Benim Kamp Aracım ''Tralleis''

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan drares Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 545
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 110,292
Ynt: Benim Kamp Aracım ''Tralleis''

Buzdolabı kilidi için;yardımcı olacaksa şöyle bir alternatifde var;

031.JPG

Etiketler

armes' Alıntı:
Buzdolabı kilidi için;yardımcı olacaksa şöyle bir alternatifde var;

Teşekkürler armes,
Emniyet kilidiniz Baumeks den aldığımın aynısı.Yapışkanları nedeniyle olacak bende iyi sonuç vermedi.
Benim asıl sorduğum 130 litrelik buzdolabı 12 voltluk ise,danfos motorun kaç vat olduğu idi.
İlginize tekrar teşekkür ederim.

Bugün Tralleis'i görme şerefine nail oldum.Harika olmuş.Haşmet,güle güle kullan ;D

yucel59' Alıntı:
Bugün Tralleis'i görme şerefine nail oldum.Harika olmuş.Haşmet,güle güle kullan ;D
Yücel bey çok dar bir zaman içinde görüşebildik, önümüzdeki günlerde daha rahat bir ortamda bolca sohbet etme olanağı bulacağımıza inanıyorum :smiley:

suat54' Alıntı:
bu firmanın durumu hakkında bilgim yoktu nette araştırırken görmüştüm,bizim sitede turkuaz tuareg adındaki karavanı yaptıran arkadaşda içini mobilyacıya yaptırmış (tunç karavan diya yazmış ama sitesinde esas işi mobilyacı) oldukça kaliteli görünüyor,kolay gelsin.

Herkese selamlar. Ben İzmir'den Mustafa Tunç.
Sevgili Levent abinin (Turkuaz Tuareg) ikinci karavanına da el attıktan sonra, ismimi buralarda görmek gurur verici oldu.
Böylece, bir süredir sadece takipci ve izleyici olmaktan çıkmak durumunda kaldım. Bahaneyle kendimi tanıtmış olacağım.
Tanışmak için doğru yer midir bilemiyorum ama, bir yanlışlık varsa sanırım moderatör yardımcı olacaktır.
Mobilya ve dekorasyon işiyle uğraşıyorum. Motosiklet babadan kalma bir bağımlılık. Karavan ise, Levent abinin önceki aracı Peugeot Boxer ile başlayan, Turkuazla daha da alevlenen bir merak halini aldı. Motosikletli keyifli gezilerden sonra karavan hayatını araştırmaya başladım. Vakit buldukça forumları takip etmeye çalışıyorum.
Drares bey, sizin de karavanınızı güle güle kullanmanızı diliyorum.

Ynt: Benim Kamp Aracım ''tralleis''

Geçen haftalarda bir gün çektiğim bu fotoğraflar çok hoşuma gitti, sizinle de paylaşmak istedim. Umarım beğenirsiniz :smiley:

IMG_20131120_162254.jpg

IMG_20131120_162235.jpg

IMG_20131120_162137.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,522
Kaydolan Son Üyemiz
Melihsuzuki

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR