Benim Kamp Aracım ''Tralleis''

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan drares Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 545
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 110,284
Ynt: Benim Kamp Aracım ''Tralleis''

Tralleis'le keyifli geziler,güzel anılar dilerim.

Ege Karavan imalatlarını hep beğeniyle izlemişimdir. Mehmet beyin eski kamperimizde yardımlarını unutmam mümkün değil.

Etiketler

Haşmet bey,
Tekrar hayırlı olsun,darısı başımıza demek lazım artık...Güzel gezilerde kullanmanız dileğimle...

Haşmet bey, yeni karavanızı sağlıklı,mutlu ve huzurlu gezilerde güle güle kullanmanızı dilerim.
Selam ve saygılar...
Erden / Bursa

Önceki deneyimlerin ve bunun doğal sonucu olan birikimlerin eklenmesiyle, özene bezene yaptırdığınız kamperinizi, güle güle, sağlıkla, güzel gezi ve dinlencelerde kullanmanız dileğiyle!.. :smiley:

Cavid Sezen

Haşmet bey ,

Kamperinizi , gönlünüzce , sağlık içinde , keyifli gezilerde kullanmanız dileğiyle...

Haşmet Bey,hayırlı olsun.Birkaç fotoğraf görsek nasıl olur ? ;D ;D

Teşekkürler dostlar, dün akşam saat23.30' da ancak eve gelebildik. Akşam yemeğini bile sonrasında yiyebildik. sabah erkenden işe gittik, akşama kadar da çalıştık. Akşamüstü eşim kızım ve ben karavanın temizliğine giriştik. Şimdi sıra içinin yerleştirilmesinde. Bu arada fotoğraf çekme şansım olmadı. İlk fırsatta sizlerle paylaşacağım :smiley:

eeeeee..karadeniz turu paylaşımınızda baya eskimişti :D haylazınızı şımartma zamanı şimdi...Tekeriniz düz bassın ,''Tralleis'' in karnı hep tok olsun...sağlık ve mutlulukla.

Haşmet Bey,

Yeni karavanınızı sağlıkla, keyifle çok güzel gezilerde kullanın... Her gününüz neşe dolsun...
:D :D

Dostlarım, hepinize çok teşekkür ederim. Bir gün bir yerlerde birlikte olmak dileğiyle :smiley:

Gönlümüz kesinlikle Poyrazlar'da, orayı boş geçmeyeceğiz birgün mutlaka ziyaret edeceğiz;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,522
Kaydolan Son Üyemiz
Melihsuzuki

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR