Ynt: Benim Karavanım; Artık Benimde Karavanım Var - Alpaslan Yarar
Bu ilk gezimizde, bize ilk gezimiz olduğunu hissettirmeyen, sıcak ve içten duygularla bizleri yalnız bırakmayan, ve en önemlisi eşime karavan sevgisini aşılamama destek veren ki, dönüşümüzde bir sonrakinin ne zaman olduğunu soruyordu eşim, tüm dostlara TEŞEKKÜRLER... İyi ki varsınız...
Hiç şaşırmam!
Valla bu işe siz el atarsanız, bir kaç led, bir kaç diyot filanla o çöp kovası ya dolduğunu haber verir, ya çöp atmak istediğinizde kendiliğinden açılır...
Aklımıza bunca VosVos arasında gelen ilk sloganı kondurduk karavanımızın üzerine. Kayınçom koyusundan BJK'lı da olunca, BJK'lı olduğumuzu vurgulamadan da geçemedik...
eski bir vosvoscu olarak bu güne kadar düzenlenen tüm bus buluşmalarına gimiştim.Bursa'dan bir hayli yoğun katılım olacaktı.Kaçırdığıma üzüldüm doğrusu.
nevzat' Alıntı:
eski bir vosvoscu olarak bu güne kadar düzenlenen tüm bus buluşmalarına gimiştim.Bursa'dan bir hayli yoğun katılım olacaktı.Kaçırdığıma üzüldüm doğrusu.
Dönüşünüze denk geliyor muydu bilmiyorum ama ben çok keyif aldığımdan tüm dostların katılımı için, keşke olsalardı diyen taraftayım.
Sağlık olsun, seneye ...
Gelmeyi çok istediğini biliyordum. Taraklı bir, Bus Meeting iki, her keresinde aksilik oldu senin programlarda, gelemedin. Umarım bir sonrakinde sende olabilirsin...
Biz ailecek çok keyif aldık ve eğlendik. Zaman olsaydı uzatmayı da istiyorduk. Ancak benim seyahat programım olayı sonlandırdı. Çevreyi hiç gezemedik. Sözün kısası biz İgneada'ya doyamadık. En kısa zamanda tekrar gidip kaldığımız yerden devam etmek istiyoruz.