Benim Kamp Aracım ''Tralleis''

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan drares Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 545
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 110,705

Etiketler

Ynt: Benim Kamp Aracım ''Tralleis''

Haşmet bey İNŞALLAH gönlünüze göre kamp aracı yaparsınız.Çünkü hem deneyimli hemde çok isteklisiniz.Bizlerde heyecanınıza ortak olacağız.Şimdilik kolay gelsin.SEVGİ ve SAYGILAR.

Evet arkadaşlar sonunda fotolar hazırlandı. :smiley:
Aracımı Ege karavana götürmeden önce ara bölmeyi ve ikili yolcu koltuğunu söküp, arak bölüme antipas ve boya yaptırdım. Artık karavan olmak için yola çıkmaya hazırdı :smiley:

Bir yanlış anlama olmasın benim aracım en son fotoğrafta ön planda sadece ön tarafı görünen ducato, arka planda görünenler diğer arkadaşlara ait olup önceden yapımına başlananlar...
Mehmet beyle görüşüp yapım aşamalarının hızlanması için gereken çalışmaları önceden planladığımız için imalat süresinin kısa olacağını ümit ediyordum. Teslimattan 1 hafta sonra görmeye gittiğimde bir çok işin yapılmış olduğunu görmek beni oldukça sevindirdi.
Aracın tüm cam ve havalandırmaları açılmış, izolasyon tamamlanmış, pencere etraflarına çerçeveleri hazırlanmış, taban izolasyonu yapılıp taban tahtası yerleşmiş ve üzerine polyvood kesilip yapıştırılmak için serilmişti :smiley:

drares' Alıntı:
Evet arkadaşlar sonunda fotolar hazırlandı. :smiley:
Aracımı Ege karavana götürmeden önce ara bölmeyi ve ikili yolcu koltuğunu söküp, arak bölüme antipas ve boya yaptırdım. Artık karavan olmak için yola çıkmaya hazırdı :smiley:

Hele şükür. Sonunda güzellikleri görebileceğiz. Kıskanmak serbesttir umarım. :D

1 mayıs günü yatığımız ziyaretimizde varılan son durum; aracın iç kaplaması hemen hemen bitmiş, banyo taslağı oluşmuş, camlardan bazıları ve havalandırmalar takılmış, atık su deposu alta yerleştirilmiş, truma gazlı su ısıtıcısının yeri hazırlanmıştı.

TA2RX' Alıntı:
Hele şükür. Sonunda güzellikleri görebileceğiz. Kıskanmak serbesttir umarım. :D
Kıskanmak ne kelime hocam, eğer bir kıskanan olacaksa o ben olmalıyım.Çünkü ben de sizin gibi karavanımı kendim yapmaya hevesliyken mecbur kalıp imalatçıya verdim. Umarım üretimi beğenirsiniz :smiley:

Karavanımıza son ziyaretimizi dün yaptık. Mutfak modülü hazırlanmış, banyo yerine oturtulup duvarları sabitlenmiş, su ısıtıcı sabitlenmiş, arka kapıların kaplamaları bitmiş, Sürgülü kaıpnın cam çıtaları yapılmış, buzdolabı yeri alıştırılıp yerine geçici oturtulmuş ve havalandırmaları açılmıştı. :smiley:

Buzdolabımız danfos motorlu 2 kapılı beko130 litre.
Karavanın sürücü mahalli üstündeki dolabın. izolasyonu ve taban tahtası tamamlanmıştı. Koltuk döşemesi için oto döşemelik kumaştan bordo-gri renklerden seçtik. Metresini 15 ve 17 liradan 5'er metre aldık. Koltuklar döşemeciye gitmiş, döner mekanizma hazırlanmıştı.
Şimdilik geldiğimiz son nokta burası. Haziran başında teslim almayı umuyorum :smiley:

Haşmet Bey ,
Gönlünüzce en kısa zamanda tamamlanmasını temenni ediyorum.
Araç içine klima koymayı düşünüyormusunuz.Birkaç yıl önce Mehmet bey ile bende görüşmüştüm genel olarak karavanlarda klima taraftarı değil izlenimi uyanmıştı bende. Araç hariç maliyet rakamlarını paylaşmanız mümkünmü en azından pazarlıkla bağlamadan önceki başlangıç halini.
Yolunuz hep açık olsun.....

Süleyman

Yüzler gülüyor ne kadar güzel Haşmet bey,
Haziran başına yetişirse ne kadar güzel olur, festival ve ilk gezi. Herşey yolunda gider umarım. Selamlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,561
Kaydolan Son Üyemiz
Alkan033

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.