Benim Karavanım ve Tadilat Aşamaları; Cengiz Küçük (kurtadam)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kurtadam Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 107
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 27,029
Ynt: Benim Karavanım ve Tadilat Aşamaları; Cengiz Küçük (kurtadam)

Karavanım sonunda bitti birkaç ufak ayrıntı dışında onlarıda tatile gittiğim zaman yaparım 19 haziran da nasip olursa 15 haftalık çalışmanın ödülünü kendime vermiş olacağım ,darısı yeni başlayanların başına .Bitmiş resimleri yayınlamadan önce tadilattan birkaç resim yayınlayayım .Dolap ve çekmece sabitleme parçası bazılarında kırılmıştı hırdavatçıları ararken orjilnalin aynısı buldum beyaz olan orjinali ,tanesi 50 krş

IMAG0002 (2).jpg

IMAG0019.jpg

IMAG0020.jpg

IMAG0021.jpg

Etiketler

Bu ferahlığı görünce çekme karavanlara özenmiyor değilim... Amma ve-lakin... Neyse bu tartışmaya girersek konu uzar gider... :smiley:

Çok güzel görünüyor. Güzel günlerde kullanın.

Güle güle, güzel gezi ve dinlencelerde kullanın...

Cavid Sezen

Cengiz bey şimdi tatil planlarını yapmaya sıra geldi. Sizin gezi deneyimlerinizi de bizimle itinayla paylaşacğınıza inanıyoruz. Karavanınızı güle güle kullanın...

Cengiz Bey,
Karavanınız çok güzel oldu. Tebrikler. Şimdi gezme zamanı. Bol fotoğraflı olsun.

Cengiz Bey,

Tebrik edeim çok güzel iş çıkarmışsınız.

Kendi karavanı için birşeyler yaparak bu işten keyif almak isteyen arkadaşlara sizin onarım çalışmanız örnek olmalı. Bu keyfi tatmak için sıfırdan -özellikle çekme- karavan yapmaya çalışmak hem daha zahmetli hem de sonuçta estetik açıdan güzel bir şey çıkarmak çok zor.

Karavanınızla güzel geziler diliyorum.

Selamlar,

Doğan

Cengız kardesım
harıka bır ıs cıkardın . pırıl pırıl cok guzel olmus.
Gule gule kullan . Sanırım yakın tarıhlerde yollardasın.

orsaalabanda' Alıntı:
Bu ferahlığı görünce çekme karavanlara özenmiyor değilim... Amma ve-lakin... Neyse bu tartışmaya girersek konu uzar gider... :smiley:

Çok güzel görünüyor. Güzel günlerde kullanın.
Cem bey teşekkürederim selamlar.

drares' Alıntı:
Cengiz bey şimdi tatil planlarını yapmaya sıra geldi. Sizin gezi deneyimlerinizi de bizimle itinayla paylaşacğınıza inanıyoruz. Karavanınızı güle güle kullanın...
Haşmet bey çok teşekkür ederim planlar hazır 19 haziran'da inbüküne doğru yola çıkıyorum görüşmek üzere. :D

dogan124' Alıntı:
Cengiz Bey,

Tebrik edeim çok güzel iş çıkarmışsınız.

Kendi karavanı için birşeyler yaparak bu işten keyif almak isteyen arkadaşlara sizin onarım çalışmanız örnek olmalı. Bu keyfi tatmak için sıfırdan -özellikle çekme- karavan yapmaya çalışmak hem daha zahmetli hem de sonuçta estetik açıdan güzel bir şey çıkarmak çok zor.

Karavanınızla güzel geziler diliyorum.

Selamlar,

Doğan
Doğan teşekkür ederim ölüyü diriltmeye çalıştık sizlerin tebrikleri benim için ödül yerine geçiyor . selamlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR