Belgrad - Kısırkaya Off-Road Gezisi (28 Şubat 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SDC Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 266
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 36,418
Ynt: Belgrad - Kısırkaya Off-Road Gezisi (28 Şubat 2010)

RedlinE' Alıntı:
.........................
koy abıcım vıdeoyu koy ama benı ceken aracı vıdeosunuda koycaksın benden ılerdemı kalmıs gerıdemı gorecez
benım aracım şitandart kardeşim at lastik var uzerınde az bıseyde yuksek digerleri girtlak
nejat abı tarafsız fotoları beklıyorum.
...............

O anın fotoğrafı yok be Mücahit, siz aşağıda battığınız yerden kurtulmaya çalışırken, biz Defender ile tepeyi çıkmış sizi bekliyorduk :smiley:

Etiketler

RedlinE' Alıntı:
yayy derya abı sendemı?
mahmut bey yazdım bunu dostum.
Ama neden şaşiriyorum kı ha ıngılız ha amerıkan ne farkı var kı
bende dıyorum gezılerden sonra toyotacılar neden yorumlara hıç karısmıyolar abı nasıl konussunlar suraya bak herkez uzerıme usuttu.
koy abıcım vıdeoyu koy ama benı ceken aracı vıdeosunuda koycaksın benden ılerdemı kalmıs gerıdemı gorecez
benım aracım şitandart kardeşim at lastik var uzerınde az bıseyde yuksek digerleri girtlak
nejat abı tarafsız fotoları beklıyorum.
kandırdınız benı bır daha arabalarınızı tamır etmıcem kardesım.
neeeeeeeeyy
standartmı araç mı ?
lastik a/t mi ?
senden izin çıktıysa yüklerim ne demek gönüller bir olsun ;D ;D ;D

RedlinE' Alıntı:
...çagonoz olayina gelince butun suç sevtap hanimin iki metre geriye gitmediki gecelim sag tarafa yari orda yari burda devam ama turbo dizel torku gercekden farkli...

Haydaa kabak benim başıma patladı ;D ;D ;D

Yahu benimle ne ilgisi var ???

Sen alternatif yolda duruyordun, videodan da görüleceği gibi ben etabı geçtim gittim :smiley:

Seninki "oynayamam yerim dar" hesabı ;D ;D

yorumsuz
http://www.dailymotion.com/video/xcf45l_mucahit-dere-ge%C3%A7isi_sport

bunun yorumu zaten video da mevcut ;D ;D ;D
http://www.dailymotion.com/video/xcf46w_mucahit-%C3%A7ekilme_sport

Abi oldum gulmekden ;D o ses kimindi ?

Araba calisiyormu Guven? Calisiyor. E neden gitmiyor ? Oturdu... ;D

evet şitandart ne var yanı degılmı
haa ama su var japonların kıyle amerıkanların şitandart anlayisi bır dıgıl dostum keza ıngılızlerde adamların ruhu calma konusunda bırlestıgı ıcın yapacak bısey yok. 5.2 motor rahat konfor ıkı goz boyama neymıs arazı seysı pehhhh
yesınler sızın arazı araçlarnızı ...
dusunuyorumda es keza orda bır lambam yansaydı yada motorum tekleseydı paspasım kopsaydı ne bılıyım eksozum yarılsaydı burda benı varya madara etmıstınız neysekı ben olgun bırı olarakdan bu ayıplarınızı dıger kardeslerımle paylaşmıyorum.
kurşat kardeşim yorum yapmıyorum artık moddan uyarı geldı bıraz ınsaflı ol herkezın ayıbını soyleme dıye

RedlinE' Alıntı:
evet şitandart ne var yanı degılmı
haa ama su var japonların kıyle amerıkanların şitandart anlayisi bır dıgıl dostum keza ıngılızlerde adamların ruhu calma konusunda bırlestıgı ıcın yapacak bısey yok. 5.2 motor rahat konfor ıkı goz boyama neymıs arazı seysı pehhhh
yesınler sızın arazı araçlarnızı ...
dusunuyorumda es keza orda bır lambam yansaydı yada motorum tekleseydı paspasım kopsaydı ne bılıyım eksozum yarılsaydı burda benı varya madara etmıstınız neysekı ben olgun bırı olarakdan bu ayıplarınızı dıger kardeslerımle paylaşmıyorum.
kurşat kardeşim yorum yapmıyorum artık moddan uyarı geldı bıraz ınsaflı ol herkezın ayıbını soyleme dıye
adamın arabasında yükseltme kiti var ön,arka,orta dif kilit var stt lastik var hala standart diyor diğerlerinde palet vardı da bizmi gömedik :D

Mücahit, bu senin için :smiley:

th_VID00032-20100228-1309.jpg

nejat abı hıç bısey demıyorum mubarek adam bu ıgrenç ses duyulmasın dıye vıdeonun sesıylemı oynadın hıçmı usenmedın abıcım ya
yok pes edıyorum bundan boyle kendı fotomu kendım goturcem

RedlinE' Alıntı:
nejat abı hıç bısey demıyorum mubarek adam bu ıgrenç ses duyulmasın dıye vıdeonun sesıylemı oynadın hıçmı usenmedın abıcım ya

Orijinal hali, buna şükret. Başka da video falan çekmemiş alet. Kart dolmuş.

RedlinE' Alıntı:

Nee sen benim Elizabeth'imin mezzosoprano sesine iğrenç mi dedin :mad: :mad:

Bikere orada Elizabeth nezle olmuş V8 taklidi yapıyordu ;)

nkurtkaya' Alıntı:
Off-road ile ilgili gezi ve etkinlikler bu bölümde yayınlanıyor. Bu geziyi de geçen çarşamba'dan tartışmaya başlamıştık.

http://www.gezenbilir.com/index.php?board=267.0

bilgi için teşekkürler nejat bey, ilgi ile zevk ile izledim resim ve videoları .....

kasirga1' Alıntı:
yorumsuz
http://www.dailymotion.com/video/xcf45l_mucahit-dere-ge%C3%A7isi_sport

Mücahit sen gerçekten burayı geçemedin mi yahu? Ben Defender ile yukarıda olduğumdan göremiyordum, Derya abi Toyota battı dedi ama şaka zannetmiştim.

Senin acilen Silverstone Extreme MT117 veya Insa Turbo Special Track alman lazım. Oradan geçen Defender ve Discovery'de bunlar vardı ;)
Lastiklerin yüzünden Toyota'nın adına gölge düşüyor ona göre...

nkurtkaya' Alıntı:
Mücahit sen gerçekten burayı geçemedin mi yahu? Ben Defender ile yukarıda olduğumdan göremiyordum, Derya abi Toyota battı dedi ama şaka zannetmiştim.

Senin acilen Silverstone Extreme MT117 veya Insa Turbo Special Track alman lazım. Oradan geçen Defender ve Discovery'de bunlar vardı ;)
Lastiklerin yüzünden Toyota'nın adına gölge düşüyor ona göre...

ulennnn mücahit tak şu arabana lastikleride ,kazandığımız maçları ,kaybetmeyelim sonra demesinler toyota gitmiyor diye :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,626
Kaydolan Son Üyemiz
cumhur kaya

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR