mustafayetim
Evim Arkamda Dünya Önümde
Ynt: Benim Kamp Aracım ''Tralleis''
Haşmet Hocam çok sevindim haydi hayırlısı diyorum selamlar.
Haşmet Hocam çok sevindim haydi hayırlısı diyorum selamlar.
Hüseyin bey, teşekkürler. Mehmet beyi yaklaşık 6 yıldır tanıyorum, yaptığı işe gerçekten emek harcayan ve hakkını vermeye çalışan bir kişi. Aramızda onu tanıyıp karavanı konusunda yardım alan bir çok kişi var. Üstelik İzmir'de olması bizim için çok rahatlık. Sadece 50 dk. yolculukla kendisine ulaşabiliyoruz. Hem imalat aşamasında, hem de sonrasında bir sıkıntımız olduğunda yakınımızda olması bize güven veriyor.Aliço' Alıntı:Haşmet Bey,
Mehmet Bey kendini kanıtlamış bir usta. İsabet olmuş.
Bir an önce karavanınıza kavuşmanızı dilerim.
Ahmet bey teşekkür ederim, ben zaten Denizli'liyim. Ailem Çaybaşında oturuyor, yolum mutlaka düşer, bir çayınızı içerim.edessastelio' Alıntı:Merhaba, Haşmet bey,
Yukarıdaki yazınız üzre önceden araştırmışsınız, eger benim gibi yanlış bir karar vermiş olsaydınız kapalı kutuya para ödemiş olurdunuz.
EGE karavan mehmet beye gelince, Foça tarafında bir gezide kendisi ile tanışma fırsatım oldu, yapmış olduğu bir karavanı orada gördük.İyi bir ustadır. Memnun kalacağınızı umarım. Neyazikki ben mağduriyetimden sonra tanıdım Mehmet beyi...
Başlamak bitirmenin yarısı...Hayırlı uğurlu olsun.
Denizli Tarafına yolunuz düşerse beklerim.Çınar meydanında kime sorsanız tarif ederler beni. Depo kozmetik.
Selam ve saygılar
Serdar güzel dilekleriniz için teşekkürler. Görüşmek dileğiyleSRDRGV' Alıntı:Haşmet bey merhaba ,
Gönlünüze göre , ayağı yere sağlam basan , yollarda olan , sıcak ve sevimli bir karavan olması dileğiyle...
Suat bey teşekkürlersuat54' Alıntı:hayırlı olsun.
Ahmet teşekkürler. Camper fikrinin olgunlaşmasında senin de çok katkın var. O motokaravan fotolarını rüyalarımda çoook gördümyasiko' Alıntı:Hayırlı olsun Haşmet. İnşallah gönlünce olur.
Teşekkürler Mustafa bey, beklenen an geldi. Sonunda startımızı verdikmustafayetim' Alıntı:Haşmet Hocam çok sevindim haydi hayırlısı diyorum selamlar.
Teşekkürler Cüneyt beycuneytulu' Alıntı:Haşmet bey hayırlı olsun, her şey gönlünüzce olur inşallah.
Nihat abi teşekkürler, doğru karar olduğunu düşünüyorumzaloğlu' Alıntı:Haşmet doktorum isabetli bir karar vermişsiniz hayırlı olsun.
drares' Alıntı:Bekir Kemal hocam, önce karavanı kendim yapmaya heveslensem de sonrasında yeterli zaman ve deneyimimin olmadığını gördüm. Şöyle mi? böyle mi? derken aracın 5 yaşını doldurmasına 1 ay kaldı. En iyisi bilen ellere teslim etmek diyerek bu kararı aldık.
Teşekkürler
drares' Alıntı:Aracı alalı 17 ay olmuş, dün gibi...
Neredeyse benim askerlik sürem kadar :
Sizin askerlik kaç yıldı?