Benim Kamp Aracım ''Tralleis''

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan drares Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 545
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 110,841

Etiketler
Ynt: Benim Kamp Aracım ''tralleis''

züğürt gezençi' Alıntı:
Aydın taraflarında kışın da gezilir herhalde??? ;D ;D
Sami abi yeter ki canın gezmek istesin. Karavan da hazırsa bir kaç dakikalık yolculuk bile insana yeter :smiley:

buralpdi' Alıntı:
Haşmet karavan paslandı diye düşünüyordum :D
selamlar
Levent karavan hiç paslanır mı? ben iş aracım olarak da karavanımı kullanıyorum, daha bu gün öğle yemeğimi karavanımda yedim, sonra da D4 eberin sıcaklığında arka yatakta 30 dk kadar dinlendim.
Gezilerimizi sorarsan; 1,5 senede bolca gezdik, ama yayınlanmak için uygun zamanı bekliyorlar :smiley:

Bir karavanı yolda fotoğraflanmış görmek,içinde dostların olduğunu bilmek çok güzel.Güzel geziler Haşmet bey.

enverdede' Alıntı:
Bir karavanı yolda fotoğraflanmış görmek,içinde dostların olduğunu bilmek çok güzel.Güzel geziler Haşmet bey.
Teşekkürler enverdede (size böyle hitap etmek çok hoşuma gidiyor, umarım mazur görürsünüz ) Her karavanın içinde yanan ışık, bence dostluğun sıcaklığın ifadesidir. Yollarda olmak dileğiyle...
:smiley: :smiley: :smiley:

nevzat' Alıntı:
Haşmet bey karavanınız çok şık duruyor,güle güle kullanın.
Nevzat bey sizin karavanınız da benim en beğendiğim karavanlar listesinin başında yer alıyor, güzel günlerde kullanmanızı diliyorum :smiley:

drares' Alıntı:
Teşekkürler enverdede (size böyle hitap etmek çok hoşuma gidiyor, umarım mazur görürsünüz ) Her karavanın içinde yanan ışık, bence dostluğun sıcaklığın ifadesidir. Yollarda olmak dileğiyle...
:smiley: :smiley: :smiley:
Mazur görmek ne demek,hoşuma gidiyor bu samimiyet,gerçek dede olacağımız günleri iple çekiyoruz :D

drares' Alıntı:
Levent karavan hiç paslanır mı? ben iş aracım olarak da karavanımı kullanıyorum, daha bu gün öğle yemeğimi karavanımda yedim, sonra da D4 eberin sıcaklığında arka yatakta 30 dk kadar dinlendim.
Gezilerimizi sorarsan; 1,5 senede bolca gezdik, ama yayınlanmak için uygun zamanı bekliyorlar :smiley:

sevindim, gezi yazısı olmayınca yatıyor zannettim, selamlar

Sn.karaali71, sn.yugun gezi yazısı yazma havamı biraz yitirdim, ama tamamen vazgeçmiş değilim. Aslında bu yıl içinde bolca gezi yaptım. Belki önümüzdeki uzun kış akşamlarında bunları paylaşır ve soğuk gecelerin ısınmasına katkıda bulunurum ;)

Dostlar bir süredir karavanımda bisiklet taşımakta sıkıntı çekiyordum. Elimdeki bisiklet taşıyıcı otomobil tipi olduğundan rahat kullanamıyordum. Benim gibi karavancı olan (kendisinin de 15 m3 camperı var) Ahmet bey (Ahmet Güngör) sayesinde dün bu sıkıntıyı sonlandırdık. Mühendis olan Ahmet abi kendisine ait hobi atölyesinde karavanı için bisiklet taşıyıcısı imal etmişti. Taşıyıcının özelliği arka kapaklardan bağımsız olup bisiklet taşırken rahatlıkla kapaklar açılıp kapanabiliyor. Taşıyıcı sol tarafta kapak menteşelerine, sağ tarafta ise monte ettiğimiz tırmanma merdivenine bağlanıyor. Şimdilik iki tane bisiklet taşımayı planlıyorum.

20141129_125152.jpg

20141129_125159.jpg

20141129_131743.jpg

20141129_131800.jpg

Haşmet bey, çaktırmadan Ahmet'in reklamını yaptığınızın farkındayım. :D
Şaka bir yana çözümü Bursa yaylalarında yakından gördüm, gerçekten harika !
Bisikletler sorun beklenmeden taşınabiliyordu. Peki gönderdiğim selamı da size taşıdı mı, sevgili Ahmet ?
Sayenizde suretini tekrar gördük, sağolun. :smiley:

Mesut abi merhaba, Ahmet abinin reklamı gerçekten yapılmalı, kendisine "patentini al, seri üretimini yapalım, vatandaşa faydamız olsun" dedim, hatta burada yayınlamak için iznini bile aldım. Gerisi kendine kalmış, ama menteşe montaj fikri gerçekten müthiş, her iki kapak bu sayede rahatlıkla açılıyor ;) Dün dalgınlığıma gelmiş taşıyıcının açık halinin fotoğraflarını çekmemişim. Bu gün de hava yağmurlu, yağmur dinerse açık halini de sizlerle paylaşırım :smiley:
Ahmet abiyle dün montaj sırasında 4 saat kadar beraberdik. Sohbete dalınca 1 saatlik montaj 4 saat sürdü, sizlerden de, Bursa'nın yaylalarından da bolca bahsettik :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,766
Kayıtlı Üye Sayımız
166,580
Kaydolan Son Üyemiz
mmehmet

SON MESAJLAR

SON KONULAR