz bey ben "tavan bakımı nasıl yapılır" diye başlık açmıştım. Siz adeta bunun dersini veriyorsunuz. Hayallerinizin gerçekleşmiş olmasından sizin adınıza sevindim. Çünkü hayaller insanda itici güç yaratıyor.
Ben ilk karavan tatilimi dün gerçekleştirdim. Bakımlarının ve temizliğinin bitip tatilde ilk gün içinde kaldığınızda herşeye değdiğini göreceksiniz. Kolay gelsin.
Sayın Ankirali ders vermek haddimize değil bizimki mecburuyetten hayatta çalışmadan ve emek vermeden hiç birşeyin sahibi olamıyorsunuz.Sizin adınıza ilk karavanlı tatilinize sevindim darısı benim ve olmıyanların başına az kaldı bende 20 gün sonra ilk karavanlı tatilime çıkmayı pılanlıyorum.

yugun' Alıntı:
Cengiz Bey,
Kolay gelsin. Umarım bir an önce bitirirsiniz.
Selamlar.
Yücel bey teşekkürler sizin modelini yaptığınız araç ne alemde çalışma yapıyormusunuz.

Eski tavandaki lamba yerini kesip alarak yeni tavada kullandım.

19.jpg

İzalasyonu tamamladık artık tavanla ilgili işimiz kalmadı .

20.jpg

21.jpg

22.jpg

Cengiz Bey,
Mini Karavanımız Çelebi'nin çelik konstruksiyon şasesinin yapımına tahmin ediyorum bu hafta başlanacak ve kısa bir süre içinde bitecek.
Ancak taşınma ihtimalimiz olması nedeniyle gerisine başlamayacağız.
Çünkü malzemelerini satın alıp getireceğimiz yerlere (ör: Manisa, Akhisar, Salihli) taşınma ihtimalimiz var.
Malzemeleri satın alıp Demirci'ye getirmek zatan başlı başına bir zorluktu projemiz için.
Bir de onları geri taşımayalım diye yeni yerimize yerleşmeden (veya burada kalacağımız kesinleşmeden) başlayamıyoruz.

Selamlar,

yugun' Alıntı:
Cengiz Bey,
Mini Karavanımız Çelebi'nin çelik konstruksiyon şasesinin yapımına tahmin ediyorum bu hafta başlanacak ve kısa bir süre içinde bitecek.
Ancak taşınma ihtimalimiz olması nedeniyle gerisine başlamayacağız.
Çünkü malzemelerini satın alıp getireceğimiz yerlere (ör: Manisa, Akhisar, Salihli) taşınma ihtimalimiz var.
Malzemeleri satın alıp Demirci'ye getirmek zatan başlı başına bir zorluktu projemiz için.
Bir de onları geri taşımayalım diye yeni yerimize yerleşmeden (veya burada kalacağımız kesinleşmeden) başlayamıyoruz.

Selamlar,

Hayırlısı olsun gönlünüzce olsun merakla sonucu bekliyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,876
Kayıtlı Üye Sayımız
166,663
Kaydolan Son Üyemiz
Mpakalin

SON KONULAR

Geri