Belgrad - Kısırkaya Off-Road Gezisi (28 Şubat 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SDC Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 266
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 36,415
Ynt: Belgrad - Kısırkaya Off-Road Gezisi (28 Şubat 2010)

hop hoppp soz verdın.
Sen orda rahatsın tabı burda aramlar benı napar bılıyomusun en kısası 190 aloo kardeşini dusun.

Etiketler

SDC' Alıntı:
Eyvallah Ufukcum ;D

Ama işte hep ispatlamak zorunda kalmak deli ediyor beni :(

Herhangi bir gezide ilk kez karşılaştığım arkadaşlarımın hepsinin aklından aynı şey geçiyor (eminim): "amaaan bu bayan da gelmiş off-road yapıcam diye, şimdi her yerde takılır, bizi de yavaşlatır, onu kurtarmakla uğraşırken gezi de yalan olur" ;D ;D ;D

Bunu o kadar kanıksadım ki her gezi benim için bir yarış haline geliyor ve kimi zaman da gereksiz riskler almama neden oluyor :-\

Yine de herşeye rağmen off-road yapmayı seviyorum :smiley:

Bu arada "kanıt" isteyen Ahmet Bey nerede ???

Israrla söylüyorum buna 'nazar' derler hem japonda hem ingilizde olucak iş değil yoksa yani :smiley:

abıcım gelsene gozunu seveyım bır hafta sonu hem bunların arqacı gomuldumu zor cıkıyor ıkı toyota zor cektık cıkardık
cektıklerı resımlerı kıtap yapsak ıkı zagor cıkar bak tek bır kare yok.

RedlinE' Alıntı:
abıcım gelsene gozunu seveyım bır hafta sonu hem bunların arqacı gomuldumu zor cıkıyor ıkı toyota zor cektık cıkardık
cektıklerı resımlerı kıtap yapsak ıkı zagor cıkar bak tek bır kare yok.

geleceğim yakın bir zamanda ,kaçarız gideriz beraber önlere kilitte geliyor takayımda öyle gidelim yoksa dillerinden kurtulamayız :D

hocam kasma o kadar onlar takacak bırsey bulurlar..

Wolverine-Grand Cherokee' Alıntı:
Israrla söylüyorum buna 'nazar' derler hem japonda hem ingilizde olucak iş değil yoksa yani :smiley:

Japona bir araç parası daha yedirdikten sonra ingilizin arızası dokunmuyor insana Özgürcüm...

Tabi bir amerikancı olarak sen de bilemezsin, servisten ya da tamirden 200TL nin altında, cüzi bir ücret ödeyip dönmenin dayanılmaz hafifliğini ;D ;D ;D

Ooohh ingilizi hiç korkmadan, tepe tepe kullanıyorsun birşey olmuyor. Olsa bile arızalı araçla eve kadar gelebiliyorsun. Aracını bir günde teslim ediyorlar ve sizinkilere kıyasla azıcık bişe ödüyorsun, bittiii :smiley:

Yani Özgürcüm demem o ki Elizabeth'ime nazar falan değmedi ;)

Belki çok zorladım, belki bir yere takıldı ama belki aramızda binlerce cc, yüzlerce beygir farkı olan bir caponun nazarı değmiş olabilir ;D ;D

SDC' Alıntı:
Japona bir araç parası daha yedirdikten sonra ingilizin arızası dokunmuyor insana Özgürcüm...

Tabi bir amerikancı olarak sen de bilemezsin, servisten ya da tamirden 200TL nin altında, cüzi bir ücret ödeyip dönmenin dayanılmaz hafifliğini ;D ;D ;D

Ooohh ingilizi hiç korkmadan, tepe tepe kullanıyorsun birşey olmuyor. Olsa bile arızalı araçla eve kadar gelebiliyorsun. Aracını bir günde teslim ediyorlar ve sizinkilere kıyasla azıcık bişe ödüyorsun, bittiii :smiley:

Belki çok zorladım, belki bir yere takıldı ama belki aramızda binlerce cc, yüzlerce beygir farkı olan bir caponun nazarı değmiş olabilir ;D ;D

:D :D :D :D :D :D:D:D ne diyeyim allah kurtarsın derler bizde

SDC' Alıntı:
"amaaan bu bayan da gelmiş off-road yapıcam diye, şimdi her yerde takılır, bizi de yavaşlatır, onu kurtarmakla uğraşırken gezi de yalan olur"

Sonuçda araban varmı var offroad yapıyomusun yapıyosun. daha ne olsun yahu :smiley:

neler var nelerrrrrrrr :smiley: :smiley:

neeee gezdikden sonra evemi donuyosun. ya ablacim gezinin yarısında benden bukadar deyip kaçmadinmi?
motor tır tır eksoz pır pır
beyler rica ediyorum 25 km gecen geziler duzenlemeyin gelen var gelemıyen var.

gerceklerin resmi
en attakide benim araçdaki hasar

26022010316.jpg

26022010315.jpg

26022010318.jpg

26022010320.jpg

27022010322.jpg

SDC' Alıntı:

Ya dur hemen karşı atağa geçme ben cenk alanında taraf değilim :D Nazar konusunda ciddiydim ama sen benim masrafsız aracıma laf attın :smiley: Bilen bilir beni aracın limitlerini bilirim.Daha da kırmadım şükür aracı.Ayrıca en uzun işim yarım gün sürdü ;) Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :smiley:

buda şimdiki hali
masallah masallaaahhhh
elizabet sende de sende masallahh
yediniz adamin 2010 farini
elin japonu napsın zaten var 3 tane kilidi hiç olmayanlar dusunsun
ben dedim abime kim masallah demedi sen bılıyosundur:smiley:

ben ılk gordugum anda soyledım :smiley:

27022010323.jpg

26022010319.jpg

özgür dostum takma kafana savunmaya geçti ablamiz gelene koyuyo lafii
kizma be ablacim sikinti yok. sakin sakin!

RedlinE' Alıntı:
neeee gezdikden sonra evemi donuyosun. ya ablacim gezinin yarısında benden bukadar deyip kaçmadinmi?
motor tır tır eksoz pır pır
beyler rica ediyorum 25 km gecen geziler duzenlemeyin gelen var gelemıyen var.

gerceklerin resmi
en attakide benim araçdaki hasar

Aaa ne kaçması yahu, ben egoistlik yapmadım ve çok hoşuma giden bu geziden sizin için feragat ettim. Arıza büyürse herkesin tadı kaçar diye :smiley:

Ayrıca Özgür bilir beni ve ne demek istediğimi, caponla her geziden nasıl çekici üzerinde döndüğümü ;D

Eğer sen de bilseydin geçmişi, anlayacaktın neden defender için bu kadar iyi konuştuğumu ;)

Savunma falan yok, gördüğümü ve yaşadığım iyi/kötü tecrübeleri aktarıyorum belki size de bir faydası olur yazdıklarımın ;D

SDC' Alıntı:
Aaa ne kaçması yahu, ben egoistlik yapmadım ve çok hoşuma giden bu geziden sizin için feragat ettim. Arıza büyürse herkesin tadı kaçar diye :smiley:

Ayrıca Özgür bilir beni ve ne demek istediğimi, caponla her geziden nasıl çekici üzerinde döndüğümü ;D

Eğer sen de bilseydin geçmişi, anlayacaktın neden defender için bu kadar iyi konuştuğumu ;)

Savunma falan yok, gördüğümü ve yaşadığım iyi/kötü tecrübeleri aktarıyorum belki size de bir faydası olur yazdıklarımın ;D
biz senin geri döndüğünü 2. etaba yaklaştığımızda telsizden duyduk ve üzüldük :( :( :( aklıma japon la başına gelenler geldi sonra dedimki en azından aracının üstünde geriye dönüyor teselli ettim kendimi ama birde senin bir arabalı vapur vukuatın var bunu heralde buradaki kimse bilmez ;) sen bence Özgürü dikkate al ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,834
Kayıtlı Üye Sayımız
166,624
Kaydolan Son Üyemiz
turbotesisat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR