Benim Kamp Aracım ''Tralleis''

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan drares Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 545
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 110,274
Ynt: Benim Kamp Aracım ''Tralleis''

oh oh maşallah maşallah, hızla ilerliyor, yüzler gülümsüyor, mutlu son yakındır,
selamlar :smiley:

Etiketler

drares' Alıntı:
Kıskanmak ne kelime hocam, eğer bir kıskanan olacaksa o ben olmalıyım.Çünkü ben de sizin gibi karavanımı kendim yapmaya hevesliyken mecbur kalıp imalatçıya verdim. Umarım üretimi beğenirsiniz :smiley:

İşçiliklerin kalitesini görünce insan ciddi olarak tereddüde düşüyor. Profesyonel işçilik kendisini hemen belli ediyor. Ne yazıkki hepimiz Mehmet bey gibi profesyonel iş çıkaracak kadar becerikli amatörler değiliz. Güle güle, keyifle, kazasız, belasız gezilerde kullanmanızı diliyorum. Çoğu gitmiş, azı kalmış hakikaten. Dilerim toplu gezilere yetişir.

Haşmet hocam kolay gelsin. siz karavanınızı bitirme yolunda ilerledikçe bende de heyecan oluyor.sanki kendi karavanım gibi :smiley:

Şok Şok Şok,
Haşmet bey, hayırlı olsun inanın çok sevindim, Kocaoğlan olarak takip ediyorum derken, Tralleis olarak görünce çok şaşırdım,
Geçmiş paylaşımları okumadan Hayırlı olsun diyeyim, gelişmeleri sonra okurum düşüncesi ile tekrar tekrar hayırlı olsun der, Allah tan gönlünüze göre bir Camper olması dileği ile Gel Mayıs Sonu Gel diyorum. :D Sevgi ve Saygılarımla.

Haşmet Bey, hayırlı olsun.Bu başlığı nasıl farkedemediğimi bir türlü anlayabilmiş değilim :mad:

Beğenilerini, sevinçlerini benimle paylaşan tüm dostlara gönülden teşekkür ederim. Biliyorum ki her zaman yanımızdasınız, gönlünüzdeyim, gönlümdesiniz... :smiley:
Karavanın Taraklı festivaline yetişmesi zor ama güzel bir hayaldir. Sonuçta Mehmet beyin de elinden geldiğince hızlı çalıştığını iyi biliyorum.
Süleyman bey fiyat konusunda benden fikir istemiş ama özellikle Mehmet beyin ricasıyla fiyat yazamıyorum ama size şöyle söyleyeyim, kullanılan malzemeler ortada hepsi ithal mallar. Üzerine işçilik maliyetini de eklerseniz tahmini rakama ulaşacaksınız ;)
Ayrıca şunu söyleyeyim elinizden işçilik gelmiyorsa Mehmet beyin hakkıyla çalıştığına güvenebilirsiniz. Sonunda bir firma çalıştırıp, işçilik ve vergi masrafı olan bir kişi ve elinden geldiğince düzgün bir şekilde işini yapmaya çalışıyor :smiley:

Haşmet abi çok güzel olmuş Allah tamamına erdirsin gönlünüzce gezer yıllardır karavandan ayrı kalmanın acısını çıkarırsınız işlerimin yoğunluğu sebebiyle foruma sık giremiyorum o sebeple gözden kaçırmışım sizin adınıza çok sevindim.

Haşmet bey,
Kolay gelsin hayırlısı olsun...Sizin aracınızla birlikte benimkide yürüyor(atölye içindeki ducato )Sanırım birlikte bitecek.Ege karavan-Mehmet bey hakkındaki görüşlerinize katılıyorum.İnşallah tanışmafırsatıda olacaktır.Her ikimizede hayırlı olmasını,güzel gezilerde kullanmamızı diliyorum.

Bir kamp aracı daha şekillenmeye başlamış durumda , sahibinin gönlüne göre olsun :smiley:

drares' Alıntı:
Beğenilerini, sevinçlerini benimle paylaşan tüm dostlara gönülden teşekkür ederim. Biliyorum ki her zaman yanımızdasınız, gönlünüzdeyim, gönlümdesiniz... :smiley:
Karavanın Taraklı festivaline yetişmesi zor ama güzel bir hayaldir. Sonuçta Mehmet beyin de elinden geldiğince hızlı çalıştığını iyi biliyorum.
Süleyman bey fiyat konusunda benden fikir istemiş ama özellikle Mehmet beyin ricasıyla fiyat yazamıyorum ama size şöyle söyleyeyim, kullanılan malzemeler ortada hepsi ithal mallar. Üzerine işçilik maliyetini de eklerseniz tahmini rakama ulaşacaksınız ;)
Ayrıca şunu söyleyeyim elinizden işçilik gelmiyorsa Mehmet beyin hakkıyla çalıştığına güvenebilirsiniz. Sonunda bir firma çalıştırıp, işçilik ve vergi masrafı olan bir kişi ve elinden geldiğince düzgün bir şekilde işini yapmaya çalışıyor :smiley:

Haşmet Bey ,Teşekkür ederim ilginizden dolayı İmaj Karavan ile Mehmet bEy'in çalışmalarını yerinde görme imkanı olmuştu her iki firmada iş kalitesi bakımından son derece güven vermekete . Fiyat hassasiyetini bildiğimden dolayı sadece fikir sahibi olabilmek için nihai maliyet yerine pazarlığa başlamadan önceki fiyat vurgusu yapmıştım.Bol ve keyifli geziler temennisiyle kalın sağlıcakla....

Haşmet bey hayırlı ve uğurlu olsun, şimdiden çok şık ve cici bir camper olacağı belli. Allah kaza ve beladan korusun. En güzel günlerde kullanmanızı temenni ederim, takipdeyiz.

Dostlar, dün (05-o6-2012) itibarıyla karavanım TÜV muayenesinden geçerek resmen karavan sıfatını kazandı. :eek:
Artık benim karavanım var :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

SON KONULAR

Geri