Ynt: Benim Karavanım; Artık Benimde Karavanım Var - Alpaslan Yarar
Hafta içi Megerler'de Servise soktum aracı.
Derler ya iğneden ipliğe muayeneden geçti...
Yıllık bakımı yanısıra, fren balata ve kampanaları değişti.
Kardeşleriyle de özlem giderdi
Adil Bey, Resimleri yolculuk öncesine yetiştiremediğim için üzgünüm.
Kullanılan aradaki mekanizmanın benzeri aşağıdaki resimde yer alıyor. Malzeme Thule web sitesinde araç üstü taşıyıcı olarak geçiyor. http://www.thule-tr.com/urun-detay.asp?katid=46&kateid=34&uid=65
Size tekrar iyi yolculuklar diliyorum.
bariscim' Alıntı:
Adil Bey, Resimleri yolculuk öncesine yetiştiremediğim için üzgünüm.
Kullanılan aradaki mekanizmanın benzeri aşağıdaki resimde yer alıyor. Malzeme Thule web sitesinde araç üstü taşıyıcı olarak geçiyor. http://www.thule-tr.com/urun-detay.asp?katid=46&kateid=34&uid=65
Size tekrar iyi yolculuklar diliyorum.
bariscim' Alıntı:
Hafta içi Megerler'de Servise soktum aracı.
Derler ya iğneden ipliğe muayeneden geçti...
Yıllık bakımı yanısıra, fren balata ve kampanaları değişti.
Kardeşleriyle de özlem giderdi
Alp Abi,
Bu bisiklet tutucusuna monte edilen 300 litre hacimli arkaya takılan çanta görmüştüm THULE nin
mağazasında.Bisiklet takılmadığı zaman masa,sandalye bir çok eşyayı alabilir.Resmini bulursam
yollayacağım.Artık asfaltı ağlatmaya tam anlamıyla hazır karavanın süper Nazar deymesin
Goldwingerr' Alıntı:
Alp Abi,
Bu bisiklet tutucusuna monte edilen 300 litre hacimli arkaya takılan çanta görmüştüm THULE nin
mağazasında.Bisiklet takılmadığı zaman masa,sandalye bir çok eşyayı alabilir.Resmini bulursam
yollayacağım.Artık asfaltı ağlatmaya tam anlamıyla hazır karavanın süper Nazar deymesin
Goldwingerr' Alıntı:
Alp Abi,
Evet benim de az kaldı.3 haziranda beş yaşı doluyor pazartesiye geliyor.O nedenle o hafta sonu işlemler
tamamlanırsa alacağım inşallah.Ben de artık sabrımın son demlerine geldim beklemek çok zor )
Karavan bitti yaştan bekleme var yani.
Goldwingerr' Alıntı:
Evet benim de az kaldı.3 haziranda beş yaşı doluyor pazartesiye geliyor.O nedenle o hafta sonu işlemler
tamamlanırsa alacağım inşallah.Ben de artık sabrımın son demlerine geldim beklemek çok zor )
Karavan bitti yaştan bekleme var yani.