Benim Karavanım; Artık Benimde Karavanım Var - Alpaslan Yarar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bariscim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 255
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 148,443
Ynt: Benim Karavanım; Artık Benimde Karavanım Var - Alpaslan Yarar

bariscim' Alıntı:
Gelmeyi çok istediğini biliyordum. Taraklı bir, Bus Meeting iki, her keresinde aksilik oldu senin programlarda, gelemedin. Umarım bir sonrakinde sende olabilirsin...

Biz ailecek çok keyif aldık ve eğlendik. Zaman olsaydı uzatmayı da istiyorduk. Ancak benim seyahat programım olayı sonlandırdı. Çevreyi hiç gezemedik. Sözün kısası biz İgneada'ya doyamadık. En kısa zamanda tekrar gidip kaldığımız yerden devam etmek istiyoruz.
Şu iğne ada serüveninin tarihini verirsen ne olmaz ne olur bilinmez!Hadi hayırlısı.Sizinle ailecek bir arada olmak isteriz.Şu an Kızılcahamam dayız.Sevgilerle kalın.

Etiketler

Adil05' Alıntı:
Şu iğne ada serüveninin tarihini verirsen ne olmaz ne olur bilinmez!Hadi hayırlısı.Sizinle ailecek bir arada olmak isteriz.Şu an Kızılcahamam dayız.Sevgilerle kalın.

Sevgili Adil Bey,

Festival ne yazık ki 4-7 Temmuz arası idi ve bitti. Görsellerinden birkaçını kendi blokuma, fazlasını da İgneada gezisi sayfalarına yüklediysem de sitedeki genel sıkıntı hala aşılamadığından olmalı, gözükmüyorlar.
Umarım gelecek senekine hep beraber katılır birlikte oluruz. Ancak çok kuzey batı olmasına karşın İğneada harika bir yer. Uzakta olsa da, yolunuz düşerse sanırım mutsuz olmazsınız.
Geziniz anlaşılan tüm güzelliği ile sürüyor. Rahat ve mutlu, üzüntüsüz ve keyifli yolculuklar dilerim.

Kısmetse bende bu hafta sonuna doğru hareketle, bayramı da içine alan bir kaçamak planlıyorum, güneye doğru, batıdan yada orta batıdan... Henüz kesin bir rota yok yani...
Sevgiler, saygılar...

Alpaslan bey gercekten size katılmamak elde deyil Kemal abi seslisinide yapar desem yeridir,
Kardeşim güle güle kullan...

Kemal Bey öyle bir şey işte... Yaratıcılık sınırlarını zorlayanlardan... :D

Alpaslan Bey Karavanınızla gğzel geziler yapmanız dileğiyle.

KIPÇAK70' Alıntı:
Alpaslan Bey Karavanınızla gğzel geziler yapmanız dileğiyle.

Çok teşekkürler, umarım tüm isteyenlerin olsun. Karavan, güzel geziler yapabilmek için gerçekten önemli bir bahane...
Tekrar teşekkürler...

bariscim' Alıntı:
Çok teşekkürler, umarım tüm isteyenlerin olsun. Karavan, güzel geziler yapabilmek için gerçekten önemli bir bahane...
Tekrar teşekkürler...
Sevglil Alpaslan.Simav'a akşam döndüm.Beş ay 9 gün.Bence oldukça uzun bir süre.Nerelerdeydin?.telefonla ararsan sevinirim .Sevgiler.

Adil05' Alıntı:
Sevglil Alpaslan.Simav'a akşam döndüm.Beş ay 9 gün.Bence oldukça uzun bir süre.Nerelerdeydin?.telefonla ararsan sevinirim .Sevgiler.

Hoş gelmişsiniz. Adil Bey...
Umarım herşey gönlünüzce güzel geçmiştir ve umarım gezinizi paylaşırsınız. Bizde keyifle okuruz.
Ben de uzun bir tatil dönemi yaşadım ama ne not aldım ne de bolca fotoğraf var. Öylesine keyifli günlerdi ki bunalara zaman ayıramadık desem yeridir. İstanbul'dan çıkıp, Bursa, Ayvalık, Foça, Marmaris, dönüşte Asos konakladığım noktalardı.
Özel mesajla telefonunuzu paylaşırsanız hemen ararım.
Eşinize de selamlar...

Hayirli ve olsun :smiley:
Duygularima tercüman olmussunuz. 1 haftadir karavan bakiniyorum. ilk defa bugun bir tanesine , profesyonel bir karavanci abimizle baktik... bakalım hayirlisi :smiley:
Kazasiz belasiz kullanin :smiley:

Müzikli Karavan' Alıntı:
Hayirli ve olsun :smiley:
Duygularima tercüman olmussunuz. 1 haftadir karavan bakiniyorum. ilk defa bugun bir tanesine , profesyonel bir karavanci abimizle baktik... bakalım hayirlisi :smiley:
Kazasiz belasiz kullanin :smiley:

Hayırlısı olsun... Umarım seveceğiniz, aklınızdan geçirdiğiniz gezilerinize uygun bir karavan bulmuş olun.

Uzun zamandır paylasım olmamış,karavanınız çok güzel sağlıklı günlerde kullanın...

karaali71' Alıntı:
Uzun zamandır paylasım olmamış,karavanınız çok güzel sağlıklı günlerde kullanın...

Teşekkür ederim, darısı tüm arzu edenlere başına...
Yazınızı okuyunca, son yazıma baktım evet tam bir yıl geçmiş üstünden. Bu yaz da yine notları olmayan, kimi yerlerde resimli, çok keyifli geziler yaptık.

Genelde karavancılar, kampçılıktan gelen kişiler oluyor. Ben değilim ve buna rağmen kırk yıllık karavancıymışız gibi ailecek çok keyif alıyoruz biz karavanlı gezilerimizden... Kimileri ile konuşuyorum, "karavan" kelimesi hayrete düşürüyor o kişileri, yaşanır bir ortam gibi gelmiyor onlara. Eğer böyle değilseniz ve karavan almak aklınızın bir yerinde varsa, tabi ki bütçeniz de el veriyorsa, herkese tavsiye ederim, sakın düşünmeyin, yaparsınız, alın o karavanı...

Dostlar dikkatimi çekti, bir hayli uzun zaman olmuş, bir şey paylaşmamışım. Bu zaman içinde, karavanı ilk aldığımda, kendime göre eksik olarak gördüğüm şeyleri tamamladım.
- Sadece elektrikli olan Boiler, Truma'nın elektrik+gaz olanı ile değiştirildi. Ama hiç kullanmadım :smiley:
- İki kişinin otururken zorlandığı koltuk genişletildi,
- Üst kata, yaz sıcağında ortamı rahatlatacak iki adet karşılıklı pencere takıldı,
- Güneş enerji panelleri 3 adete çıkarıldı, Jel akü değişti. Artık neredeyse tüm elektriğim güneşten... ;D
- Şunu da ekleyim, taktırdığım bir de göğüs kliması var :smiley:

IMG_2106.JPG

IMG_2107.JPG

IMG_2110.JPG

IMG_2112.JPG

karavanım son.jpg

Alpaslan Bey, Almanya‘ da araçlarımız (benimki 212d, 1997 model) hakkında bilgileri ve kullananların deneyimlerini devamlı tekibederim. Bu araçları kimse elinde çıkarmak istemiyor. 2,9 litrelik 5 silindirli motorları için, Mercedesin yaptığı en iyi motor deniliyor. Benim araç şu anda 311 bin kilometreyi geçti. Kaportasındaki paslı yerleri senede iki defa temizleyip boyuyorum. Bu araçta önemli olan yaş ve kilometre değil. Önemli olan kaportayı çürümeden koruyabilmek. Almanya‘ da kışın yolların tuzlanması büyük sorun.
Karşılıklı pencereler havalandırmak için çok iyi. Bir dahaki Türkiye gezimizde bende arkaya karşılıklı iki küçük pencere takmak istiyorum.
Karavanınızla güzel geziler dilerim.

Pencereler güzel duruyor.Bu arada sayfana hoş geldin.Öndeki panel farklı görünüyor.Buzdolabından bahsetmemişsin.220 mi 12 volt mu? Ben iki yıldır kendi enerjimle geziyorum.Aküler kaç amper ve fiatı kaç lira? Bunları yazman lazım.Ayrıca sayfaya yazarken SON DAKİKA diye bir reklam geliyor mu?Çok rahatsız edici.Sevgiler.

Adil hocam, yeri kaçırdım diye bana uğramadan geçtiğinizin haberini aldım. bilginize...tanışmak ve misafirim olmanızı isterdim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR