Benim Kamp Aracım ''Tralleis''

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan drares Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 545
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 110,289
Ynt: Benim Kamp Aracım ''Tralleis''

Haşmet Doktorum salı günü ege karavana uğradım karavanı gördüm .
Güzel günlerde sağlıkla kullanmanızı diliyorum.Telefonla Rıfat ve ben ulaşamadık selamlar.

Etiketler

armes' Alıntı:
Mehmet beyin atölyesindeki diğer Ducatonun sahibiyim,sizinle beraber işlerimiz yürüyor,bir hafta arayla tamamlanacak inşallah.

"Hadi gari" Arif Bey!... :D

Cavid Sezen

Arif bey az kalmış güle güle kullanın

Arkadaşlar yoğun iş trafiğim nedeniyle siteye bir kaç gündür düzenli giremedim, girdiğim zamanda da site çok yavaştı o nedenle sizlere cevap yazamadım. Karavanımın ruhsatını bugün bir sri prosedürü halledip, iş bilmeyen bir sürü görevliye durumu bilgimle izah ederek çıkarttım. Artık ruhsatta da maliyede de aracım özel amaçlı taşıt-motokaravan sınıfı m1 yazıyor. Karavanımı da Pazar günü teslim almayı planlıyoruz.
Sonrası "deymen keyfime" ;D
Nihat abi telefonuma ulaşamadıysanız kesin köy gezisindeyimdir. Bana bağlı 2 tane köyüm var ve her hafta düzenli olarak ziyarete gidiyorum :smiley: Buralardaysanız görüşelim :smiley: [SIZE=78%] [/SIZE]

Haşmet bey,
Ruhsatınız da hayırlı olsun.
Ben de çarşamba günü ruhsatı değiştirdim.Trafikte malum biraz araç sınıfı tesbitiyle sıkıntı oluyor ama,onu da normal karşılıyorum...Karavan sahibi ve meraklısı sayısı az olunca.
Sanırım Manisa'da böyle bir işlemi ilk kez yaptılar(benimde yardımımla) kanun vs. bilgilerle(maliye ile ilgili bir işlemim olmadı).
Bir de İzmir'den BİBS (İsmail SEÇEN) Beyin,sitede paylaştığı kendi ruhsat bilgileri ile gitmiştim.Ege Karavan Mehmet bey de,kanun no.falan bilgiyi vermişti.Bunlarda kolaylık sağladı herhalde...
Neyse şimdi araç teslimini bekliyoruz.

Haşmet Bey ve Arif Bey,
Ruhsatlarınız Hayırlı olsun, Kısa sürede Araçlarınızı teslim almanızı bekliyor ve güzel gezilerde buluşmayı diliyorum.
Sevgi ve saygılarımla.

Dostlar uzun bir maratonun sonuna dün akşam itibarıyla ulaştık. Karavanımı teslim aldım. Şu anda yaklaşık 15 m. ötemde uslu uslu duruyor. Ama o benim karavanımsa yakında yapacağı haylazlıkların planını kuruyordur, eminim ;)
:D :D :D
Buradan bizi sabırla dinleyen, isteklerimizi hiç olmaz demeden yerine getirmeye çalışan Ege karavanın sahibi Mehmet Kökçü beye sonsuz teşekkürlerimi sunmak istiyorum :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,522
Kaydolan Son Üyemiz
Melihsuzuki

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR