El freni fren merkezine bağlı değildir, basit bisiklet freni mantığıyla tel ile çalışır. dif.çıkışında tabla arkasında ayar vidası var onu sıkarak halletmeye çalış bence.smtp' Alıntı:Arabamın el freni hiç tutmuyor, açıp baktım balatalar da fena değil. merkezden şüpeleniyorum. Merkezin harcinde başka bişeyden olabilirmi bilen varmı.
5 kişilik iyi olur tabiki direk hususi geçer. ama bu sefer koltuk sökme projesi isteyecekler. oda ayrı bir masraf olacak. eğer proje istemeden 5 kişilik yazacaklarsa hiç uğraşmadan yazdırması daha iyi tabi.kokteknik' Alıntı:4+1 koltuk için hiç itiraz etmeyin yaptırın gitsin 5 kişilik araç iyidir 7 kişiden fazlası için ertesi sene 11 kişilik araç minibuş deyip muayeneyi yıla bire düşürüyor ben tecrube ettim
smtp' Alıntı:Defender e lpg taktıracağım, tavsiye olunacak bir marka varmıdır acaba. Tecrübe edenlerden yönlendirme bekliyorum. Aynı şekilde lastik ve cant. Aslında cant konusunda biraz çelişkideyim, orjinaller kalsın tarafı daha ağır basıyor. Sonuçta onu üretenler onu uygun görmüşler biraz allayıp pullarım kendi cantlarını maliyet den de kaçmış olurum. Tavsiyelerinizi eksik etmeyin lütfen.
hadi gözün aydın geçmiş olsunsmtp' Alıntı:Evet muayene işini hallettim sonunda 5 kişilik hususi olarak işlendi. Boşuna çekinmişim hiç zorlukta yaşamadım aslında. Değrli arkadaşlar şimdi bana orjinal 16'' defender jantına en uygun olabilecek hem arazi hemde asfalt tipi lastik önerileriniz bekliyorum.