Benim Kamp Aracım ''Tralleis''

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan drares Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 545
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 110,243
Ynt: Benim Kamp Aracım ''Tralleis''

Haşmet'ciğim, hayırlısı ile gönlüne göre,mutlu sonlar dilerim. Desene bitesiye karar AYDIN-İZMİR otobanını epey arşınlayacaksın. Eeeee bir hafta neler-nasıl yapıldı merakı,hafta sonu İzmir otobanında bulursun kendini.
Sevgilerimle..

Etiketler

dalgıç' Alıntı:
Haşmet'ciğim, hayırlısı ile gönlüne göre,mutlu sonlar dilerim. Desene bitesiye karar AYDIN-İZMİR otobanını epey arşınlayacaksın. Eeeee bir hafta neler-nasıl yapıldı merakı,hafta sonu İzmir otobanında bulursun kendini.
Sevgilerimle..
Abdi abi teşekkürler, mutlu sonu merekla bekliyorum. Hafta sonlarına kadar bekleyemem gibi geliyor ;D

Haşmet bey kardeşim.
Sanıyorum biz egeli karavancılar da iki elin parmaklarını geçme yolunda hızla ilerliyoruz .
Dogrusu ben cok hoşnutluk ve heyecan duymaktayım. En azından zaman zaman yakın yoredeki bizler bir araya gelip karavancılıktan soz edebilecegiz. :smiley: ;D
Bir daha hayırlı olsun kardeşim , tez zamanda karavanın a kavuşabilmen dilegiyle
Selamlar.

Haşmet bey şu anda en zor dönemdesiniz. :-X :-\ acaba neresi kesildi,neresi yapıldı,iyi oldumu acaba diye düşünmek,aracın boş olarak kapının önünde beklemesinden zor. ;D Benim araç 35 gündür kaportacıda bekliyor da ;D ;D ordan biliyorum..

Merhaba Hasmet bey ,Haydi hayirlisi baslamak bitirmenin yarisidir.Artik Tatil hayelleri kurmaya baslarsiniz.Insan araci gelene kadar devamli beyninde cesitli projelerle meskul oluyor. :smiley: Geldikten sonrada ugrasida bitmiyor.
Denizlinin neresindensiniz? Bende Denizlinin Cal ilcesi Hancalar Kasabasindanim.

Güzel hayeller dilegiyle. ;)

şado' Alıntı:
hayırlısı olsun haşmet bey darısı başıma bende 10 aydır bekliyorum .
teşekkürler Şadan bey,sayılı gün çabuk geçiyor. size tavsiyem bu süre içinde aracınızın alt yapısına yönelik bakımlarını tamamlamanız. Benim kaportada küçük bir sorun vardı, havalar düzelsin hallederiz dedik. Yağmurlar bitmeden Nisan ortası oldu. Karavan olduktan sonra halledeceğiz. :smiley:

mehmet_mtrs' Alıntı:
Haşmet bey kardeşim.
Sanıyorum biz egeli karavancılar da iki elin parmaklarını geçme yolunda hızla ilerliyoruz .
Dogrusu ben cok hoşnutluk ve heyecan duymaktayım. En azından zaman zaman yakın yoredeki bizler bir araya gelip karavancılıktan soz edebilecegiz. :smiley: ;D
Bir daha hayırlı olsun kardeşim , tez zamanda karavanın a kavuşabilmen dilegiyle
Selamlar.
Mehmet abi teşekkürler, aslında Ege'de bildiğimizin çok üstünde sayıda karavancı var ama bölge çok dağınık olduğundan ve çoğu hala internet kullanmadığından haberdar olamıyoruz. :smiley:

züğürt gezençi' Alıntı:
Haşmet bey şu anda en zor dönemdesiniz. :-X :-\ acaba neresi kesildi,neresi yapıldı,iyi oldumu acaba diye düşünmek,aracın boş olarak kapının önünde beklemesinden zor. ;D Benim araç 35 gündür kaportacıda bekliyor da ;D ;D ordan biliyorum..
Sami abi dün dayanamayıp eşim ve kızımla birlikte gidip karavanımızı gördük. Çok özlemişiz, hasret giderdik ;D
Senin kaportacı da biraz fazla mı uzatmış acaba? :eek:
Hayırlısı olsun :smiley:

gezgör' Alıntı:
Merhaba Hasmet bey ,Haydi hayirlisi baslamak bitirmenin yarisidir.Artik Tatil hayelleri kurmaya baslarsiniz.Insan araci gelene kadar devamli beyninde cesitli projelerle meskul oluyor. :smiley: Geldikten sonrada ugrasida bitmiyor.
Denizlinin neresindensiniz? Bende Denizlinin Cal ilcesi Hancalar Kasabasindanim.

Güzel hayeller dilegiyle. ;)
Ercan bey karavanın yapımına başladık, umarım bittiğini de görürüz ::smiley:
Gezi planları o kadar çok ki hangisinden başlayacağımıza karar veremiyoruz :D
Denizli merkezdenim. Ailem halen orada yaşıyor. Ben 18 senedir Aydın'da yaşıyorum.
Buralara gelirseniz beklerim :smiley:

Arkadaşlar dün karavan adayımızı görmeye gittik. Aslında beklediğimden fazla iş yapıldığını görünce mutlu oldum. Aracımın pencereleri, havalandırmaları açılmış, ahşaptan çerçeveleri yapılmış, elektrik ve su girişleri monte edilmiş, iç izolasyonu tamamlanmış, taban izolasyonunun üzerine taban tahtası yerleşmişti. Hatta tabana serilecek olan taban kaplaması pollywood bile kesilip yerine yerleşmiş, yapıştırma işi kalmıştı.
Pazartesi akşamı aracmı teslim ettiğim düşünülürse Mehmet[SIZE=78%] beyin çalışmasını takdir ettim.[/SIZE] :eek:

kazasız belasız sağlıkla güzel gezilerde kullanın sonuç gönlünüze göre olur inşaallah...Yanlış bilmiyorsam Ege karavan zannedersem Ankara kökenli bir ustanın...Tez zamanda resimlerini görürüz...

abucam' Alıntı:
kazasız belasız sağlıkla güzel gezilerde kullanın sonuç gönlünüze göre olur inşaallah...Yanlış bilmiyorsam Ege karavan zannedersem Ankara kökenli bir ustanın...Tez zamanda resimlerini görürüz...
Sn.abucam teşekkürler.Haklısınız,Mehmet bey daha önce Ankara'da yaşamış. Fotoğraflar aslında mevcut ama cep tlf.dan bilgisayara bağlantı kablosu ile aktarmada bir sorun yaşıyorum :(
En kısa sürede paylaşmayı umuyorum :smiley:

Haşmet Hocam ha gayret az kaldı.Kısa sürede karavanına kavuşup yollarda karşılaşmak dileği ile selamlar gönderiyorum.

mustafayetim' Alıntı:
Haşmet Hocam ha gayret az kaldı.Kısa sürede karavanına kavuşup yollarda karşılaşmak dileği ile selamlar gönderiyorum.
Teşekkürler Mustafa bey :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR