Benim Kamp Aracım ''Tralleis''

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan drares Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 545
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 111,074
Ynt: Benim Kamp Aracım ''Tralleis''

Haşmet Beyciğim,
Aracı teslim aldınız, tekrar hayırlı olsun, Hadi ama fotoğrafları dört gözle bekliyoruz. ;) Sevgi ve Saygılarımla.

Etiketler

Haşmet bey karavanınız hayırlı uğurlu olsun.Hayırlısı ile Lastikleri düz bassın.Sakarya tarafına geldiğinizde haberimiz olursa mutlu oluruz.

Hayırlı ve uğurlu olsun. Kazasız, belasız, keyifli gezilerde kullanmanızı diliyorum ve darısı başımıza diyorum. Karadeniz tarafına tekrar geldiğinizde haberimiz olsun. Bu yaz pek evde oturmayacağız ama buralarda olduğumuz bir tarihe denk gelirse mutlaka bir çayımızı içmeye bekleriz.

Haşmet bey kardeşim
Hayırlı ugurlu olsun güle güle kullan.
Çok begendim , çok güzel olmuş.
Selamlar.

Dostlar karavanımın görüntülerini sizinle paylaşmakta geciktiğim için sizlerden özür dilerim. Özellikle Bekir Kemal hocamın banyo kapısı hakkındaki sorusunu cevaplamak için bugün biraz fotoğraf çektim, sizlerle paylaşmak istiyorum :smiley:

karavanın resimleri 005.JPG

karavanın resimleri 006.JPG

karavanın resimleri 007.JPG

karavanın resimleri 008.JPG

Ekli dosyalar

• karavanın resimleri 004.JPG
    karavanın resimleri 004.JPG
    73 KB · Görüntüleme: 209

Banyo fotolarıyla devam edelim. Önce lavabo,

karavanın resimleri 015.JPG

karavanın resimleri 012.JPG

karavanın resimleri 013.JPG

karavanın resimleri 014.JPG

Ekli dosyalar

• karavanın resimleri 011.JPG
    karavanın resimleri 011.JPG
    62.7 KB · Görüntüleme: 201

Son iki foto, ilki buzdolabımız. Beko 130 lt. 2 kapılı 12 volt danfoss motorlu. Kapağının açılmaması için koçtaştan buzdolabı çocuk emniyet kilidi aldık, tavsiye ederim oldukça etkili...

karavanın resimleri 016.JPG

Ekli dosyalar

• karavanın resimleri 017.JPG
    karavanın resimleri 017.JPG
    54.6 KB · Görüntüleme: 208

Çok sIk olmus. Güle güle kullanin.

Kumandan kayar kapi fikrinden hoslanmadigi ve benim dus teknesi 80x80 oldugu (yani kayar kapi için yeterli mesafe olmadigi) için planlama asamasindayken fikirden vazgeçmek durumunda kaldik.

Haşmet bey, bu başlığı tepeden tırnağa okumam gerekecek ama, bu sayfadaki banyo/wc resimlerini görünce, çok çok merak ettiğim bir şeyi mutlaka sormam lazım.

Duş/wc kısmı paket olarak mı satılıyor, yoksa belli ölçülerde duş teknesi, lavabo vs mi alıyorsunuz? Şayet ikincisi ise, duvarlara nemin ahşabı etkilememesi için ne monte ediyorsunuz? Bunu çılgınca merak ediyorum. (Sormamın asıl nedeni, bir gün kendi karavanımı yapmak. Birçok şeyi buradaki ustaların yardımıyla kafamda çözdüm, ama bunu çözemedim.)

Bilgilendirmeniz dileğiyle.

olguncandan' Alıntı:
Haşmet bey, bu başlığı tepeden tırnağa okumam gerekecek ama, bu sayfadaki banyo/wc resimlerini görünce, çok çok merak ettiğim bir şeyi mutlaka sormam lazım.

Duş/wc kısmı paket olarak mı satılıyor, yoksa belli ölçülerde duş teknesi, lavabo vs mi alıyorsunuz? Şayet ikincisi ise, duvarlara nemin ahşabı etkilememesi için ne monte ediyorsunuz? Bunu çılgınca merak ediyorum. (Sormamın asıl nedeni, bir gün kendi karavanımı yapmak. Birçok şeyi buradaki ustaların yardımıyla kafamda çözdüm, ama bunu çözemedim.)

Bilgilendirmeniz dileğiyle.
Olgun bey (isminizin bu olduğunu umuyorum :smiley:) karavanımı kendim imal etmedim, İzmir'de Ege karavan- Mehmet Kökçü imal etti. Wc, lavabo, duş teknesi, banyo dolabı hepsi orijinal ithal mallar. bunun dışında banyo duvarları pvc olduğunu düşündüğüm bir maddeyle kaplı. Umarım size yardımcı olabilmişimdir.

Hasmet bey biraz gec kalmisim okumakta ama karavaniniz hayirli olsun. Siz aracinizi aldiginizda icimden 2 sene nasil beklenir karavan yapmak icin ben olsam bekleyemem cok uzun sure demistim ama goruyorum ki yaklasik 2 sene gecmis ve arac coktan karavan olmus bile. Zaman cok hizli akiyor cok. :smiley:

melihbozkurt' Alıntı:
Hasmet bey biraz gec kalmisim okumakta ama karavaniniz hayirli olsun. Siz aracinizi aldiginizda icimden 2 sene nasil beklenir karavan yapmak icin ben olsam bekleyemem cok uzun sure demistim ama goruyorum ki yaklasik 2 sene gecmis ve arac coktan karavan olmus bile. Zaman cok hizli akiyor cok. :smiley:
Melih bey ben de sizin gibi düşünmüştüm ama zamanın hızı baş döndürüyor. Ne yapalım sağlıklı olalım da zaman aksın varsın :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR