Teşekkürler Tanjutango' Alıntı:Haşmet kolay gelsin.Selamlar...
Teşekkürler Lukman, fotoğrafların hepsi bende ama hala bilgisayara aktaramadım, sizlerle ilk fırsatta paylaşacağımlukman' Alıntı:Haşmet bey Allah kalbinize göre, istediğiniz karavanı size nasip etsin. İnş. fotoğraflarını bizle paylaşırsınız
drares' Alıntı:Teşekkürler Lukman, fotoğrafların hepsi bende ama hala bilgisayara aktaramadım, sizlerle ilk fırsatta paylaşacağım
İşimiz şakaya kaldı, takılıyoruz işte...lukman' Alıntı:Senin canın sağolsun :'(
drares' Alıntı:İşin aslı telif hakkı ödemeden sizlere karavanımın fotoğraflarını göstermeyi düşünmüyorum
Sonra beleşe kopya çekip benimkinin aynısını yapacaksınız dimiii ;D
Parayı verin fotoları yayınlayayım
lukman' Alıntı:İnanın kendi yaptığınz aracın tadı bir başka. Tamam görsel anlamda hazırlar iç gıcıklandırıcı ancak, şöyle denize karşı oturup çayınızı yada nevalenizi yudumlarken yaptığınız camperin hatlarında gözlerinizin gezinmesi, yaparken yaşadığınız zorlukları ve mutlu anları hayal ederek, hatırlayarak o anları tekrar yaşamak bence çok farklı duygular.
Ben de size katılıyorum. Yeterli zamanım olsa sebze sandıklarından bile imal karavan yapmaya hevesliydim. Ama o zaman ve gerekli enerjiyi şimdilik bulamıyorum. Hatta niyetim bu karavanımı bitirdikten sonra 10 m3 bir psa alıp içini evin önünde yavaş yavaş kendim yapıp ihtiyaç duyan sevdiğim bir kişiye çok uygun koşullarla satmayı düşünüyorum. Amaç hevesi olup da maddi imkansızlıklardan dolayı ulaşamayan bir sevdalıya abilik yapmak olacaklukman' Alıntı:İnanın kendi yaptığınz aracın tadı bir başka. Tamam görsel anlamda hazırlar iç gıcıklandırıcı ancak, şöyle denize karşı oturup çayınızı yada nevalenizi yudumlarken yaptığınız camperin hatlarında gözlerinizin gezinmesi, yaparken yaşadığınız zorlukları ve mutlu anları hayal ederek, hatırlayarak o anları tekrar yaşamak bence çok farklı duygular.
drares' Alıntı:Hatta niyetim bu karavanımı bitirdikten sonra 10 m3 bir psa alıp içini evin önünde yavaş yavaş kendim yapıp ihtiyaç duyan sevdiğim bir kişiye çok uygun koşullarla satmayı düşünüyorum. Amaç hevesi olup da maddi imkansızlıklardan dolayı ulaşamayan bir sevdalıya abilik yapmak olacak
gezmen' Alıntı:Toplumcu ve sevgi yansıtan ne güzel bir örnek olur, bu düşüncenizden dolayı kutlarım Haşmet Bey ; bireyciliğin tavan yaptığı günümüzde sık rastlanmayan bir düşünce...
Cavid Sezen