Taktırdığım yüksek irtifa kiti hiç bir işe yaramadı, ben de iade ettim. Ne yazık ki belirli bir mesafenin üstünde ebrspacher D 4000 ısıtıcıyı çalıştıramıyorumdrares' Alıntı:Dün bir süredir sorun olan karavanımın aküsünü değiştirdim. Varta I10-110 amp aküyü 400 liraya taktırdım. Şimdi sırada yüksek irtifada çalışmayan eberspacher d4 ısıtıcıma yüksek irtifa kiti taktırmaya geldi. Açsa ile görüştüm 218 € +kdv fiyatı varmış, Sömestr tatilinden önce taktırıyorum. (Davraz'da kayak tatili için gerekiyor )
Trafik sigortasını aralık 2014'te Ankara sigortaya 340 tl.ye yaptırmıştım. Mtv yıllık 980 tl civarında.selamlar,aracınızın bu seneki t.sigortası ve yıllık vergisi nedir öğrenebilirmiyiz,teşekkürler.
Hüseyin bey, yazınızı daha önce görmüş olmama rağmen sitedeki düzenleme nedeniyle yantlamamıştım. Kiti karavanımı yaptırdığım Ege karavan firmasına taktırmıştım. Ancak randıman alamayınca iade ettim. Şimdiyse yenisini taktırmak konusunda kararsızım, karar verirsem size cihazın etiketinin fotoğrafını yoolarım. İlginize teşekkürlerYnt: Benim Kamp Aracım ''tralleis''
Haşmet Bey, Tralleis´ te faydalı ve estetik olarakda güzel değişiklikler yaptırmışsınız. Bel ağrıları sorunu bende de olduğu için koltukların kıymetini iyi biliyorum. Ayrıca orijinal koltuk sanıyorum daha güvenceli. Büyük heki ile karavanı daha çabuk havalandırmak mümkün olabilir.
Yüksek irtifa kitinin işe yaramaması can sıkıcı. Almanca kullanım ve montaj rehberinde iki nokta dikkatimi çekti. Birincisi, kitteki hava basıncını ölçen sensörün montajında dikkat edilecek noktalar, ikinciside kitin ısıtıcıya uygun olup olmadığı konusu. Yüksek irtifa kiti almadan önce bize ısıtıcınızın üzerindeki plakanın (Typenschild:H-Kit) bir resmini gönderin, bizde uygunluğu konusunu inceleriz diye yazıyorlar. Kiti taktırdığınız firma bu konuları biliyordur diye düşünüyorum ama isterseniz plakanın bir resmini yükleyin bende firmasına sorayım.
Tralleis ile zevkli ve güzel geziler dilerim.
Sn.suat54, karavanım ruhsatta "özel amaçlı taşıt, M1 sınıfı motokaravan" olarak geçiyor. Ben de daha önce zorunlu trafik sigortası bölümünde bu konuyla ilgili bilgilendirmemi yazmıştım. O dönemde Ankara sigortanın bir kampanyası vardı ondan faydalanmıştım. Şimdi de sanırım ziraat sigortanın benzer bir uygulaması başladı.karavan sigortası bölümünde 1000-3000 tl gibi fiyatlardan millet yaka silkmiş sizinki normal oto gibi acaba ruhsatınız kamyonetmi,yada sigortacılarda kamyonetmi gözüküyor bu konudaki bilginizi karavan sigortabölümünde paylaşırsanız muzdarip arkadaşlar faydalanacaktır,iyi günler.
Enver abi sence aralık sonuna kadar kampanya kalır mı? benim pek umudum yok ama...Haşmet bey ,facebook gezenbilir sayfasında ,ankara sigortanın kampanya başlattığı paylaşılmıştı,yetişebiliriz umarım.
Enver abi sence aralık sonuna kadar kampanya kalır mı? benim pek umudum yok ama...[
benim Tüv de aralık,sigortaya bakmam lazım,belki yıl sonu hedef tutturma falan derken bakarsın bulur Aralığı..