Sevtap hanım üzülme orayı çıkamayan tek sen değildinSDC' Alıntı:
şaka bir yana v8 için hayatını tehlikeye attın sanada ayrıca teşekkür ederiz.nkurtkaya' Alıntı:Dikkatli okuyunuz lütfen"Suya böyle girdi" dedim ve resmini koydum. Sonra faklı bir resim koydum "ve böyle çıktı" dedim, çıktı da netekim. "Sudan böyle çıktı" demedim ki?
Yalan yanlış taraf yok ;D Algı ile oynama var sadece ;D
deryaderin' Alıntı:ayrıca suyun ortasında kalan aracı ayak başparmağımızı bile ıslatmadan kancalayıp vinçleyen başka ekip yoktur herhalde.yalnız bir sıkıntı varki DCPU ya güvenim arttıkça aldığım risklerde ağırlaşmaya başladı, hayırlısı bakalım.
deryaderin' Alıntı:ayrıca suyun ortasında kalan aracı ayak başparmağımızı bile ıslatmadan kancalayıp vinçleyen başka ekip yoktur herhalde.yalnız bir sıkıntı varki DCPU ya güvenim arttıkça aldığım risklerde ağırlaşmaya başladı, hayırlısı bakalım.
deryaderin' Alıntı:nejatcım ayrıca batan areti kurtarmak amacıyla batacağımızı bile bile önüne geçmek uğruna daldığımız bataklıktan çıkmak için vinçleme yardımına çok teşekkür ederim. böylece vincin çalışıp çalışmadığını da anlamış olduk, yoksa uzuuun yıllar yepyeni kalacaktı arabanın önünde.![]()
![]()
![]()