RedlinE' Alıntı:hop hoppp soz verdın.
Sen orda rahatsın tabı burda aramlar benı napar bılıyomusun en kısası 190 aloo kardeşini dusun.
SDC' Alıntı:Eyvallah Ufukcum ;D
Ama işte hep ispatlamak zorunda kalmak deli ediyor beni
Herhangi bir gezide ilk kez karşılaştığım arkadaşlarımın hepsinin aklından aynı şey geçiyor (eminim): "amaaan bu bayan da gelmiş off-road yapıcam diye, şimdi her yerde takılır, bizi de yavaşlatır, onu kurtarmakla uğraşırken gezi de yalan olur" ;D ;D ;D
Bunu o kadar kanıksadım ki her gezi benim için bir yarış haline geliyor ve kimi zaman da gereksiz riskler almama neden oluyor :-\
Yine de herşeye rağmen off-road yapmayı seviyorum
Bu arada "kanıt" isteyen Ahmet Bey nerede ???
RedlinE' Alıntı:abıcım gelsene gozunu seveyım bır hafta sonu hem bunların arqacı gomuldumu zor cıkıyor ıkı toyota zor cektık cıkardık
cektıklerı resımlerı kıtap yapsak ıkı zagor cıkar bak tek bır kare yok.
Wolverine-Grand Cherokee' Alıntı:Israrla söylüyorum buna 'nazar' derler hem japonda hem ingilizde olucak iş değil yoksa yani![]()
SDC' Alıntı:Japona bir araç parası daha yedirdikten sonra ingilizin arızası dokunmuyor insana Özgürcüm...
Tabi bir amerikancı olarak sen de bilemezsin, servisten ya da tamirden 200TL nin altında, cüzi bir ücret ödeyip dönmenin dayanılmaz hafifliğini ;D ;D ;D
Ooohh ingilizi hiç korkmadan, tepe tepe kullanıyorsun birşey olmuyor. Olsa bile arızalı araçla eve kadar gelebiliyorsun. Aracını bir günde teslim ediyorlar ve sizinkilere kıyasla azıcık bişe ödüyorsun, bittiii
Yani Özgürcüm demem o ki Elizabeth'ime nazar falan değmedi
Belki çok zorladım, belki bir yere takıldı ama belki aramızda binlerce cc, yüzlerce beygir farkı olan bir caponun nazarı değmiş olabilir ;D ;D
SDC' Alıntı:"amaaan bu bayan da gelmiş off-road yapıcam diye, şimdi her yerde takılır, bizi de yavaşlatır, onu kurtarmakla uğraşırken gezi de yalan olur"
SDC' Alıntı:Japona bir araç parası daha yedirdikten sonra ingilizin arızası dokunmuyor insana Özgürcüm...
Tabi bir amerikancı olarak sen de bilemezsin, servisten ya da tamirden 200TL nin altında, cüzi bir ücret ödeyip dönmenin dayanılmaz hafifliğini ;D ;D ;D
Ooohh ingilizi hiç korkmadan, tepe tepe kullanıyorsun birşey olmuyor. Olsa bile arızalı araçla eve kadar gelebiliyorsun. Aracını bir günde teslim ediyorlar ve sizinkilere kıyasla azıcık bişe ödüyorsun, bittiii
Yani Özgürcüm demem o ki Elizabeth'ime nazar falan değmedi
Belki çok zorladım, belki bir yere takıldı ama belki aramızda binlerce cc, yüzlerce beygir farkı olan bir caponun nazarı değmiş olabilir ;D ;D
RedlinE' Alıntı:özgür dostum takma kafana savunmaya geçti ablamiz gelene koyuyo lafii
kizma be ablacim sikinti yok. sakin sakin!
RedlinE' Alıntı:neeee gezdikden sonra evemi donuyosun. ya ablacim gezinin yarısında benden bukadar deyip kaçmadinmi?
motor tır tır eksoz pır pır
beyler rica ediyorum 25 km gecen geziler duzenlemeyin gelen var gelemıyen var.
gerceklerin resmi
en attakide benim araçdaki hasar
biz senin geri döndüğünü 2. etaba yaklaştığımızda telsizden duyduk ve üzüldükSDC' Alıntı:Aaa ne kaçması yahu, ben egoistlik yapmadım ve çok hoşuma giden bu geziden sizin için feragat ettim. Arıza büyürse herkesin tadı kaçar diye
Ayrıca Özgür bilir beni ve ne demek istediğimi, caponla her geziden nasıl çekici üzerinde döndüğümü ;D
Eğer sen de bilseydin geçmişi, anlayacaktın neden defender için bu kadar iyi konuştuğumu
Savunma falan yok, gördüğümü ve yaşadığım iyi/kötü tecrübeleri aktarıyorum belki size de bir faydası olur yazdıklarımın ;D