Belgrad - Kısırkaya Off-Road Gezisi (28 Şubat 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SDC Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 266
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 36,417
Ynt: Belgrad - Kısırkaya Off-Road Gezisi (28 Şubat 2010)

DCPU'yu Naci, kullandı ve performansına olumsuz hiçbirşey demedi (Tiny'e kıyasla), gerisini siz düşünün. Çok güzel bir motora sahip.

Etiketler

nkurtkaya' Alıntı:
DCPU'yu Naci, kullandı ve performansına olumsuz hiçbirşey demedi (Tiny'e kıyasla), gerisini siz düşünün. Çok güzel bir motora sahip.

DCPU ya laf edeni Allah çarpar zaten be :smiley: Caponlar ve Kovboylar bile ses edemiyor LR ci laf edermi o güzelim varlığa :smiley:

mücahit şaşarım şaşarım neye şaşarım biliyomusun, sağ kanalı deneyip çıkamayan sol kanalı deneyip çıkamayan toyota her iki kanalı beraber kullanıp çaprazlama nasıl çıktı. yaratan verdi bi kuvvet işte. :D :D

Derya abi teşekkurler çok fazla arazi tecrubem yok bunu ordada soyledım burdada soylerım utanmam sikilmam yoksa lr cikmiş lc cikmiş benim pek umurumda degil bu iş gelip eninde sonunda paraya dayaniyor. ne kadar kofte o kadar ekmek herkez imkanlari dahilinde hobisini yapiyor keyfine bakiyor beni ilgilendiren kismi bu gıreliim çikalim iki muhabbet biraz makara sitres atalim yeter.
çagonoz olayina gelince butun suç sevtap hanimin iki metre geriye gitmediki gecelim sag tarafa yari orda yari burda devam ama turbo dizel torku gercekden farkli
yanliz abicim bir telsiz al gozunu seveyim cakmaga falan takariz seyyar olur delmeyiz araci ama al abicim yok bana gore hava hoşda gelen var gelemeyen var....

heytem abi ne demek bende sonradan yamandim ama isterim yanima bir toyota daha

videolara devam
http://www.dailymotion.com/video/xcf1xr_k%C4%B1s%C4%B1r-kaya-merdiven_sport

V8 in ciğerleri biraz su topladı ama yinede çıktı
http://www.dailymotion.com/video/xcf229_mordo-merdiven_sport

su soğuktu biraz üşüdü tabi ;D
http://www.dailymotion.com/video/xcf23r_mordo-su

Gezi programı nerede yayınlanıyor? nasıl haber dar olacağız ? güzel gezi olmuş olmuşta keşke bizimde haberimiz olabilseydi keşke bizde katılabilseydik keşke en azından seyredebilseydik.

Off-road ile ilgili gezi ve etkinlikler bu bölümde yayınlanıyor. Bu geziyi de geçen çarşamba'dan tartışmaya başlamıştık.

http://www.gezenbilir.com/index.php?board=267.0

kasirga1' Alıntı:
mücahit devam edeyimmi ? ;D ;D ;D
devam mahmut devaaam. ben önden ilerlemiştim, sulu çayırda küçük su geçişini pardon geçemeyişini göremedim devaaam.

deryaderin' Alıntı:
devam mahmut devaaam. ben önden ilerlemiştim, sulu çayırda küçük su geçişini pardon geçemeyişini göremedim devaaam.
abi biraz daha süre vereyim mucahite bakarsın fidyeyi getirirse yayınlamayacağım bir leğen suda boğulduğunu ;D ;D ;D

yayy derya abı sendemı?
mahmut bey yazdım bunu dostum.
Ama neden şaşiriyorum kı ha ıngılız ha amerıkan ne farkı var kı
bende dıyorum gezılerden sonra toyotacılar neden yorumlara hıç karısmıyolar abı nasıl konussunlar suraya bak herkez uzerıme usuttu.
koy abıcım vıdeoyu koy ama benı ceken aracı vıdeosunuda koycaksın benden ılerdemı kalmıs gerıdemı gorecez
benım aracım şitandart kardeşim at lastik var uzerınde az bıseyde yuksek digerleri girtlak
nejat abı tarafsız fotoları beklıyorum.
kandırdınız benı bır daha arabalarınızı tamır etmıcem kardesım.

Mucahit LR larin altindan yag akiyormuydu ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,624
Kaydolan Son Üyemiz
turbotesisat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR