Benim Karavanım; Defender 130 Alkoven Karavan

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kenanyama Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 217
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 95,026
Ynt: Benim Karavanım; Defender 130 Alkoven Karavan

kenanyama' Alıntı:
Selamlar
11.12.2011 tarihinde gerçekleştirilen Gezenbilir 3.Maltepe Karavan Grubu buluşmasına katılma fırsatı bulduk.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=81981.msg1039347#msg1039347
Elimize geçen Gezenbilir yazısını karavanımıza yapıştırmak şart oldu.

Gezenbilir logo yapışkanından bende isterim

Etiketler

halilo11' Alıntı:
Gezenbilir logo yapışkanından bende isterim

Bende ya da Levent Güngör de ,araçlarımızda bir iki tane oluyor size nasıl ulaştırılır bilemiyorum ama İstanbul a gelirseniz Maltepe buluşmaların da,adabazar ına gelirseniz ben size getiririm.

mayıstosböce' Alıntı:
Bende ya da Levent Güngör de ,araçlarımızda bir iki tane oluyor size nasıl ulaştırılır bilemiyorum ama İstanbul a gelirseniz Maltepe buluşmaların da,adabazar ına gelirseniz ben size getiririm.

ilginiz için teşekkür dererim, Bülent abi ben yurtdışında yaşıyorum benim kayınco Kartal'da yaşıyor bunu Yusuf kardeş ile de görüşmüşdüm benim kayınvalide vizeyi ala bilirse herhalde birkac hafta içinde almanyaya
gelecek nasipse geleceği zaman araya birşey girmesse ben kayıncoyu yollarım alması için. Teşekkürler

Saygılar Halil Buruk

kenanyama' Alıntı:
Sol ön tekerleğin yağlandığını fark ettim. Tekerleği söktüğümde balatanın yapışık olması gereken demirinden ayrıldığını fark ettim. Yeniden hali hazır şekli ile toparlayıp doğru sanayinin yolunu tuttum. Frenci arkadaş balataları değiştirdi ama merkeze dokunmadı, (elinde olmadığından) balataları değiştirdi. Yeni balatalar ile merkez baskı diskleri daha geriye gittiğinden kaçağı kesebileceğini söyledi. En yakın zamanda fren merkezi tamir takımını almam lazım. Bu sorunu böylece öteledik.

Resim çekmek istedim ama durumun vahameti ile sadece yağ kaçağı çekilebildi.
Kenan YAMA

fren merkezi tamir takımının içeriği nedir?

huseyinyilmaz' Alıntı:
fren merkezi tamir takımının içeriği nedir?

Selamlar
Defender"inki nasıl bilemiyorum ama diğer markalar için fotoğraflarda örnekleri var.
Kenan YAMA

image4cf7df6d0dcd2.jpg

cb55a3b7645aa20e5bacf60ca9d23f3d.jpg

Jeep-CJ-7-8-WR-On-Kaliper-Pistonu-80-94__42776321_0.jpg

Fren merkezleri kaçırma yapmadı.
OTOKAR firmasından İnternet sitesi üzerinden Defender e ait TÜRKÇE kullanma klavuzu istedim. Sağ olsunlar adresime CD olarak göndermişler.

P0253_050112.jpg

Kenan Bey kimse sormamış ben sorayım bari.Aracınızı takasla aldığınızı biliyorum ama değeri nedir?Böyle bir aracı almaya kalksak ne kadara alırız?

Jackie83' Alıntı:
Kenan Bey kimse sormamış ben sorayım bari.Aracınızı takasla aldığınızı biliyorum ama değeri nedir?Böyle bir aracı almaya kalksak ne kadara alırız?
Sayın Jackie83
Mesajınızı geç farkettiğm için özür dilerim.
Benim karavanımın fiatı bende kalsın. Ama bu karavanı almadan önce biraz araştırma yaptım. Sally karavan 25.000 tl karşılığında minumum donanımla araç hariç yapabileceğini bildirdi. Araçıda üzerine koyarsanız size bir maliyet çıkacaktır. Araça ekliyeceğiniz her donanım fiatına da yansıyacaktır. (Mesela webosta, su ısıtıcısı, avrupa tente, uydu anteni, televizyon.vs.)
Kenan YAMA

Karavana otomatik cam, merkezi kilit ve park sensörü montajı yaptım.

DSC06113.JPG

DSC06114.JPG

DSC06115.JPG

DSC06116.JPG

DSC06117.JPG

Yaparken fazla dağıttım, arkadaşlar toparlayamayacağımı sandılar.
Cam kaldırma düğmeleri kutudan çıkan düğmelerin üzerine göğüsteki düğme olmayan demoları uydurdum.
Gayet güzel oldu.

DSC06310.JPG

Offroadcuyuz.com YEMEYEN GELMESİN kış kampına katılalım dedik düştük yollara.

DSC06147.JPG

DSC06152.JPG

DSC06153.JPG

DSC06183.JPG

DSC06192.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.