Belgrad - Kısırkaya Off-Road Gezisi (28 Şubat 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SDC Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 266
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 36,423
Ynt: Belgrad - Kısırkaya Off-Road Gezisi (28 Şubat 2010)

Kurtarma operasyonu…
IMG_7247.jpg

Tut şunun ucunu 
IMG_7250.jpg

Gel gel gel
IMG_7252.jpg

Hoooooopppp
IMG_7255.jpg

Hop-paaa
IMG_7258.jpg

IMG_7259.jpg

Bıraktığın için teşekkürler 
IMG_7261.jpg

Nerdeydi bunun çeki halkası …
IMG_7268.jpg

Sörf tahtası olarak 110 iyiymiş ;D
IMG_7280.jpg

Etiketler

Nejat şimdi oldu biraz önceki iki resmi görünce aralarında 15km fark var kısırkayadan girip kemer burgazdan çıkınca aklıma şu meşhur teyo dayı geldi hani onda yalanda yok hılafta ;D ;D ;D

Mahmut Bey olamayanları da söylüyoruz bak, Nejatcım bu fotoyu koymuş ama nezaketen burayı çıkamadığımı yazmamış :smiley:

IMG_7182.jpg

Evet hırs yaptım, 3 kez denedim ama olmadı :(

Ama niye olmadı, şimdi fotolara bakarken anladım ;D

Dikkatli okuyunuz lütfen :smiley: "Suya böyle girdi" dedim ve resmini koydum. Sonra faklı bir resim koydum "ve böyle çıktı" dedim, çıktı da netekim. "Sudan böyle çıktı" demedim ki?

Yalan yanlış taraf yok ;D Algı ile oynama var sadece ;D

SDC' Alıntı:
Mahmut Bey olamayanları da söylüyoruz bak, Nejatcım bu fotoyu koymuş ama nezaketen burayı çıkamadığımı yazmamış :smiley:

IMG_7182.jpg

Evet hırs yaptım, 3 kez denedim ama olmadı :(

Ama niye olmadı, şimdi fotolara bakarken anladım ;D
Sevtap hanım üzülme orayı çıkamayan tek sen değildin :smiley:
sence neden çıkamadın ?

Agrasif desenli bir lastik ve beygiri çok olan bir motor ile çıkılabilecek bir yer orası. Bir de kuruyken çıkılabiliyor.

nkurtkaya' Alıntı:
Dikkatli okuyunuz lütfen :smiley: "Suya böyle girdi" dedim ve resmini koydum. Sonra faklı bir resim koydum "ve böyle çıktı" dedim, çıktı da netekim. "Sudan böyle çıktı" demedim ki?

Yalan yanlış taraf yok ;D Algı ile oynama var sadece ;D
şaka bir yana v8 için hayatını tehlikeye attın sanada ayrıca teşekkür ederiz. :smiley:

Herkese selam,,

Çok zevkli ve renkli (çamur rengi :D) olmuş deklanşörünüze sağlık...

nejat süpersin yaaa. sayende araçlarımızın çok güzel offroad fotoğrafları oldu.ellerine sağlık.

ayrıca suyun ortasında kalan aracı ayak başparmağımızı bile ıslatmadan kancalayıp vinçleyen başka ekip yoktur herhalde.yalnız bir sıkıntı varki DCPU ya güvenim arttıkça aldığım risklerde ağırlaşmaya başladı, hayırlısı bakalım.

deryaderin' Alıntı:
ayrıca suyun ortasında kalan aracı ayak başparmağımızı bile ıslatmadan kancalayıp vinçleyen başka ekip yoktur herhalde.yalnız bir sıkıntı varki DCPU ya güvenim arttıkça aldığım risklerde ağırlaşmaya başladı, hayırlısı bakalım.

hakkını veriyorsun arabanın işte abi :smiley:

Süper bir gezi oldu.
Nejat resimler mükemmel. Baktıkça günü tekrar yaşıyorum.
Geziye renk veren herkese ve özellikle beni boğulmaktan kurtaran S.A.T ekibine çok teşekkürler.

nejatcım ayrıca batan areti kurtarmak amacıyla batacağımızı bile bile önüne geçmek uğruna daldığımız bataklıktan çıkmak için vinçleme yardımına çok teşekkür ederim. böylece vincin çalışıp çalışmadığını da anlamış olduk, yoksa uzuuun yıllar yepyeni kalacaktı arabanın önünde. :D :D :D

deryaderin' Alıntı:

Derya abicim,

araban süper... ama dediğin konuda haklısın. sadece senin değil, tüm arkadaşlarımızın araçlarına güveni tam, eminim... ama güvenliği elden bırakmamak lazım.

keyifli geziler diliyorum.

deryaderin' Alıntı:
nejatcım ayrıca batan areti kurtarmak amacıyla batacağımızı bile bile önüne geçmek uğruna daldığımız bataklıktan çıkmak için vinçleme yardımına çok teşekkür ederim. böylece vincin çalışıp çalışmadığını da anlamış olduk, yoksa uzuuun yıllar yepyeni kalacaktı arabanın önünde. :D :D :D

Derya bey ,41 kere maşallah, DCPU süper , bence vinci söküp yerine büyük bir nazar boncuğu takın acil tarafından ;)

Burada güzel pozlardan seçmeler var, üstelik HDR'li.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=14631.msg568191#msg568191

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
Gezginjasmin

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.