Benim Karavanım ve Tadilat Aşamaları; Cengiz Küçük (kurtadam)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kurtadam Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 107
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 27,031
Ynt: Benim Karavanım ve Tadilat Aşamaları; Cengiz Küçük (kurtadam)

orbay74' Alıntı:
Cengız kardesım
harıka bır ıs cıkardın . pırıl pırıl cok guzel olmus.
Gule gule kullan . Sanırım yakın tarıhlerde yollardasın.
Mehmet ağbi çok teşekkürler içi eskisine göre iyi oldu ama daha dışının makyajı var o şimdi önemli deyil bir dahaki sezona biraz iş kalsın ,19 haziranda yola çıkıyorum tatile çıkmadan önce yanına uğrayacağım hoşçakal.

Etiketler

Cengiz Bey,Metin Bey ile sizi ziyaret ettiğimizde gördüklerimizle, en son şeklinin fotoğraflarını görünce bayağı emek harcadığınız ortada.Bundan sonra iş keyfini sürmeye geldi. Gönlünüzce olsun, kazasız belasız günlerde kullanmanızı diliyorum. Dile kolay, ne demiştiniz''YİRMİ YILLIK HAYALİM GERÇEK OLDU''.

derindeniz1' Alıntı:
Cengiz Bey,Metin Bey ile sizi ziyaret ettiğimizde gördüklerimizle, en son şeklinin fotoğraflarını görünce bayağı emek harcadığınız ortada.Bundan sonra iş keyfini sürmeye geldi. Gönlünüzce olsun, kazasız belasız günlerde kullanmanızı diliyorum. Dile kolay, ne demiştiniz''YİRMİ YILLIK HAYALİM GERÇEK OLDU''.
Sami bey çok teşekkürler ALLAH nasip ederse keyfini sürmeye çalışacağım sabırsızlıkla yola çıkacağım günü bekliyorum hoşça kalın.

Cengiz Bey, karavanınızın son hali çok güzel. Güle güle iyi gezilerde kullanın. Oturma grubunun döşemeleri orjinal döşemesimi yoksa onları da mı yenilediniz? Çok güzel gözüküyorlar.

Hakan bey teşekkürler ,döşeme ile ilgili hiç birşey yapmadım ama benden önceki sahibi döşemeyi yeni yaptırmış ve hiç kullanmadan satmış.
selamlar

Cengiz Bey,

Bence gerçekten büyük bir iş başardınız. Benim bildiğim bozuğu tamir etmek (hele ki bozan siz kendiniz değilseniz) yenisini yapmaktan daha zordur. Ellerinize sağlık. Keyifle ve sağlıkla nice gezilere çıkmanızı temenni ederim.

kurtadam' Alıntı:
Haşmet bey çok teşekkür ederim planlar hazır 19 haziran'da inbüküne doğru yola çıkıyorum görüşmek üzere. :D

öncelikle inbükünde sizi rahat ettirecek bir karavanınız olmuş,elinize sağlık.Uzun mu kalacaksınız inbükünde?

atranslator' Alıntı:
Cengiz Bey,

Bence gerçekten büyük bir iş başardınız. Benim bildiğim bozuğu tamir etmek (hele ki bozan siz kendiniz değilseniz) yenisini yapmaktan daha zordur. Ellerinize sağlık. Keyifle ve sağlıkla nice gezilere çıkmanızı temenni ederim.

Sayın atranslator çok teşekkür ederim ,dediğiniz gibi gerçekten zor ama işin içine bir kere girdikten sonra mecburen tamamlamak zorunda kalıyorsunuz. selamlar

enverdede' Alıntı:
öncelikle inbükünde sizi rahat ettirecek bir karavanınız olmuş,elinize sağlık.Uzun mu kalacaksınız inbükünde?
Sayın enverdede teşekkür ederim iki hafta kalacağım, çalışma hayatımız devam ediyor her seferinde zor ayrılıyorum bir sonraki yılı da iple çekiyorum hoşça kalın.

Cengiz bey karavanınız bitmiş güle güle kullanın :smiley:, darsı benim başıma ;D

buralpdi' Alıntı:
Cengiz bey karavanınız bitmiş güle güle kullanın :smiley:, darsı benim başıma ;D
Levent bey teşekkür ederim hayırlısıyla sizde bitirirsiniz yeterki ALLAH sağlık afiyet versin.

Cengiz bey ellerinize sağlık.ALLAH daha iyilerini nasip etsin.Mutlu ve sağlıklı tatiller diliyorum.SEVGİ ve SAYGILAR.

metin0035' Alıntı:
Cengiz bey ellerinize sağlık.ALLAH daha iyilerini nasip etsin.Mutlu ve sağlıklı tatiller diliyorum.SEVGİ ve SAYGILAR.
Metin bey çok teşekkür ederim ALLAH hepimize iyilerini nasip etsin .

Yarın sabah inbüküne doğru yola çıkıyorum internet bağlantısı olmazsa 15 gün aranızda olamayacağım sağlık ve afiyet sizlerle olsun hoşça kalın.

elinize sağlık .Gercekten iyi olmuş kazasız kullanmalar.Özellikle döşemeler pek şık.

Sayın freegraf tatilde olduğumdan yazınıza yeni cevap verebildim çok teşekkürler daha iyileri sizlerin olsun.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR