Belgrad - Kısırkaya Off-Road Gezisi (28 Şubat 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SDC Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 266
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 36,419
Ynt: Belgrad - Kısırkaya Off-Road Gezisi (28 Şubat 2010)

cihanülker' Alıntı:
ulennnn mücahit tak şu arabana lastikleride ,kazandığımız maçları ,kaybetmeyelim sonra demesinler toyota gitmiyor diye :D

;D ;D ;D ;D ben göreceğimi gördüm , MKG hiç değilse biraz yürüyordu AT lerle ;D ;D ;D ;D ;D

Etiketler

cihanülker' Alıntı:
lastiktendir lastikden , LR buluşmasındada ben kalınca diyordunuz ya lastik diye :D

Aynen öyle Cihan. STT bir yere kadar. Geri kalanı için MT117 :smiley:

Cihan abiyide belgrad da görmek isteriz bi gün ;D ;D ;D

nkurtkaya' Alıntı:
Aynen öyle Cihan. STT bir yere kadar. Geri kalanı için MT117 :smiley:
Yani STT yaramaz o yol şeysileri için mi demek istedin şimdi sen ? ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
aynen şaka bir yana STT bir yere kadar tamam ,yani asfalt yol karışımında ok ,ama iş tam çamura veya balçığa geldiğinde başka lastik olmalı ,

Beklediğim cevap ;D ;D ;D Sevtabın 90 da da STT yokmu ? hemde o araç tamamen standart, önde arkada kilidi olmayan , en ufak motorlu, motoruna göre en ağır araçlardan biri değilmi? sonucu sen çıkar ben bukadar yazayım ;D ;D ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Beklediğim cevap ;D ;D ;D Sevtabın 90 da da STT yokmu ? hemde o araç tamamen standart, önde arkada kilidi olmayan , en ufak motorlu, motoruna göre en ağır araçlardan biri değilmi? sonucu sen çıkar ben bukadar yazayım ;D ;D ;D ;D ;D

yavuz lastik konuşuyorduk şimdi nerden konu oraya geldi yine ulennn :D, peki neden çıkmadı sonradan elizabeth orayı acaba , arazide önden gitmednin bazen avantajları vardır ,benim açtığım kanaldan ,suzukinin yürüyemesi gibi veya senin araçla açtığın kanaldan defender çıkmaması gibi ,ayrıca bazen kg avantaj olur sen daha iyi bilirsin bu işleri :D

güzel ve keyifli bir gezi olmuş paylaşım için teşekkürler

nkurtkaya' Alıntı:
Mücahit sen gerçekten burayı geçemedin mi yahu? Ben Defender ile yukarıda olduğumdan göremiyordum, Derya abi Toyota battı dedi ama şaka zannetmiştim.

Senin acilen Silverstone Extreme MT117 veya Insa Turbo Special Track alman lazım. Oradan geçen Defender ve Discovery'de bunlar vardı ;)
Lastiklerin yüzünden Toyota'nın adına gölge düşüyor ona göre...
Nejat gitmeyin adamın bu kadar üstüne :smiley: insa turbo ile mordo da kaldı burada

Zevkli bir gezi olmuş devamını bekleriz.Paylaşım için teşekkürler

cihanülker' Alıntı:
kürşat benim yol şeysi yürümez , be oralarda kardeşim ağır gelir o parkur bana :D :D :D ,ben sadece hafif çamur ,ve hafta sonu için almıştım aracımı , oralara sokamam :D :D

abi sana köprü buluruz biz belgraddada olmazsa barajlar var ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,626
Kaydolan Son Üyemiz
cumhur kaya

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.