Olgun bey (isminizin bu olduğunu umuyorumolguncandan' Alıntı:Haşmet bey, bu başlığı tepeden tırnağa okumam gerekecek ama, bu sayfadaki banyo/wc resimlerini görünce, çok çok merak ettiğim bir şeyi mutlaka sormam lazım.
Duş/wc kısmı paket olarak mı satılıyor, yoksa belli ölçülerde duş teknesi, lavabo vs mi alıyorsunuz? Şayet ikincisi ise, duvarlara nemin ahşabı etkilememesi için ne monte ediyorsunuz? Bunu çılgınca merak ediyorum. (Sormamın asıl nedeni, bir gün kendi karavanımı yapmak. Birçok şeyi buradaki ustaların yardımıyla kafamda çözdüm, ama bunu çözemedim.)
Bilgilendirmeniz dileğiyle.
Melih bey ben de sizin gibi düşünmüştüm ama zamanın hızı baş döndürüyor. Ne yapalım sağlıklı olalım da zaman aksın varsınmelihbozkurt' Alıntı:Hasmet bey biraz gec kalmisim okumakta ama karavaniniz hayirli olsun. Siz aracinizi aldiginizda icimden 2 sene nasil beklenir karavan yapmak icin ben olsam bekleyemem cok uzun sure demistim ama goruyorum ki yaklasik 2 sene gecmis ve arac coktan karavan olmus bile. Zaman cok hizli akiyor cok.![]()
drares' Alıntı:Son iki foto, ilki buzdolabımız. Beko 130 lt. 2 kapılı 12 volt danfoss motorlu. Kapağının açılmaması için koçtaştan buzdolabı çocuk emniyet kilidi aldık, tavsiye ederim oldukça etkili...