Benim Karavanım ve Tadilat Aşamaları; Cengiz Küçük (kurtadam)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kurtadam Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 107
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 27,029
Ynt: Benim Karavanım ve Tadilat Aşamaları; Cengiz Küçük (kurtadam)

Uzun uğraşalardan sonra karavanımla ilk tatilime çıktım yolda karavanımın bagaj kapağını bırakmanın haricin de gayet rahat ve sorunsuz bir tatil oldu darısı karavanları ile uğrasanların başına sabit konakladığımdan ve fazla resim çekmediğimden dolayı ayrı bir başlık açmadım .

IMAG0006.jpg

IMAG0017.jpg

IMAG0018.jpg

IMAG0003.jpg

Etiketler

Cengiz Bey,
Bu kadar uğraştan sonra güzel bir kamp yapmışsınız.
Kamp yeri hangisi acaba?

Cengiz bey hayallerinizi erteleme kararı almışsınız? Umarım olumsuz bir tecrübe yaşamamışsınızdır...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-cekme-karavan-ingiliz-lunar-marka-ciftdingil-5-20-karavan-ulukent-menemen/detay

drares' Alıntı:
Cengiz bey hayallerinizi erteleme kararı almışsınız? Umarım olumsuz bir tecrübe yaşamamışsınızdır...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-cekme-karavan-ingiliz-lunar-marka-ciftdingil-5-20-karavan-ulukent-menemen/detay
ben soracaktım şimdi :smiley:

yugun' Alıntı:
Cengiz Bey,
Bu kadar uğraştan sonra güzel bir kamp yapmışsınız.
Kamp yeri hangisi acaba?
Yücel bey Marmarise 25 km uzaklıktaki inbükü kampı Datça yolu üzerinde ,gerçekten güzel ve zevkli bir kamp oldu burayı tavsiye ederim.

drares' Alıntı:

gokeri06' Alıntı:
ben soracaktım şimdi :smiley:
Sayın haşmet bey , gokeri06
Hayallerimi erteleme kararı almadım aksine geliştirme kararı aldım sizde biliyorsunuz bu karavanla epey uğraştım ,zevkli bir tatil ve kamp yaptım karavandan çokta memnun kaldım ama bir tek sıkıntım vardı oda yatak sıkıntısı ilk heves karavanı alırken gözardı ettiğim önemsemediğim bir konu idi, karavanda üç yatak var biz 5 kişiyiz oğlumla ben çadırda yattık .
Bugün bir arkadaşla satış konusunda anlaştık yarın karavanımı teslim edeceğim ve 5 yataklı karavan arayacağım gene aynı ölçülere sahip ama içinde ranza olan bir karavan tercihim olacak selamlar

kurtadam' Alıntı:
Sayın haşmet bey , gokeri06
Hayallerimi erteleme kararı almadım aksine geliştirme kararı aldım sizde biliyorsunuz bu karavanla epey uğraştım ,zevkli bir tatil ve kamp yaptım karavandan çokta memnun kaldım ama bir tek sıkıntım vardı oda yatak sıkıntısı ilk heves karavanı alırken gözardı ettiğim önemsemediğim bir konu idi, karavanda üç yatak var biz 5 kişiyiz oğlumla ben çadırda yattık .
Bugün bir arkadaşla satış konusunda anlaştık yarın karavanımı teslim edeceğim ve 5 yataklı karavan arayacağım gene aynı ölçülere sahip ama içinde ranza olan bir karavan tercihim olacak selamlar
hayırlısı olsun ilanı görünce gerçekten üzülmüştüm ne havesle aldığınızı ve içini yaptığınızı biliyorum...
dedim pişman mı oldu acaba diye...

gokeri06' Alıntı:
hayırlısı olsun ilanı görünce gerçekten üzülmüştüm ne havesle aldığınızı ve içini yaptığınızı biliyorum...
dedim pişman mı oldu acaba diye...
Teşekkür ederim bu karavan benim için basamak olacak, inşallah

Hanımları biraz tehdit etmek gerekiyor ben eşimi razı etmek için gelirsen gel yoksa ben çocuklarla kampa gidiyorum dedim hanım baktıki ben cidiyim gönülsüz kabul etmek zorunda kaldı, şimdi ise memnun benden önce hazırlanıyor her yıl zevkle kampta tatilimizi yapıyoruz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR