Teşekkürler armes,
Emniyet kilidiniz Baumeks den aldığımın aynısı.Yapışkanları nedeniyle olacak bende iyi sonuç vermedi.
Benim asıl sorduğum 130 litrelik buzdolabı 12 voltluk ise,danfos motorun kaç vat olduğu idi.
İlginize tekrar teşekkür ederim.
Son iki foto, ilki buzdolabımız. Beko 130 lt. 2 kapılı 12 volt danfoss motorlu. Kapağının açılmaması için koçtaştan buzdolabı çocuk emniyet kilidi aldık, tavsiye ederim oldukça etkili...
bu firmanın durumu hakkında bilgim yoktu nette araştırırken görmüştüm,bizim sitede turkuaz tuareg adındaki karavanı yaptıran arkadaşda içini mobilyacıya yaptırmış (tunç karavan diya yazmış ama sitesinde esas işi mobilyacı) oldukça kaliteli görünüyor,kolay gelsin.
Herkese selamlar. Ben İzmir'den Mustafa Tunç.
Sevgili Levent abinin (Turkuaz Tuareg) ikinci karavanına da el attıktan sonra, ismimi buralarda görmek gurur verici oldu.
Böylece, bir süredir sadece takipci ve izleyici olmaktan çıkmak durumunda kaldım. Bahaneyle kendimi tanıtmış olacağım.
Tanışmak için doğru yer midir bilemiyorum ama, bir yanlışlık varsa sanırım moderatör yardımcı olacaktır.
Mobilya ve dekorasyon işiyle uğraşıyorum. Motosiklet babadan kalma bir bağımlılık. Karavan ise, Levent abinin önceki aracı Peugeot Boxer ile başlayan, Turkuazla daha da alevlenen bir merak halini aldı. Motosikletli keyifli gezilerden sonra karavan hayatını araştırmaya başladım. Vakit buldukça forumları takip etmeye çalışıyorum.
Drares bey, sizin de karavanınızı güle güle kullanmanızı diliyorum.