Benim Kamp Aracım ''Tralleis''

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan drares Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 545
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 110,281

Etiketler
Ynt: Benim Kamp Aracım ''Tralleis''

Hayırlı olsun Haşmet bey, allah kazasız belasız, sağlıklı ve mutlu birşekilde, Güzel geziler nasip etsin.
ÖNEMLİ NOT: İdda edebilirimki, yamuk bir yeri kesinlikle kalmıştır, beraberce düzeltmek dileği ile, :D Sevgilerimle.

Hayırlı olsun Haşmet Bey.İyi günlerde kullanmanızı temenni ederim ;D

Haşmet bey kardeşim.
Yine bir karavanınız olmuş
Ben cok memnun oldum , hayırlı ugurlu olsun gule gule kullanın.

Dostlar hepinize teşekkür ederim, burada doğru yerde olduğumu sizlerin sıcak ilgisi karşısında bir kez daha anladım.
Açıklık getirmem gereken bir konu var, aracımı henüz teslim almadım, tüv muayenesi de İzmir'de yapıldı. Aracım son rötuşlarının tamamlanmasını bekliyor. Ben de onun gelmesini... :D

drares' Alıntı:
Dostlar, dün (05-o6-2012) itibarıyla karavanım TÜV muayenesinden geçerek resmen karavan sıfatını kazandı. :eek:
Artık benim karavanım var :smiley:

Haşmet çok sevindirici haber mutlaka kutsal topraklara bekliyoruz,yoksa bir yanı eksik kalır.
İbiş koltuğunu da getir benim koltuğu rahat bırak hee raci hocam burda olursa köy tavuğunu onun adına garanti ediyoruz,bir şekilde açılışı yapmak lazım.

Hoş geldin ,Tralleis güle güleee kullanın

Haşmet bey,
Karavanınız hayırlı,uğurlu olsun...Kazasız ,belasız bol geziler dilerim.
Mehmet beyin atölyesindeki diğer Ducatonun sahibiyim,sizinle beraber işlerimiz yürüyor,bir hafta arayla tamamlanacak inşallah.

armes' Alıntı:
Haşmet bey,
Karavanınız hayırlı,uğurlu olsun...Kazasız ,belasız bol geziler dilerim.
Mehmet beyin atölyesindeki diğer Ducatonun sahibiyim,sizinle beraber işlerimiz yürüyor,bir hafta arayla tamamlanacak inşallah.
Arif bey, merhaba. Sizin karavan da çok güzel oluyor. Oturma düzeninizi daha önce ben de düşünmüştüm. Ancak sonrasında şimdiki plana döndük. Cumartesi günü ben oradayken sizin karavanınız da TÜV muyenesinden geçti ve getirildi. Hep beraber güzel gezilerde görüşmek dileğiyle :smiley:

Aracınız, tahmin ederim ki keyifli bir araçtı; şimdi karavana dönüşüp, karavan kimliğini de alınca daha da keyifli olmuştur kuşkusuz. Güle güle kullanın.

Haşmet bey,
Tanışmak görüşmek dileğiyle,teşekkürler...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR