Benim Kamp Taşıtım; VW T3 Camper (aslanahmet)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 464
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 153,679
Ynt: Benim Kamp Taşıtım; VW T3 Camper (aslanahmet)

Hakan bey tekrar hayırlı olsun, yalnız üst yatakt bulunan demir korkuluklara anlam veremedim, onlar ne işe yarıyor acaba?

Etiketler

freediver2009' Alıntı:
Hakan bey tekrar hayırlı olsun, yalnız üst yatakt bulunan demir korkuluklara anlam veremedim, onlar ne işe yarıyor acaba?

Sanırım aluminyum merdiven o...

Hakan,

Bu araç Ahmet Tuzcuoğlu nun 2-3 sene önce sattığı reimo karavan mı?

İznikte buluşmada acaba o karavan mı diye sohbeti olduydu da...

Hakan tekrar güzel günlerde kullanman dileklerimle.
Tavanın bukadar büyük açılırı olması sorunları olsada sıcak havalarda çok işe yarayacağa benziyor. Yüksek tavan araçlar herzaman
çok cazip gelmiştir bana lakin şu ana kadar yüksek tavan hayalimi gerçekleştiremedim.

taiga' Alıntı:
Bu araç Ahmet Tuzcuoğlu nun 2-3 sene önce sattığı reimo karavan mı?

Haldun,Ahmet abinin araç reimo orjinaldi ve 2007'de eberspaher ısıtıcı taktırmıştı.

güngör' Alıntı:
Hakan tekrar güzel günlerde kullanman dileklerimle.
Tavanın bukadar büyük açılırı olması sorunları olsada sıcak havalarda çok işe yarayacağa benziyor. Yüksek tavan araçlar herzaman
çok cazip gelmiştir bana lakin şu ana kadar yüksek tavan hayalimi gerçekleştiremedim.

Haldun,Ahmet abinin araç reimo orjinaldi ve 2007'de eberspaher ısıtıcı taktırmıştı.

Evet abi, rengi de az daha açık bordoydu sanırım...
Mehmet abiyle acaba o mu değil mi diye sohbetimiz oldu da, ona istinaden sorduydum...

Hakan, güle güle kullan dileklerimi buradan da bir kez daha yineliyorum.. Satılık ilanının olduğu fotoğraflardan çok daha güzel görünüyor.. Zamanla çiçek gibi yaparsın sen onu. Kaloriferinin olduğunu bilmiyordum. İyi kötü ısıtsın çok önemli bir avantaj... 50 lt. su deposu bu büyüklükteki bir kamper için yeterli. Sanırım dışarıdan doluyor. Bu da önemli bir avantaj.. Başlarda bizim de su depomuz yoktu ve su akıtmanın hoş olmayacağı yerlerde alta 10 lt.lik yumuşatıcı bidonlarından koyuyorduk.. Çıkarken unutup aracın altına sıkıştırıp ezmezsen sorun olmaz.. İdare eder bu şekilde.

Yeri gelmişken (vicdanları ne kadar rahatlatır bilemem ama biz aracımızda "doğada çok büyük oranda çözünebilen" frosch bulaşık deterjanlarından kullanıyoruz.. Bu deterjan pis su deposu olanlar için de avantaj.. Diğer deterjanlar depoda çalkalandıkça köpürüyor.. Bu biraz daha az köpüklü.. Boşaltırken de köpik köpik deterjan saçmıyorsunuz ortalığa)

Tavan camı da bence hiç sorun değil.. Gece yıldızları izlemek hepsinden keyifli.. Yazın güneş doğduktan 2 - 3 saat sonra zaten kim yatmak ister ki? Kışın da ısıtır mis gibi.. ;) Ocak işi de yeni kamp ocakları sayesinde sorun değil.. Kartuşları çakmak gazı doldurulan tüplerle doldurulabiliyormuş. büyük bir ocağa bile gerek yok..

Buzdolabı danfoss kompresörlü değilse belki bir tek o konuda sıkıntı yaşayabilirsin. Amonyaklı olanlar 12 volt ile çok akım çekiyor.. 100 watt gibi. Yolda akü şarjı konusunda sıkıntı yaşatabilir. O da kışın zaten hiç kullanılmıyor. Yazın buzlukla bile idare edilir. Dediğin gibi bizler çok daha zorlu koşullardan geliyoruz. Kangoo ile yaşadıklarımızdan sonra bize de T4 saray gibi gelmişti.

Bence sen de çözdün işi... ;)

Sayın emekli balıkçı teşekkür ederim.

İnsel, ben de merak ettim, bu akşam şu üst yatak kısmının yüksekliğini net olarak ölçeyim. Niye sığmadım anlaşılır :smiley:
Bir aksilik olmazsa bu cumartesi saat 13:00 gibi Maltepe Sahilindeki herzamanki yerimize gideceğim. Çay demleyip, gelenlere börekle çay ikram edeceğim.

Teşekkürler Ömer Oğuz Bey. Yukarıda gördüğünüz üst kata çıkmak için kullanılan seyyar alüminyum merdiven.

Haldun bu karavanın Ahmet Tuzcuoğlu'nun sattığı karavan olup olmadığını bilmiyorum. Ama önceki sahibi de 2009 yılında almış aracı. Ve aracı boyatmış. Ayrıca kaloriferi kendi taktırmış. Belki de eberspaher'i de aldı. Bilemiyorum, hepsi varsayım. Doğru cevabı Ahmet Bey verir.

Teşekkürler Ferhat. Kaloriferin üzerinde ÜÇKAR diye marka var. Ayrıca adresi de Güngören /İSTANBUL

Hayir Ahmet Tuzcuoglu'nun karavani bu degil. Onun ici orjinal Reimo mobilyalari ile donanmisti.

Hakan bey karavanınız hayırlı olsun

güzel günlerde, sağlık, mutlulukla tadını çıkarmanızı dilerim

Cem, Cengiz Bey, Özcan Bey, Salih Bey, Serkan Bey Teşekkürler.

Yukarı sığamamamın sebebi belli oldu. Bu gün ölçtüm üst kısmı net 55 cm. 6 cm yatak kalınlığı düştüğünde geriye 49 cm kalıyor. Yani çocuklara göre yapmışlar.

Cem su deposu musluğun yanında bir kapak var, oradan dolduruluyor. Buzdolabını da şimdilik böyle idare edeceğim. İlerde ilave olarak seyyar üstten kapaklı 3 sistem buzdolabı almayı düşünüyorum. Benim için aciliyeti olan yaşam aküsü ve redresör. Onları da bütçesel sebeplerden dolayı haziran ayında almayı düşünüyorum.

T3foto 010.jpg

Ben de duzeltiyorum. Sungersiz 65 cmmis.

Bizimki süngersiz 61, süngerli 51 cm. Ama tavan oval olduğu için ortadaki en yüksek noktadan aldığım ölçüm.. Belki birileri için faydalı olur diye yazıyorum..

Dışarıdan İnsel'in T3ünün tavanı ile benimkinin tavan yüksekliği aynı gibi duruyor. Ama İnsel'in T3 ünün minibüs tavanı komple kesildiğinden yatak kısmının kızağını daha alta monte etmişler. Benimkinde yatak kısmı sac tavanın üzerine konmuş fiber üzerine yerleştirmişler. Bundan dolayı 10 cm lik kayıp var.

Hakan Bey
Karavanınız hayırlı olsun.
Sağlıkla ve huzurla nice gezilerde kullanmanız dileğiyle.
Selamlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,561
Kaydolan Son Üyemiz
Alkan033

SON KONULAR

Geri