Üç hafta önce denizde balık tutma denemsine girişmiştim. Sonu hüsran oldu hiç balık yakalayamadan döndüm. Öğrenmek için yanında tecrübeli birisi olması gerekiyor. Şimdi deneme sırası gölde. Müsait olduğun bir hafta sonu gidelim derim.yaybek' Alıntı:Hakan abi günübirlik güzel bir dinlence olmuş arabanın keyfini çıkarmaya devam sanada sözümüz var birgün balığa gideceğiz ama bakalım nasip.
güngör' Alıntı:Hakan gölü bukadar güzel bir açıdan gören yerin bilgilerinide paylaşırsan senin yaşadığın keyife
ortak olabilirim.
buralpdi' Alıntı:Hakan yer çok güzelmiş bir haftasonu beraber gidelim
aslanahmet' Alıntı:Levent Abi & Levent müsait olduğunuz bir hBelki bize katılan 3-5 arkadaş daha çıkar.
Baharın müjdecisi böyle dev papatyalarla dolu orası. Çiçekler solmadan gidelim.
Tarih biraz daha yaklaşınca konuşur kesinleştiririz. Şimdiden öngörülmeyen acil programlar çıkıyor bazen. Esasında bu hafta sonu da olabilir.buralpdi' Alıntı:11 haziran gidelim
aslanahmet' Alıntı:Tarih biraz daha yaklaşınca konuşur kesinleştiririz. Şimdiden öngörülmeyen acil programlar çıkıyor bazen. Esasında bu hafta sonu da olabilir.
toffy' Alıntı:Levent Bey im boşver ya, yaparız eksikleri, gel gidelim bu hafta sonu ;D
toffy' Alıntı:Levent Bey im boşver ya, yaparız eksikleri, gel gidelim bu hafta sonu ;D
buralpdi' Alıntı:valla pastırmalı yumurtayada kandıramazsın,
Ergun' Alıntı:kolay gelsin Ahmet Bey. tabaklar cok guzelmiş. ben de pazarda yeşil ya da turuncu melamin tabak aradım, bulamadım. camperin rengiyle aynı olsun ya da nüanslı olsun istedim. herseyimiz tamam ya iş tabaklara kaldı.
Dış dikiz aynalarını kapıya bağlayan iki sac vidasını sökün. altında 10 anahtarla sıkılan bir somun göreceksiniz. o somunu ayna sıkılaşıncaya kadar sıkın. aynanız artık suratlenince kapanmaz.