Belgrad - Kısırkaya Off-Road Gezisi (28 Şubat 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SDC Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 266
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 36,416
Ynt: Belgrad - Kısırkaya Off-Road Gezisi (28 Şubat 2010)

Tempus' Alıntı:
TD5 disco 2 nasıldı? :smiley:

Tek olmanın burukluğu vardı üzerinde :smiley:

Performansı bence harikaydı. Hiçbir yerde takılmadan ve tereddüt etmeden dümdüz geçti. Tabii 33" MT117'lerin bundaki payını gözardı etmemek lazım.

Etiketler

RedlinE' Alıntı:
ahmet abi ben ne dıyım.
Duşmusuz bussuru bocegin arasina bir çiçek tabi oyle dicek abilerim.
ne dicek bizim makineler patates yollardan topladikmi demicekler tabi buyugumdur kendılerı saygı duyarım ama dokulsunler yoksa tutamıcam kendımı kım nerde kalmıs 2,5 luklar napmiş?:smiley:
abicim olay ne biliyomusun 110 kasa oyle milletin dedigi gibi çok patates bir araç degil araç kilitsiz falanda gidebiliyor ben bunu sajzimana vede hafifligine bagliyorum sahsen ben okuduklarimdan cıkardigim bu araçlar yalan mantik olarakda o agirlikda bir kasa 65 -85 beygirler hikaye gibiydi ama hakkini yemiyelim araç gidiyor.
yanliz zorlayana kadar gucun gerektigi yerde bitiyolar.
ordada devreye v8 giriyor.
ınanırmısın benim kadar gidebildi :smiley: arazide ben ınanamadim abicim gerci çok alimınyum gicirtisi geliyor ama olsun gidiyor.
benım cıkardıgım ozet v8 ınso veya silvir lastikli 3 inç yuksek bir 110 kalmaz abicim ha alt takimini bilemem çok kırıyomus o sıkıntılar var. adamlar herseyi degiştiriyor. ama degişirse vede dedigim tipteyse kimse kalirdiye beklemesin.
ha diceksinki bu kadar ugraşilirmi sende haklisin hazir yapilmişi var. hemide kilitli ver 30 al tipitip yapmiş.
son olarak bizim araçlar biraz agir kaliyor ama kilitle acigı kapatıyor. yolun sonu kilitli 80 ama silvir lastikli
bayramla plan yaptik ortak lastikaliyoruz yedek janta kım araziye cıkarsa o takacak.
Varya allahdan işi yeni kapiyorum soyle uç beş senelik olsam varya başiniza tekniker kesilirim kitap çikaririm ayda birde imzaya cagiririm sizi biri beni durdursun.
yok yok takim iyiydi kapris yoktu herseyden once herkez işi bitirmiş zevk kismindalar direk gerçi kendi aralrinda konusurken duydum mucoyu almayalim bir daha dediler ama olsun ben sevdim ekibi
kapidaki yaziya gelince o benim asabiligimle ilgili biraz bir terslik olunca laz damarim tutuyor arabadan atlamadan o yaziyi goruyorum oda benim serseri oglumun lafi baba sakin sakin.

Mücahit ,
Sonuç olarak örnek araçlarımızdan birisi olarak ancak % 25 performans göstermiş gibisin :D Bu benim şahsi düşüncemdir. Bence o aracının neler yapabileceğini limitlere doğru yavaş yavaş zorladıkça kendin göreceksin ;) 4200 cc turbo dizel öyle kolay kolay üzmez seni :D :D :D
Sakin ol... bekle gör... ;)

Nejat Bey,

Ellerinize sağlık herşey süper olmuş ,herkes mutlu ne güzel , devamını bekleriz.
Şu kurtarma operasyonunu merakla bekliyorum.
Tüm katılımcılara selamlar.. :D

nkurtkaya' Alıntı:
Tek olmanın burukluğu vardı üzerinde :smiley:

Performansı bence harikaydı. Hiçbir yerde takılmadan ve tereddüt etmeden dümdüz geçti. Tabii 33" MT117'lerin bundaki payını gözardı etmemek lazım.

tek bırakmayız bir dahaki sefere ya :smiley:

aozturk' Alıntı:
Mücahit ,
Sonuç olarak örnek araçlarımızdan birisi olarak ancak % 25 performans göstermiş gibisin :D Bu benim şahsi düşüncemdir. Bence o aracının neler yapabileceğini limitlere doğru yavaş yavaş zorladıkça kendin göreceksin ;) 4200 cc turbo dizel öyle kolay kolay üzmez seni :D :D :D
Sakin ol... bekle gör... ;)

Mücahit'in lastikler geniş tabanlı ve agresif desenli değil. Motor çevirmekte hiç sıkıntı duymadı ama lastik ancak o kadar tutunabiliyordu. Yedek takım (sadece arazi için MT117 veya Special Track) lazım.

cihanülker' Alıntı:
süper gezi süper arkadaşlık ,keşke orada olsaymışımda benide çekseymişiniz :D

Valla Cihancım orada olsaydın bu dileğin kesin gerçekleşirdi ;D ;D

Şaka bir yana Yavuz'un dediği gibi az sayıda araçla, ağır etaplı bir gezi yapalım, o arada senin de dileğin gerçekleşir işte ;)

Çok keyiflii, bol çamurlu bir gezi yapmışsınız. Keyifle izledim fotoğrafları.

V8 suya böyle girdi girdi...

IMG_7231.jpg

ve çıktı ;D

IMG_7185.jpg

Sanıyorum taraftan kasıt başka açıdan çekim yapılmamış da ondan öyle :D :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,624
Kaydolan Son Üyemiz
turbotesisat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR